Şimdi Ara

ALLAH İÇİN Bİ ŞEY DEYİN MORALİM 0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    matım çok iyiydi sınavda tam benlikti ama lanetler olsun malesefki 5 boşumun yanısıra işlem hataları falan şimdiden 6 yanlış çıktı
    60-65 arası mat gelicek
    1.-AKDENİZ TIP ŞANSI VARMI? (varsa fenlerden kaçar yapmam lazım)(ortalama netlerim fizik 22 kim 27 biy 22 )
    2-Şu kalan zamanda acayip çalışmak (sabahlara kadar falan) mantıksızmı yoksa mümkünmü
    3-OBP 80 MALESEF çok düşük ya

lütfen taktik verin moral verin şu 2 günde asılsam fenlere güzel şeyler olabilirmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin için önemli olan fen özellikle kimya ve biyoloji ki genel netlerin iyiymiş.Hocam çalışayım mı diye sormak biraz saçma değil mi sence? Bak yapabilme şansın var netlerine göre yüksek de bir şans peki 100-200 kişiyle istediğini kaçırma şansın var mı, var elbette.Peki 100 kişiyle kaçırırsan aklına gelir mi şu son 2 günde de çalışsaydım bir doğru daha yapardım en azından yanlışımı boş bırakırdım(bilmediğine emin olup) bence gelir ömrün boyuncada gelir.Sana son ana kadar hayvan gibi çalış kafan karman çorman gir demiyorum ama en azından cuma öğlene kadar ezberlere baksan bence senin için iyi olur hocam.Kolay gelsin yapıp yapamayacağını düşünmeyi bırak son ana kadar elinden geleni yap.

Orijinalden alıntı: oymakus

Ulan ne pes ediyon kendine gel millet son hafta uyumuyo bile konulari görmedinmi forumdaki körmusun. Simdi git yuzunu yıka hemen denemelere başla surda kalmis 2 gun de uyuma la ölmezssin.

eyvallah dostum iyi moral verdin valla saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinglesfc

quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

Ulan ne pes ediyon kendine gel millet son hafta uyumuyo bile konulari görmedinmi forumdaki körmusun. Simdi git yuzunu yıka hemen denemelere başla surda kalmis 2 gun de uyuma la ölmezssin.

eyvallah dostum iyi moral verdin valla saol

Rica ederim kardesim apotemi denemeleri varsa onlari 2 gunde yala yut parcala. Hadi basarilar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "şu kalan zamanda sabahlara kadar çalışmak mantıksız mı" ne demek . zaten 3 gün kalmış , kaybedeceğiniz şey en fazla üç gün uykusuz kalmak . feda edilemeyecek bir şey mi bu . çalışın tabi , özellikle biyolojide tekrar yapın . diğerleri gayet iyi . olur bu iş , umutsuzluğa düşmeden çalışmaya devam .
  • berryrreb kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam bazıları diyor son 2 günde sabahlara kadar çalışırsan aksine bildiginide unutursun falan .ondan biraz tırstımda
  • tam gaz devam et. mat netleri en iyilerinin bile düştü.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.