Şimdi Ara

Allan McGregor ve Mustafa Pektemek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar sene sonu gönderilmesini istesem de bugün çok iyi oynadı.Diziyle çıkardığı top çok iyiydi.

Mustafa her geçen maç daha iyi oynuyor.Bugün golde attı.Helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Her ne kadar sene sonu gönderilmesini istesem de bugün çok iyi oynadı.Diziyle çıkardığı top çok iyiydi.

Mustafa her geçen maç daha iyi oynuyor.Bugün golde attı.Helal olsun.

maçı izlemedim

mustafa neysede mcgreagor konusunda ironi mi yapıyorsun
  • Mustafa neyse de ne demek ya Mustafa Pektemek en iyi Türk forvetlerden birisi şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan™

Mustafa neyse de ne demek ya Mustafa Pektemek en iyi Türk forvetlerden birisi şu an.

En iyi türk forvet? şu yaşına kadar ne yaptı kaç gol attı bu ?
  • Mustafa değeri bilinirse şu an olduğundan çok daha iyi olabilir, olmasınıda isterim
  • quote:

Mustafa neyse de ne demek ya Mustafa Pektemek en iyi Türk forvetlerden birisi şu an.

mustafa neyse derken kötü demedim adama

mustafı geçtim 4 gol yiyen mcg iyi demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SikyTooth

quote:

mustafa neyse derken kötü demedim adama

mustafı geçtim 4 gol yiyen mcg iyi demiş

Tamam kardeşim ama adam haklı McGregor iyiydi.Sezon başında defans yeniden dizilmeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    BİLGİLENDİRME - Josef De Souza
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mcgregor'a sallayanlara bir kez daha maçta gösterdi. Sen adam gibi savunma yapamıyorsan kaleci ne yapsın? Zaten kötü kaleci olsak maçta en az 6-7 yerdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Mcgregor'a sallayanlara bir kez daha maçta gösterdi. Sen adam gibi savunma yapamıyorsan kaleci ne yapsın? Zaten kötü kaleci olsak maçta en az 6-7 yerdik.

Dostum gsde çok ahım şahım defans yapmıyor ama muslera ne kadar iyi kaleci olduğunu gösteriyor mcg geleni geçeni alıyor kaleye şimdi kalkıp bana mcg ne güzel kaleci deme rüştü şu haliyle daha iyi oynardı beşiktaşta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Mcgregor'a sallayanlara bir kez daha maçta gösterdi. Sen adam gibi savunma yapamıyorsan kaleci ne yapsın? Zaten kötü kaleci olsak maçta en az 6-7 yerdik.

Dostum gsde çok ahım şahım defans yapmıyor ama muslera ne kadar iyi kaleci olduğunu gösteriyor mcg geleni geçeni alıyor kaleye şimdi kalkıp bana mcg ne güzel kaleci deme rüştü şu haliyle daha iyi oynardı beşiktaşta

Cengocular kızmasında seninde Cenk gibi kalecin olsun ondan sonra gel konuşalım.

• quote:

quote:

Bu arada ;

Muslera 6.5 € m + Lorik Cana ile alınmıştı bizim Mc beleşe alındı. Daha ekonomik MCg.

Gs nin kaleci antrenörü Taffarel bizimkisi Sir Samet'in ekibindendir belki tanımıyorum . Rangers'te iyiydi bayağı ne zaman TR ye geldi o zaman düşüşe başladı gerçi topladı son haftalarda. Ben bunun etkisinde antenörlerinde etkisinin olduğunu düşünüyorum.

• quote:

quote:

Yok artık maçı nerenizle izlediniz yahu. Adam daha ne yapsın kalede. Penaltı dahil kaç tane gol kurtardı. Son golde hatası vardı onda da gol atan oyuncuyu bomboş bıraktılar.
  • quote:

quote:

quote:

Bu arada ;

Muslera 6.5 € m + Lorik Cana ile alınmıştı bizim Mc beleşe alındı. Daha ekonomik MCg.

Gs nin kaleci antrenörü Taffarel bizimkisi Sir Samet'in ekibindendir belki tanımıyorum . Rangers'te iyiydi bayağı ne zaman TR ye geldi o zaman düşüşe başladı gerçi topladı son haftalarda. Ben bunun etkisinde antenörlerinde etkisinin olduğunu düşünüyorum.

Burada bütçeler ile konuşursak dünya futbolundan birsürü örnek verebiliriz ama sen demişsinki mcg çok iyi kaleci bugündr iyi olduğunu gösterdi defans kötü diye bende sana gs defansını ve muslerayı örnek gösterdim ayriyetten tafarel etkisi tabiki büyüktür ama en başta mcg beceriksiz dostum kova gibi tüm şutları içeri alıyor hadi 2-3 maçta takımı kurtarsa suçu ekibe atalımda burada tek suçlu mcg ve yanlış transfer politikası izleyen amatör yönetim der ve giderim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle rezil bir defans olduğu sürece kaleciye suç bulmak futbol cahilliğidir
  • quote:

quote:

quote:

Bu arada ;

kaleci antrenörümüz ulvi

• Beyler kızmayında bu Gökhan Süzen çok kötü yahu Kurtuldunuz bir hafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Böyle rezil bir defans olduğu sürece kaleciye suç bulmak futbol cahilliğidir

.
  • Beşiktaş'ın bu sene çok gol yediği doğru, fakat kaleciye suç bulmak şu an için yanlış. Önünde doğru dürüst bir savunma hattıyla bir görün neler yapıyor, ondan sonra kararınızı verirsiniz.

Sizin önceliğiniz Sivok'un yanına babayiğit bir stoper bulmak olmalıdır. Ondan sonra da beklerinize bir çeki düzen vermelisiniz. Mesela Gökhan Süzen ilk uçakla İstanbul sınırları dışına gönderilmelidir. Hilbert hücumlarda sağ açık devşirmesi olduğundan dolayı oldukça iyi bir tablo çizse de savunmada bence yeterli değil.

Aynı şekilde Pektemek'in de zamana ihtiyacı var, keza çok uzun bir sakatlık sürecinden çıktı. Bebek adımlarıyla ilerlemesi gerekiyor ki yanılmıyorsam şu ana kadar 3 maçta 1 gol 1 asisti var. Bir de bu adamın yanına Almeida gelirse ortaya bir sinerji çıkacağı aşikar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

iyi penaltı çıkardı tamamda iyi de değildi dün abartmayın.

son gol bir kere öyle mükemmel 90a gitmedi onu çıkarabilirdi. muslera-volkan olsa o gol çıkmıştı.
    DAHA ÖNEMLİSİNE GELELİM:

maçın başında akhisarın 2.golüne kadar geçen 35dk'da.

2 tane pozisyon gekas'la.
    2sinde de golü yedi.

İyi bir kaleci bunlardan birini çıkarırdı çok net.

TS'li Onur KIVRAK İnönü'ye geldi 3-4 tane karşı karşıya çıkardı takımına 1 puanı kazandırdı.
    Muslere, volkan gene kurtarış yapıyor.

Mcgregor'un maç başına 1 kurtarışı yok.
    İlk defa İDARE EDER SEVİYEDE OYNADIĞI BİR MAÇTA 4 GOL YEDİ.
    BAŞARILI DEMEK KOMİK OLUR...

bu kadar da nankörce yorum olmaz.

escude ve ersan ikilisi defansı tarla gibi bırakmış suçlu mcgreagor mu oluyor?

adam dün ne toplar çıkardı 6-7 olacaktı.

• Mc Gregor süper bir kaleci değil, ama kötü kaleci de değil. BJK da oynar. AMA BEN kaleciyi yabancıdan yana kullanmamak gerektiğini düşünüyorum, eğer gidip Muslera gibi bi kaleci alınmayacaksa. ONUR alınıp as kaleci yapılır, Cenk onun yedeği, senelerce gider...

Pektemek ise, Yerli en iyi santraforlardan birisi , bazı hareketleri, forvet egosu beni dellendirse de, YAŞI ve POTANSİYELİ her zaman onu üst seviyede tutacaktır. ŞU ANDA en iyisi olmasa bile zamanla en iyisi olacaktır. Gönderilmesi falan tabi ki düşünülemez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.