Şimdi Ara

ALLAH KAHRETSİN YİNE SOYULDUM :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu an tek kelime ile morelim 0

2 sene önce oyunu bırakmıştım. Sebebim charımı sabah 5 de bıraktım 10 da tekrar girip baktığımda çırıl çıplak oluşu idi. 2 ay önce tekrar başladım. Bu sabah şu an tekrar soyuldum. PC de keylogger yok arkadaşlar bundan adım gibi eminim. Allah kahretsin ya :S . Yine yaı şekilde soyuldum. Üzerimi almış sadece. İnndekilere dokunmamış. Benim gibi soyulanlar olmuş 2 sene önce araştırdımda bu ne şimdi ya. Onca emeğim gitti tekrar.

Giden itemler:

300m nakit - +7 No reb. HB - +7 toto - +2 reb. impact - +7 shell set - +7 rogue çitin 2 tane - +8 w. fp - undy set

Bu ne böle arkadaşlar ya :S

• Geçmiş Olsun Ne İtemler Soyuldu Bunlar İtem Digil Emek Demek İstiyorsun.
  • Öncelıkle gecmış olsun.

Baya ıyı ıtemler kaptırmışsın . Bunun üzerıne soğuk bır su iç derım

dıyecek başka sey yok hırsızlık işte
  • Geçmiş olsun... Bende çok soyuldum.
  • Msn ine bi temizlik yap bence.
  • Arkadşalar giden itemler isay say bitmez.

300m nakit - +7 No reb. HB - +7 toto - +2 reb. impact - +7 shell set - +7 rogue çitin 2 tane - +8 w. fp - undy set - +7 No reb. mukry - +1 lupus pendant - old dual diamond ring - old bronze belt - +7 warrior dd - +7 spear çitin - +0 DOL

Gidenler bunlar... Salla itemleri bunlar için çok uğraştım ben. Bu nasıl bir şey ya. 2 sene öncede aynısı oldu. Önce arkadaşım soyuldu aynı şekilde sonra ben. 2 sene sonra başladım tekrar. 2 ay oldu başlayalı yne aynısı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bolu Beyi -- 16 Mayıs 2010; 11:33:01 >
  • premium varsa ticket atmayı dene ben hack yedim şifrem fln değişti ticketle geri aldım.

ama itemlere ellememişti itemlerin geri gelirmi bilemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allah'ım bana yardım et
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • büyük geçmiş olsun kardeşim.. :(
    umarım yanlarına kalmaz.
    ama illa bi açık vermişsindir aksi takdirde olamazki hack
    o kadar senedir oynuorm bir kere hacklenmedim.
    hacklenmemde demiorm ama brz dikkatli olsanız bence hack o kadar da
    korkulacak bir şey olarak kalmaz..
    tekrar geçmiş olsun.
  • Çok sağol arkadaşım. Giden gitti. TİCKET ile rollback istiyecem bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolu Beyi

Çok sağol arkadaşım. Giden gitti. TİCKET ile rollback istiyecem bakalım.

Boşuna atma ticket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

quote:

Boşuna atma ticket.

Niye?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

quote:

Boşuna atma ticket.

Niye?

Charın şifresinin değiştirilmesi durumunun dışında yardım etmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammet -- 16 Mayıs 2010; 13:55:30 >
  • eğer cafeden girmediysen ve yine de soyulduysan kesinlikle bilgisayarında kötü amaçlı bir program vardır trojan,keylogger,virüs neyse. geçmiş olsun
  • Teşekkür ederim arkadaşım. Cafede girmiyorum. 2 sene önce soyulduğumda aynısı olmuştu. Ondan sonra çok format yedi PC. + Koxper da değilim yani. 2 sene önce adam lupus pendant +1 i üzerimde bırakmıştı. Bu sefe soyan kişi onuda almış. Unyd seti bile almış adam. Onları bırakmıştı önceki. Ticket attım bakalım. Bu arada ticket cvp ları nereye geliyor? Mail ime mi yoksa gamefirst hesabıma mı .
  • kesinlikle pcde keylog var aynısı banada olmuştu üstümde +7 ii ve 1 2 +7 shel vardı adam onları alıp +1 elementel pendant bırakmıştı ve ozmn 10 gb flndı yine ben pazar fln yaptım bununla bir daha soydu ve her sey gitti
  • Keşke itemlerini kitleseydinde keşke giden nakitin olsaydı.Geçmiş olsun
    Bence bi combofix bide spydoctorla tarat kesin 1şeyler vardır senin bilgisayarda.
  • Geçmiş olsun 2 sene önce bende soyulmuştum ozamanın piyasasına göre yaklaşık 100gblik item gitmişti gelen yorumları okuyunca dahada moralim bozulmuştu oyunu bırakmıştım ticket falan attım bende ozaman ama cevap bile gelmedi premium da yoktu tabi öğrenci olduğum için premiuma para veremiyordum ama bu forumdaki bazı arkadaşlar inanmamakla kalmadı suçlamaya bile başlamışlardı soyanın hiçmi suçu yoktu.. 2 sene geçti aradan tekrar başladım allah bi daha göstermesin gene soyulursam bi daha asla başlamam heralde..
  • Senin 2 Sene Sonra Başlaman Bile Hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrsChevChelios

Senin 2 Sene Sonra Başlaman Bile Hata

Ben ticaret için başladım
  • Priwate server varsa onlarda keylogger vardır nasıl oluyorda keylogger olmadığına eminsin formattan sonra hemen deep freeze felan yüklediysen tamam ..

Cafeden girdiysen şifreni paylaştıysan felan ..

Neyse geçmiş olsun :)

NOT : İstediğiniz virüs programını yükleyin parayla satılan bazı keyloggerler var 150 TL Civarıydı galiba hiç bir virüs programı yakalayamaz..Tek çare deep freeze..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neRoo.. -- 17 Mayıs 2010; 0:25:05 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.