Şimdi Ara

Allah nasip ederse 2 hafta sonra ben de başlamayı düşünüyorum da..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi ben de 2 hafta sonra başlamayı düşünüyorum. Evde ilkbahardan beri tek seferde min. 60 şınav çekiyorum, bünyem bayağı alışkın.
    1.86 boy ve 74 kiloyum. İyi yemek yerim fakat metabolizmam bayağı hızlı çalışıyor. İdeal kilomun 80 olması gerekiyormuş. Salona gidince ilk başlarda sadece kilo almam mı sağlanır yoksa kilo artırımının beraberinde gelişim sürecim de ayarlanır mı?

• Biraz kilo alman lazım ama yavaş yavaş yağlanmadan alman gerek. Ama salona gidince kilo alman sağlanmaz veya gelişim sürecin ayarlanmaz. Salona gider parayı verirsin aletleri kullanırsın. Hocalar sana program yazar ve hareketleri gösterirler. Ama gerisi sana kalır
  • Boy Kilo oranına pek takılma. Yağ ölçümü yaptır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihilous kullanıcısına yanıt
    Aga yağ oranım bayağı düşüktür büyük ihtimalle, göbek falan yok
  • Tipik 1 Doksanbesli kullanıcısına yanıt
    -Protein ağırlıklı beslen
    -Spordan 1-1.5 saat önce güzel yemek ye ve karbonhidrattan sakınma yoksa antrenmanından verim alamazsın
    -Spordan sonra proteinini almayı unutma yoksa kas yıkımı gerçekleşir kaslarının onarımı sekteye uğrar
    -Spor ve uyku düzenin iyi olursa geri dönüşlerde iyi olacaktır. :)
  • Yağ ölçümü nerede yaptırılır hafta sonu yaptırabileceği bir yer söylerseniz sevinirim
    Bende yağ oranımı merak ettim.
  • hızlı Kas yapacağına Benziyo bence Vücut idael ne zayıf ne yağlı gibi sanırım göbek yok dediğine göre Başlarda Hafif başla ama 2-3 hafta sonra kendini baya zorla proteinli beslen farkı göreceksin Kullnacağın Supplamentlere dikkat et hemen başlama Beslenmen iyiyse zamanın var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipik 1 Doksanbesli

Başlıkta da belirttiğim gibi ben de 2 hafta sonra başlamayı düşünüyorum. Evde ilkbahardan beri tek seferde min. 60 şınav çekiyorum, bünyem bayağı alışkın.
    1.86 boy ve 74 kiloyum. İyi yemek yerim fakat metabolizmam bayağı hızlı çalışıyor. İdeal kilomun 80 olması gerekiyormuş. Salona gidince ilk başlarda sadece kilo almam mı sağlanır yoksa kilo artırımının beraberinde gelişim sürecim de ayarlanır mı?

Cılız mı duruyorsun çünkü ben o kilolarda ancak fit duruyorum ki eski usül boy - 15 = olman gereken kilo idi. Ölçümleri mi değiştirdiler naptılar yine ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 14 Kasım 2013; 22:13:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipik 1 Doksanbesli

Aga yağ oranım bayağı düşüktür büyük ihtimalle, göbek falan yok

İlk aylar iyice isinacagin program verirler sonra bulk donemi googleda arat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.