Şimdi Ara

Allah canım sıkıldı hepinizi cehenneme atıcam derse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bunu diyebilir. Bu da İslam ve buna benzer bütün dinleri güvenilmez kılar. Zaten dinlerin çoğu böyle güvenilmez, anlamsızdır. Bana inancaksın ama ben sana ölünce açıklayacağım gerçekleri falan. Mantıklı insanların yapacağı değil. La hayattan başka neyimiz var zaten onu da dine inanmaya yatırıyoruz. Özgürlüğünü feda ediyorsun. Elindeki tek şeyini. Gerçekten mantıklı bir insan bunu yapmaz.



  • Dememiş. Tam tersini vaat ediyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah can sıkılma duygusunu alıyormuş içimizden cennette. Kendi içinden de almıştır elbet.
  • İlahi kudrete iman parçalı bir durum değil. Aynı zamanda yaratıcı vsfına da iman gerekiyor.



    Kelam hayat irade sıfatı tamam.



    Sıra tekvin sıfatında. Bu sıfat kitabı mukaddeste tekvin olarak da geçer. İnsanların yaratıcıya olan imanlarının tekvin gereği olduğu düşünülürse Tanridan bahsedip Allahu tealayı karıştırmak mumkun ki o yapılıyor zaten.



    Bu açıdan bu sıfatların insanımsı tanridaki goruntusune bakıp canı sıkılma gibi insani vasfayı karıştırma mumkundur.



    Ancak bu gurani değil gorani ve ilerisi ile mukaddesçi şekline burunur.



    Hatta goralı derken estarabim gibi( estağfirullah esta sı ile yarabbimin rabbimi karışımı) bir şey katetmiş olabilir mi cem diye düşündüm bi an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah veled mi kardeş neden öle yapsın.
  • derin tarama ya da mining madencilik.

    ilah! olduğu ileri sürülen varlık diyor ki; ben bu kişinin ülkesini eşini parasını zaten alıyorum ve esasen bu nedenle bunlar benim açımdan değer taşımıyor. bu adamın bana nesi lazım? teorik olarak bu kişinin paraya veya herhangi bir değere tahvili için elimdeki tek şey bu kişinin kendi değeri. yani organları. benim kalbim ciğerim böbreğim sakat ve bu adam da bana faydalı tek şey bunlar. yani kişi artık satın alınabilir bir değerken ben onu hayati organları için kullanabilmeliyim zira parası evi eşi bana zaten uzak değil.

    bu açıdan bunun cpusunu ekran kartını biraz ısıtıyım. insani olarak ona görüntü oluşturacak kalp göz veya beyin göz denen azayı cehennemi bir halete koymalıyım ki bu kişi bana sair organlarını da verecek kıvama gelsin.

    esasen insanın diğer kişinin organlarını red etmesi mümkün. vucut bunu kabul etmiyor. bunun için A şahsını kopyalayıp onun kopyasından organ nakli yapmak daha makuldur. sanallaştırma hyper treading işlemi. bu da ahlaki olmayabilir ve ben bu konuda sıkıntı yaşıyorum.

    kararsız kaldığını düşündüğümüz ilah! olarak öne sürülen yapının ahlakiliği ve varlığının teel gerekçesinde ben asla yok yine o ve kopyası var. yani öne sürülen ilah! bencilliğin tanrisallığını yaşıyor. bu esnada beni neden görmedi beni neden umursamadı falan demem mümkün değil. ego arşa kürsüye değmiş gibi düşünün.

    .................

    beni değersiz kılan organlarımın vucut tarafından red edilmesi ve ilah diye öne sürülenin kararsızlığı kendisinden bir tane daha yapıp ondan parça alıp almama konusunda kararsızlığı. bu esnada cpu ve ekran kartı 24 saat mesai yapıp cehennemde yakılıyor yani göz kalp veya göz beyin devamlı surette çalışıyor.

    .................

    madenci denen yapı organ nakli konusundaki süreci anlatır dersek derin tarama denen imtihan sırrı ne alemde?

    buradaki esas yapı dnasal kopya denen sureti tanımlama ve bu suretten alınabilecek organ ile yeniden ihya olunabilmesi denen gizli amaç olmalı. yani bir şey bir şekilde bana hayatiyet verecek şekle en yakın halde bunu kendi bünyeme alabilir ve onu işlevsiz bırakabilir miyim? düşüncesi idi.

    büyük bir organizma hayatiyeti adına sizin ciğerinizi bönbreğinizi üstüne para yatırmanızı dahi sağlayarak elinizden alıyor ve sanal bir şekilde size ileri sürülen ilah! kavramından pay veriyor. sonuç ne? ileri sürülen ilahın sizinle işi bittiğinde belki zengin ancak organları iflas etmiş bir varlık olarak anlamsız olacaksın.

    işte bu an itibari ile bence atacam demiyor attım ve hatta üstüne masrafları bile çıkardım diyor.

    ................

    bu ilah özünde kim? ALLAHU teala mı? asla. o teala insanın slobo steni kökeninin bilinçli olarak bilen belki de yaratan bir zat. hatta nutfe, yumurta, kadının tenasul uzvu erkeğin tenasul uzvu gibi aşağılanmış bir yaratılış şekli tek bir varlığın yaratıldığını dahi gösteriyor.

    bu varlık ilk etapta bizim anne dediğimiz varlık olmalı.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.