Şimdi Ara

Allan McGregor ve Mustafa Pektemek. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mustafa sakatlanmasaydı şuan gol krallığında yarışıyor olurdu eminim. bileklerine ve ayağına bir hakim oyuncu mustafa, g.birliğinden bilen bilir zaten, he bide adam sakaryalı, türk futbolundaki iyi forvetlerin çoğu bu şehirden çıkmıştır, nedendir bilinmez. altyapısı mı sağlam sakaryasporun bilmiyorum. her neyse. mcgregoru ben hala çözemedim, enteresan pozisyonları kurtarırken, yüzde yüz kurtarabileceği pozisyonları yiyor. psikolojisi bozuldu adamın bu defans kurgusundan dolayı.
  • Mustafa Pektemek'i beğenmeyen var oha. Bjk'nin akhisar maçını izlemiş biri olarak Mustafa kadroda en son gözden çıkarılacak adamlardan biridir. Ağır bi sakatlıktan sonra hiç sırıtmadan oynadı. Yabancı sınırlaması da var, Pektemek kesinlikle ligin en iyi forvetlerinden biri.

Umut mu, Pektemek mi takımda kimi görmek istiyorsun diye bir soru sorsalar gözüm kapalı Pektemek i tercih ederim. Bundan 1,5 sene önce sanırım 1-0 yendiğimiz maçtı takımda ayakta kalan tek isimdi. Tek kişilik bir orduydu. Ciddiyim. Akhisar maçında bile 2 tane diğer pozisyonlara göre daha zor poziyonlara girdi. Golünü attı.
  • mcgrogor hayatın ilk defa 4 gol yedi heralde
    dün 4. golü yediğinde ağlayacaktı nerdeyse
  • McGregor Türkiye'ye gelmiş en yakışıklı kalecidir!

Allan McGregor ve Mustafa Pektemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

McGregor Türkiye'ye gelmiş en yakışıklı kalecidir!

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: Legadema

Mustafa Pektemek'i beğenmeyen var oha. Bjk'nin akhisar maçını izlemiş biri olarak Mustafa kadroda en son gözden çıkarılacak adamlardan biridir. Ağır bi sakatlıktan sonra hiç sırıtmadan oynadı. Yabancı sınırlaması da var, Pektemek kesinlikle ligin en iyi forvetlerinden biri.

Umut mu, Pektemek mi takımda kimi görmek istiyorsun diye bir soru sorsalar gözüm kapalı Pektemek i tercih ederim. Bundan 1,5 sene önce sanırım 1-0 yendiğimiz maçtı takımda ayakta kalan tek isimdi. Tek kişilik bir orduydu. Ciddiyim. Akhisar maçında bile 2 tane diğer pozisyonlara göre daha zor poziyonlara girdi. Golünü attı.

seneye artik son sansi bence.

potansiyelliyim vs diye kac senedir ortada.
    eyw guclu kosuyor, zipliyor falan.

ama gol sayisi cok kotu.
    golcu olmadigi surece yetersiz kaliyor bence.
    ins seneye 15-20 gol bulurda bana bu laflari yedirir.

Takımın hep en çok ihtiyacı olduğu dönemlerde sakatlık yüzünden şans bulamadı. Şans bulsaydı üstünde bu kadar fazla yük olmayacaktı, baskı olmayacaktı. Hücum oynayan takımda belkide fazlaca gol atacaktı. Özellikle ilk devredeki oyundan bahsediyorum.

Seneye 10-15 gol aralığında rahatça oynayacağına inanıyorum. Bunu rakip taraftar gözüyle söylüyorum önceden beğendiğim oyuncuydu. Mustafa'yı izlerken hep iyi oynamasını istiyorum. inş. yararı olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Mcgregor'a sallayanlara bir kez daha maçta gösterdi. Sen adam gibi savunma yapamıyorsan kaleci ne yapsın? Zaten kötü kaleci olsak maçta en az 6-7 yerdik.

iyi penaltı çıkardı tamamda iyi de değildi dün abartmayın.

son gol bir kere öyle mükemmel 90a gitmedi onu çıkarabilirdi. muslera-volkan olsa o gol çıkmıştı.
    DAHA ÖNEMLİSİNE GELELİM:

maçın başında akhisarın 2.golüne kadar geçen 35dk'da.

2 tane pozisyon gekas'la.
    2sinde de golü yedi.

İyi bir kaleci bunlardan birini çıkarırdı çok net.

TS'li Onur KIVRAK İnönü'ye geldi 3-4 tane karşı karşıya çıkardı takımına 1 puanı kazandırdı.
    Muslere, volkan gene kurtarış yapıyor.

Mcgregor'un maç başına 1 kurtarışı yok.
    İlk defa İDARE EDER SEVİYEDE OYNADIĞI BİR MAÇTA 4 GOL YEDİ.
    BAŞARILI DEMEK KOMİK OLUR...

bu kadar da nankörce yorum olmaz.

escude ve ersan ikilisi defansı tarla gibi bırakmış suçlu mcgreagor mu oluyor?

adam dün ne toplar çıkardı 6-7 olacaktı.

ilk 2 golu yemeseydi birader.
    en azindan birini kurtarabilirdi.

kac mac bu adamin yuzunden gitti.

ne nankorlugunden bahsediyorsunuz?

genc oyuncu olsa sabredelim.
    1 senedir oynadigi en iyi mac bu. onda da 4 gol yedi. yani kusura bakmayin da yedigi gollerin hepsi de cikarilmaz toplar falan degildi.

McGregor o kadar alistirmis ki her pozisyonda gol yemeye, 2 tane cikarsa kahraman oluyor.

ILK YARIDAKI INONU'DEKI BJK-TS MACINDA KALEDE ONUR KIVRAK YERINE MCGREGOR OLSA TRABZON 4 YERDI. HA 2 TANE CIKARIRDI MCGREGOR O KADAR.

BUYUK TAKIMIN KALECISI DE O KALIBREDE OLMALI.
    AKHISAR'DA BENZAMA-IBRAHIMOVIC YOK. Uzaktan vurulan suta elle mudahale edebildiyse mcgregor demek ki muslera-volkan falan olsa cikaracak.
    gekas iyi forvet diyoruz da, bir penalti kullandi rezalet. kalecinin en rahat tutacagi yere yolladi. ne yerden paralel, ne tepeye, nede hizli vurdu.

neyse hocam takimin iyiligini dusunuyoruz burada, buna nankorluk denemez.
    mcgregor bu sezon one gectigimiz maclarda dk80 sonrasi en az 5 gol yedi cogu da cikarilabilir toplardi. bunlari cikaramayan kaleciyi besiktas haketmiyor...

daha ikinci dakika da iki oyuncu da bizim forvetimizin arkasına kaçmış, defans evlere şenlik. adam hayatının en kolay gollerinden birini atıyor. bu mu mcgreagor'un hatası?

ikinci gol gene gekas bomboş, ne hikmetse ceza sahası yayının çevresinde bir tane oyumcumuz yok. gene karşı karşıya gene atıyor gekas.

üçüncü gol 6-7 tane beşiktaşlı futbolcu, 3 tane akhisarlı. adam güle oynaya zıplayıp vuruyor topa. kalecinin kurtarması imkansız.

dördüncü gol süperligde yılda 1-2 kere görebileceğimiz bir gol. bu gol hakkında konuşmaya gerek bile yok.

bu 4 gol dışında iki tane çok net pozisyon ve bir de penaltı çıkardı mcgreagor.

şimdi sana soruyorum. maçın 7-1 bitmesi işten bile değilken bunun suçlusu mcgreagor mı?

• McGregor kesinlikle kalmalı. Tabi yerine daha iyi bir kaleci alınmadığı sürece. Cenk benim en büyük hayal kırıklığım oldu. İlk kaleye geçtiğinde tamam artık 10 sene kaleci sorunu yaşamayız demiştim. Mustafa Pektemek ise gidip gitmemesi pek önemli değil. Kaç maçını izlediysem ikinci lig futbolcusu gibi oynadı. Bal yapmayan arı gibi. Beşiktaş gibi bir takımın forveti olamamalı. Ancak yedek olarak bekletilebilir. (Umarım beni yanıltır.)
  • Onu bunu bilmemde sezon başından beri Beşiktaş takımının arapaslar ile büyük sıkıntısı var. McGregor'da 1e1'de hiç varlık gösteremiyor, sinirlerimi bozuyor artık bu takım kanser olacagım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa pektemek top hakimiyeti iyi bir oyuncu milli takımda iyiydi sakatlık köreltti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan™

Mustafa neyse de ne demek ya Mustafa Pektemek en iyi Türk forvetlerden birisi şu an.

En iyi türk forvet? şu yaşına kadar ne yaptı kaç gol attı bu ?

NE YAPTI BİR BİLSEK?
    hangi sezon 20 gol atmış?

son 3 maç santrofor oynadı beşiktaş'ta.
    rakipler bursa-antalya-akhisar.

Beşiktaş'ın gol ortalaması 2.5 falan.
    Bu adam 3 maçta 1 gol attı yetti.

Hemen övgüler.

Bu adamın 4-3-3te zaten yeri yok 4-4-2 oyuncusu ancak yedek anca olur Beşiktaş'ta.
    FB'nin gönderdiği İlhan Parlak'tan çok da artısı yok sakatlıkları düşünüldüğünde.

Başkası Mersin'e Akhisar'a gol atınca insan değil Mustafa atınca pöfff. Mustafa şu anda harika geri döndü ama takımda hiç iş yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ONUR KIVRAK--> geldi inönü'de kaç tane karşı karşıya çıkardı?

Aynı Onur bu sezon Fernandes'ten jeneriklik bir gol yedi. Aynı golü Mc Gregor yese kesin kellesi istenirdi

Benim görüşüm PTT 1. Lig seviyesindeki kaleci antrenörleri olduktan sonra ve adam gibi taktiksel bir savunma yapamadığımız sürece Onur'u alsak bile gol yemeye devam ederiz.

Tamam Onur birebir de çok top çıkartıyor ama Onun şansı Şenol Güneş gibi kalecilikten yetişmiş bir hocanın öğrencisi olmasıdır. Ayrıca Trabzon'un takım savunması bile bizden çok daha iyi olduğundan kalede nispeten daha rahat.

Ama bize bakıyorum; Rüştü-Cenk-Mc Gregor hep eleştirildiler de hiç birinde mi iş yoktu? Bence suçu oyuncudan ziyade sistemde ve antrenörde aramak lazım.

Rüştü >>> Kariyeri ortada, Türkiye'nin en iyi kalecisi, Avrupa Birliği Pasaportu olsaydı Barca'da uzun sene oynardı

Mc Gregor >>> 2008 UEFA Finaline takımını tek başına sırtlayan isim, senelerce İskoç Ligi'nde şampiyonluğun baş mimarlarındandı.

Cenk >>> Muslera bile pek çok kaleci varken Türkiye'de en yetenekli kaleci olarak Cenk'i görüyor.

Yani hepsi yetenekli 3 kaleci ama takım 3 senedir, tonla gol yiyor. Sorun kalecilerde değil, başka yerlerde.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.