Şimdi Ara

Allah kimseyi Smile a muhtaç etmesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır Smile kullanıyorum ancak son yaptıkları beni çileden çıkarttı. 1 ay önce tam 1 ay önce engelliler için çıkartılan kampanyaya başvurdum ve hattımın bu tarifeye geçirilmesini istedim. Bunun için hattuın iptal edilip yeni üyelik alınması gerektiği söylendi. Engelli kartımı ve kimlik kartımı faksladım. Günlerce bekledim ve sonuç çıkmadı. Aradığımda faksı bulamadıklarını tekrar göndermemi söylediler. Kimlikleri tekrar faksladım. 1 hafta daha hiç ses çıkmadı ve sonunda yine ben Smile ı aramak zorunda kaldım. Fotokopileri tekrar yollamamı istediler. Tekrar yolladım ve ertesi gün tekrar aradım. Hattın 1 gün sonra iptal olacağını 2-3 güne yeni tarife için sifre gonderılecegini söylediler ancak defalarca aramama ve 10 gün geçmesine rağmen hala internetim bağlanmadı.

Yıllarca ttnet in müşteri hizmetleri kötülendi ama sanırım bu Smile kullanmamaktan kaynaklanıyor. Başvurumu iptal ettirmek istediğimi söylediğimde utanmadan belki internetiniz iptalden önce açılır diyebildiler. Her aradığımda 10 dakika telefonda beklemem cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 16 Mart 2012; 20:08:25 >

• Aman dikkat et,diğer hattın iptaline iptal olmamıştır falan fazla fatura almasınlar ben mağdur oldum sen olma her ay faturaları incele fazladan kesmesinler.
  • öyle bir şey olursa aında sikayetimvar a konu açacağım.
  • Sikayetimvar.com'a yazınca birşey farketmiyor.Kopyala-yapıştır yapıp sizi arıyorlar.Sikayetvar.com'un yasal bir yetkisi yok.Sadece site yani.
  • 4 gün üst üste gece 1 de aramama rahmen müşteri hizmetlerine ulaşamadım.Şikayetvar.com a şikayetimi yazınca 1 gün sonra aradılar.
  • Adamlar kamera şakası gibi.. Dün arayıp bugün internet bağlanmayacaksa iptal edin başvuruyu dedim. tamam kaydınızı açıyorum dendi. Bugün bir daha sorayım bakalım değişim avr mı dedim. Telefondaki hatun beni çileden çıkartınca ben sizi her gün aramak zorunda mıyım dediğimde bizde bizi her güna ramanızı istemiyoruz zaten dedi o lafı duyup daha da delirince yanlış anladınız diye gevelemeye başladı. Benim iptal talebim vardı o ne oldu dediğimde de iptal talebinizi yanlış girmişler gündeme alınmamış diye bir yanıt aldım. Hala inanamıyorum bu kadar berbat bir şirket nasıl piyasada olabilir.
  • tuketici.btk.gov.tr

hocam yaşadıklarını buraya yaz.

dönen oluyor buradan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işleminiz içinde iptal varsa yandınız demektir..1.5 aydır uğraşıyorum benden habersiz açılan üyeliğin iptali için..en sonunda yazılı dilekçe yolladım ve dava açacağım gelecek cevaba göre..
  • benım uyelıgımı zaten yenı tarıfe ıcın ıptal ettıler. Ben tarıfe degısklıgı talebım ıcın ıptal istedim. İşin komik tarafı ttnet e bugün başvurdum hattım bugün açılacak.
  • Bugün 3. kez iptal başvurusu yaptım ve telefonu kapattıktan 5 dakıka sonra interneti bağladılar. Ben bu kadar adi bir firma görmedim.
  • AKN olayına dikkat, yeni abone olanlar AKN olayına lütfen dikkat ediniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

AKN olayına dikkat, yeni abone olanlar AKN olayına lütfen dikkat ediniz...

Kardeş ne akn si 50 gb yapmışlar 100 yapsınlar. Her şekilde iptal edeceğim smile ı. akn senelerdir var. en başından beri tutmadı o kota ama düşmedi hızım ki 50 gb ı zaten geçmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 19 Mart 2012; 23:44:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Kardeş ne akn si 50 gb yapmışlar 100 yapsınlar. Her şekilde iptal edeceğim smile ı. akn senelerdir var. en başından beri tutmadı o kota ama düşmedi hızım ki 50 gb ı zaten geçmem.

Anlatamadım sanırım AKN her zaman vardı ama uygulanmıyordu... Ben 2 senedir ortalama 50GB kota yapıyordum ilk kez hızım dün düştü.... 2 senedir hem de... Düşün.

AKN senelerdir var demişsin ama 2 senedir mesela uygulanmıyordu, bu halde de var olduğu anlamına gelmiyor.

• quote:

quote:

quote:

Anlatamadım sanırım AKN her zaman vardı ama uygulanmıyordu... Ben 2 senedir ortalama 50GB kota yapıyordum ilk kez hızım dün düştü.... 2 senedir hem de... Düşün.

AKN senelerdir var demişsin ama 2 senedir mesela uygulanmıyordu, bu halde de var olduğu anlamına gelmiyor.

50 gb bence yeterli o yüzden sorun yaşayacağımı sanmıyorum.

• Smile geçmeyi düşünüyordum, vazgeçtim...
  • quote:

Kendi adınıza yeterli... Şahsen şuan bana da yeterli ama sadece bu kotayla sörf yapıp video izleyebilirim... Download yapılması imkansız...

Download yaptığım aylar 150GB'dan aşağıya inemez kota... Aslında 8 mbit düşününce 50GB komik bir rakam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: H-Kahramann

Smile geçmeyi düşünüyordum, vazgeçtim...

Sakın..!!
  • quote:

quote:

Kendi adınıza yeterli... Şahsen şuan bana da yeterli ama sadece bu kotayla sörf yapıp video izleyebilirim... Download yapılması imkansız...

Download yaptığım aylar 150GB'dan aşağıya inemez kota... Aslında 8 mbit düşününce 50GB komik bir rakam...

Elbette kendi adıma yeterli. Çünkü ben bir şey indireceksem işyerindeki interneti kullanıyorum. Yoksa 1 oyun 6-7 gb

• quote:

Elbette kendi adıma yeterli. Çünkü ben bir şey indireceksem işyerindeki interneti kullanıyorum. Yoksa 1 oyun 6-7 gb

6-7 GB olsa yine iyi 15-20GB
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: H-Kahramann

Smile geçmeyi düşünüyordum, vazgeçtim...

Sakın..!!

Smaile den dsmart kampanyalı internet için aramıştılar, kendilerine geçmek üzere ttnet'i online işlem merkezinden kapatmıştım ama sizin şikayetiniz üzererine karararımı değiştirerek ttnet'i tekrar geri açtırmak için başvurdum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.