Şimdi Ara

Allah Rızası için Bana Yardım...Burnum tıkalı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
41.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 4-5 senedir burnumda allerji var devamlı sümük hapşurma.Cebimde peçete olmadan dolaşamıyorum herneyse sorun o değilde burnum tıkalı yemeklerden tat alamıyorum koku alamıyorum duymada bazen sorun oluyor.Bunun bitkisel çözümü yokmu ya 2 doktora gittim ikiside sprey hap verdi kullanınca burun akmıyor ama tad alma ve koku gene yoq.Yardım lütfen ya.En sonunda kesip atacam burnumu

• kovaya su doldur kafanı içine sok çok az nefes ver ve kafanı çıkart. ya da iki arkadaşın seni ayaklarından tutup kafanı kovaya soksun. ama dikkat et geberme sakın.
  • alarjı ev tozuna karsımı ?

ev tozuna karsysa herdangı bı tedavı kullandın mı ?(aşı tedavisi vs..)
  • Arkadaşım, sıcak su doldur bi kovaya, içine viks dediğimiz krem gibi şeyi at, ve başını havluyla kapat. Bir yarım saat falan buharla beraber onu içine çek.
  • tek çare naneli olips
    7/24
  • tek çaren viks vaporub...Burnunun içine sür saniyesinde açmazsa gel buraya beni öldürene kadar döv... iç organlarımıda sat...ardından pc mi al
  • sağ işaret parmağını kullan.
    Günde 3 kez sabah kahvaltıdan önce öğen tuvalete girdiğinde akşam ise yemekten önce 2 dakika.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İshal Oldum Çok Acil Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birine HÜP yaptır.

• tuzlu su sıktım gene tıkandı ya
  • sinüzit olmadığından eminsin galiba önerim clerinase falan kullanman ayrıca alerjenlere karşıda küçücük haplar veriyor doktorlar tam fayda etmesse bile insanı rahatlatıyor
  • Evet sinüzit olabilir.Mutlaka bir tedavisi olmalı gerçekten çok kötü bir durum.Spreyden başka bir çözüm bulmalı o 'doktorlar'
  • Hani şu yeni çıkan bi nefes yenileyici şeker gibi bişey var. Naylon gibi ağzına koyuyosun damağına yapışıyor. Şimdi tam hatırlayamadım. Onun nanelisi çok keskin. Aynı anda 3 tanesini birden ağzıma koyduğumda burnum açılmıştı denemelisin bence.
  • ya vicks denedim o naylon gibi şekeride denedim bu başka bişi ya sabah kalkınca burun musluk gibi öf ya...kaşınıyo bide yumruk atacam kıracam burnumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmReErDeM 07

Hani şu yeni çıkan bi nefes yenileyici şeker gibi bişey var. Naylon gibi ağzına koyuyosun damağına yapışıyor. Şimdi tam hatırlayamadım. Onun nanelisi çok keskin. Aynı anda 3 tanesini birden ağzıma koyduğumda burnum açılmıştı denemelisin bence.

Rocco strip.

/>

• quote:

Orjinalden alıntı: head

quote:

Orjinalden alıntı: EmReErDeM 07

Hani şu yeni çıkan bi nefes yenileyici şeker gibi bişey var. Naylon gibi ağzına koyuyosun damağına yapışıyor. Şimdi tam hatırlayamadım. Onun nanelisi çok keskin. Aynı anda 3 tanesini birden ağzıma koyduğumda burnum açılmıştı denemelisin bence.

Rocco strip.

/>

işte bunun mavisi çok keskin.

• geceleri uykunda seni rahatsız ediyorsa ve sabahlarıda bogazında agzında kuruluk oluyorsa ,bununla beraber gündüzleri hareketsiz kalınca burunda kuruluk oluyorsa .... tek çare otrivine sprey ..
  • ben hem sürekli sinüzit sorunuyla yaşadığımdan hem de alerjik bir bünyeye sahip olduğumdan dolayı deneyimliyim
    vicks ne yazıkki seni 15 dk ferahlatmaktan başka bir işe yaramıyor , ringoseft veya clerinase gibi bir hap kullanman gerekiyor bu burun için ki eğer sümük yoksa ringoseft ve clerinaseda fayda etmez eğer kısa süre kullanacaksan kötü durumlarında illadin ardımcı olabilir yoksa tek çaren soğuk hava veya buhar ile burun deliklerini açman...

gelelim sinüzit muhabbetine eğer gerçekten beş seneden beri sinüzitsen (baş ağrısı falan varsa özelliklle ürk) şu anda çok kötü bir durumdasın muhtemelen kaşlarını elmacık kemiklerini(boğazdan giriyorlar) açarak içerdeki tortu tabakayı temizlemeleri lazım 1 hafta kendine gelemiyor doktordan çıkan 1 haftadan uzun süren her türlü burun akıntısını kulak burun boğazcıya göstermek gerek arkadaşlar

ayrıca arkadaşlar otrivine yazmış onun yerine dalmanAQ daha faydalı deneyimlerime göre hatta otrivine bazen burunu daha kötü hale bile getirebiliyor... arkadaşım yarın ilk işin CLERİNASE ALMAK OLSUN...HER TÜRLÜ RAHATLATACAK SENİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_efendi -- 16 Kasım 2008; 0:56:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: semih_efendi

ben hem sürekli sinüzit sorunuyla yaşadığımdan hem de alerjik bir bünyeye sahip olduğumdan dolayı deneyimliyim
    vicks ne yazıkki seni 15 dk ferahlatmaktan başka bir işe yaramıyor , ringoseft veya clerinase gibi bir hap kullanman gerekiyor bu burun için ki eğer sümük yoksa ringoseft ve clerinaseda fayda etmez eğer kısa süre kullanacaksan kötü durumlarında illadin ardımcı olabilir yoksa tek çaren soğuk hava veya buhar ile burun deliklerini açman...

gelelim sinüzit muhabbetine eğer gerçekten beş seneden beri sinüzitsen (baş ağrısı falan varsa özelliklle ürk) şu anda çok kötü bir durumdasın muhtemelen kaşlarını elmacık kemiklerini(boğazdan giriyorlar) açarak içerdeki tortu tabakayı temizlemeleri lazım 1 hafta kendine gelemiyor doktordan çıkan 1 haftadan uzun süren her türlü burun akıntısını kulak burun boğazcıya göstermek gerek arkadaşlar

ayrıca arkadaşlar otrivine yazmış onun yerine dalmanAQ daha faydalı deneyimlerime göre hatta otrivine bazen burunu daha kötü hale bile getirebiliyor... arkadaşım yarın ilk işin CLERİNASE ALMAK OLSUN...HER TÜRLÜ RAHATLATACAK SENİ

Abi gidiyoz adam burun deliğine bakıyo allerjik rinit deyip yolluyo dişcide film çektirdik o bile senin sinüsler dolmuş dio elmacık kemikleri kaşlarımın ordaki dişci bile biliyor. universite hastanesi fıs ya.

• o zaman bir sağlık ocağına git ve sinüzit'im var antibiyotik verir misiniz de en az 1 ay antibiyotik kullan bakalım gelişme ne olacak ? ayrıca ne kadar zamandır bu şikayetin var ? eğer belli bir süreyi geçmişse iltihaplanma kurumuştur ne yazıkki hiç birşey işe yaramıyor tek çare ameliyat önerim kbb doktoruna gitmen ve film konusunda ısrar etmen yada tomografiye girmen en garanti tomografidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: semih_efendi

o zaman bir sağlık ocağına git ve sinüzit'im var antibiyotik verir misiniz de en az 1 ay antibiyotik kullan bakalım gelişme ne olacak ? ayrıca ne kadar zamandır bu şikayetin var ? eğer belli bir süreyi geçmişse iltihaplanma kurumuştur ne yazıkki hiç birşey işe yaramıyor tek çare ameliyat önerim kbb doktoruna gitmen ve film konusunda ısrar etmen yada tomografiye girmen en garanti tomografidir

peff tuzlu su sıktım daha kötü oldu akıyo
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.