Şimdi Ara

ALLAH BELANI VERSİN TÜRKNET Herkes Hız Arttırıyor Türknet Hız Dşürüyor. YAZIKLAR OLSUN... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
4.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarım saat önce de aynı şeyi dediniz destek taleplerine baksanız keşke.

BOT MESAJI GÖRMEKTEN BIHTIIIHH!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • QUINRY kullanıcısına yanıt
    Kontrol edebilmem için kayıt numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    SEVE SEVE

• isimsizkahraman İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız profilinizde yaşadığınız sorun için açık destek kaydınız varsa kayıt numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • KraL_15 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Kontrol ederek dönüş sağlayalım.
  • TheLoveDoctor kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız profilinizde yaşamış olduğunuz arıza yerleşik operatörün iş listesinde. Çalışmalar tamamlandığında bilgi vereceğiz.
    keşke birde benim şikayetime geri dönüş yapsanız?
    Destek No
    32453376
    PMye bakmadınız?

• bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız profilinizin kontrol edilmesi için teknik ekibimize bilgi verdik. Çalışmaları tamamlayarak size dönüş sağlayacağız.
    Hep aynı hep aynı.Arayan yok durumu inceleyende yok hattım neden benden uzaktaki bir hatta takıldı açıklayanda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigcrysis93 -- 18 Nisan 2020; 16:15:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, hız profilinizde yaşamış olduğunuz arıza yerleşik operatörün iş listesinde. Çalışmalar tamamlandığında bilgi vereceğiz.
    Türk Telekom kaynaklı problem yine...
  • ALLAH BELANI VERSİN TÜRKNET Herkes Hız Arttırıyor Türknet Hız Dşürüyor. YAZIKLAR OLSUN...

Al kardeşim bu da benim hızım.

50 senelik binalarda oturursunuz, alt yapınız yoktur.

Türk telekomla ilgili başka sıkıntılar vardır. giderseniz türk nete sallarsınız..

Taahütünüz mü var, sizi zorla mı tutuyorlar, iptal başvurusunda bulun. Geç türk telekoma bakalım mutlu olucak mısın....

Ben şuanda 89 lira veriyorum. Türk telekomda olsam bu hız için 200 liraya yakın bir ücret vermek zorunda kalıcaktım... iyi ki Türknet var.

• QUINRY kullanıcısına yanıt
    baktı mı?
    PM bakar mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    hayır

• TheLoveDoctor kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom maalesef sizin muhattabınız değil TürkNet ile problemi çözmeniz gerekiyor. İsterseniz direk Türk Telekoma geçiş yapınız.
  • bunun sebebi TT bozuk portları dayatırsa ne edecek yapa olsa farkı görür anca upload hızından eleştirirdiniz ki ondada verebildiği hızın en yükseğini veriyor mbps ne bilmeyen elemanın konusunda atarlanacağınıza TT için şikayet yazın...

ALLAH BELANI VERSİN TÜRKNET Herkes Hız Arttırıyor Türknet Hız Dşürüyor. YAZIKLAR OLSUN...

speedtest.net ile hız testi koyacağına SS alıp koymakta bi sizde var... belki düşük hızdan engellemişte olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 18 Nisan 2020; 17:24:31 >

• detanaoq kullanıcısına yanıt
    Biz Burada Turknet Şikayeti İle Dert Yanıyoruz. Adam Gelmiş Superonlinenin Hız Testini Koyup Eleştiri Yapıyor. Kardeş Sen ne İçiyorsan Ya Acil Bırak Yada bana da ver aynı Kafayı Yaşayalım...
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Ne Zamanın Ekran Resmi Bu Acaba Çok şaşırdım. Uploadlar Yükselmişken Sizinkinin Düşük Olması İlginç. Oturduğum Bina 5 Senelik. Daha Senin Binanda Bırak Cat8 Kabloyu Cat 6 Bile Yokken Gelmiş Burada benim Ne Şekilde Yaşadığımı Bilmeden Konuşma. Beni Zorla Tutmuyorlar Ama Beni Abone Yapmak içinde Hergün Arıyorlardı. Büyük Vaatlerde Bulunuyorlardı. ne Oldu O Vaatlere. Artı Olarak 5 Sene Türk telekomdaydım Birgüne Birgün Sıkıntı Yaşamadım. Artı Olarak çalıştığım Kuruma da Türk telekom Metro Ethernet Bağlattım Yine Zerre Kadar Sıkıntı Yaşamadım. Niye Türknete Geçince Sıkıntılar Boy Gösterdi.
  • Türknet le 2 yıldır sorunsuz gidiyorduk.
    3-4 gündür rezil.
    33-35 MB hız aldığım hattan 1ile 5sb hız alıyorum.
    Belliki büyük sıkıntı var türknettte.
    Manisadayım şu an

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.