Şimdi Ara

Allah aşkına, bu pizza kaç kişilik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün dominos'tan 2 orta boy pizza söyledim...
    Gelen pizzalar;

Bunlar gerçekten orta boy pizza mı?

İlk defa sipariş vermediğime göre, pizza nın boyutları değişmiş olmalı?!

• Zaten açım resmi büyüttüm ekrana ekmek bandım hocam helal et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gecen gün söyledim, pizza boyutunda net küçülme vardı. Ah bu kapitalizm.

• o mouse ney öyle ya
  • bundan 2 tane anca keser beni
  • 2 büyük tam yetiyor artık
  • Kötü olan nedir söyleyeyim. Menüler zam yiyor devamlı. Evet bununla yetinmiyorlar birde menüleri ufaltıp öyle satıyorlar. Bunlarlada bitmiyor. Menü içeriklerini azaltıyor. Evet yine bitmedi ice tea için ekstra ücret. Sos için ekstra ücret istiyorlar.

Bu ülkede bir tane müşterisini düşünen firma varmı ? Tamam beleş hizmet etmesinler ama aldıkları paralarının karşılığındada kaliteli hizmet versinler. Adamlar ayak üstü her yerden bizi ütüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnanılmaz moralim bozuldu gerçekten, bu adamlar bunu 2 (İKİ) KİŞİLİK olarak satıyorlar bir de.
    İki kişi doyan var mı bununla gerçekten? Bu nedir arkadaş...?
  • bunun 3-4 dilimiyle doyuyorum, normal bir insan rahat doyar.
  • şişmanım ve orta boyla rahat doyuyorum abartmayın sizde Her zaman 26 cm idi bu arada çapı. Ama malzeme de azalma var bence de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

şişmanım ve orta boyla rahat doyuyorum abartmayın sizde Her zaman 26 cm idi bu arada çapı. Ama malzeme de azalma var bence de.

Benimkinin kutusu anca 26cm, şaka mı yapıyorsun?
  • İnce hamur galiba, tabii doymazsın onunla.
  • Bimden pizza almayan mi kaldi. 7 lira mi ne 4 tane sunlara 20 falan veriyonuz

• Türkiye'de pizza yenmez. El kadar şeye 15 lira veriyorsunuz, yediğin anca kazık oluyor, kazıkla doğuyorsunuz. Lahmacun 2 lira, 7 tane alabiliyorsunuz aynı parayla, e yuh yani. %300-400 kar ediyorlar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 11 Ocak 2016; 22:23:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Türkiye'de pizza yenmez. El kadar şeye 15 lira veriyorsunuz, yediğin anca kazık oluyor, kazıkla doğuyorsunuz. Lahmacun 2 lira, 7 tane alabiliyorsunuz aynı parayla, e yuh yani. %300-400 kar ediyorlar herhalde.

Lahmacun 2 lira iyiymiş.
  • umbaba kullanıcısına yanıt
    Fındık lahmacunu kastediyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

Türkiye'de pizza yenmez. El kadar şeye 15 lira veriyorsunuz, yediğin anca kazık oluyor, kazıkla doğuyorsunuz. Lahmacun 2 lira, 7 tane alabiliyorsunuz aynı parayla, e yuh yani. %300-400 kar ediyorlar herhalde.

Lahmacun 2 lira iyiymiş.

Bursa'da yaşıyorum, eve sipariş veriyoruz adeti 2 liradan. Siz nerede yaşıyorsunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

Lahmacun 2 lira iyiymiş.

Bursa'da yaşıyorum, eve sipariş veriyoruz adeti 2 liradan. Siz nerede yaşıyorsunuz?

bursa çocuğumusun

• Dominostan 2 büyük söylenir mis gibi doyulur.
  • umbaba kullanıcısına yanıt
    Pizzayi yariya kadar olcmussun 13 cm gelmis kenarlarini niye saymiyorsun oralar pizza sayilmiyor mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.