Şimdi Ara

allah aşkına 256 adsl ile emule si verimli çalışan biri bana ulaşsın :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• abi ya bende sıkıntı cekıyorum yardımcı olursanız sevinirim özellikle emule hep lowid veriyor
    cevabınızı sabırsızlıkla beklıyorum
  • bende portlar açık herşey sorunsuz şimdiye kadar sömüren emule formattan sonra 1 kb indirmez oldu anlamadım..high id alıyorum razorback 2.0 da ama bir kb gelmiyor...eski sömürdüğüm haliyle tüm ayarlar aynı....
  • bi de tam olarak dikkat etmesemde geçen hafta onboard ethernetten pci ethernet kartına geçince böyle oldu...pci ethernet olunca bi ayar mı gerekiyor acep??
  • ben de high id razorback2.0 ama 2 yıldır sıra bekliyorum
    tabi mal gibi beklemiyorum bearshare gibi cennet vatanı keşfettim
  • TCP Patch diye bir programcık vardı. SP2 yüklü ise kesinlikle bu programı da kullanın. Cfos speed yüklü ise onun kalibrasyon bilgisini de sıfırlayın. Sonra portları da açın.
  • bende sp siz windows vardı sorunsuzca iniyordu..sonra sp2 li windows kurdum baktım berbat...format attım tekrar sp siz windows kurdum ama yine düzelmedi yani sp2 li windowsu kurduktan sonra oldu nedense..anlayamadım..portlar açık cfos yüklü değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL2+ Geçmiş Olan Var mı ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sorun ne onu bir yazın download mı upload mı...
    ben emule kullanıyorum 20 gün oldu yaklaşık20-25 lim indirdim upload da cabası...
    port acık olabilir ama ıp yi sabitlediniz mi... bu da bazen önem teşkil ediyor...
    bir sorun olan var ise ulaşsın bana mail adresim yzıyor burda...
  • arkadaşım upload benim için sorun olur mu tabii ki download....ip sabitleme nedir?nasıl yaparım???

arkadaşlar dikkat ettim de bağlanma zorluğu çekiyor dosyalarda...çünkü bazı dosyalarda 1000 i geçkin kaynak buluyor ama indirmiyor..gece açık bıraktım bilgisayarı toplam 250 mb çık inmiş 7 8 saatte.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 23 Ekim 2005, 8:49:03 >
  • kesin bir sorun vardır ethernetten dolayı olmuş olabilir ben usb den bağlıyım kardeşim ethernetten o da bağlanamıyor emule ye low id gerçi o bende ortalama 23-24 kb la indiriyorum sp2 li windows
  • beyler yardım...

pci ethernete geçtim onla alakası olabilir mi??önceden onboard du
  • http://img456.imageshack.us/my.php?image=10wl.jpg

Arkadaşlar olay budur. Varmı daha iyisini yapabilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamcream -- 23 Ekim 2005, 15:20:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhmt

beyler yardım...

pci ethernete geçtim onla alakası olabilir mi??önceden onboard du

Olabilir. Ayrıca bana mail adresini verirsen sana bir program göndereyim. Normalde SP2 yüklü bilgisayarlar 10 adet TCP bağlantı oluşturabiliyor. SP2 kısıtlama getiriyor. Bu program kısıtlamayı 100'e kadar çıkartıyor. Böylece daha çok TCP bağlantı kurabiliyorsun. BU da P2P programları için daha iyi oluyor.

Gönderdim mail adresine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 23 Ekim 2005, 16:57:05 >

• teşekkürler ama windows sp siz zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: furkanboz

http://img456.imageshack.us/my.php?image=10wl.jpg

Arkadaşlar olay budur. Varmı daha iyisini yapabilen?

şu günleri özledim yaaa 24 25 kb ile indirmeyiiii

• hard limit ve max connectionsı 300'e getirmeyi dene bir de.Cok fazla kaynak ters tepki yapıyo diye duymuştum,bağlantıyı boğuyormuş.Ha birde emule'de yeni çıkan film ve oyunlar yavaş gelir ama üstünden 3-4 hafta geçtikten sonra seed/leech oranı dengelenir,ve hızlanır.Yani sen 1000 kişiye bağlandım diye sevinebilirsin ama bunların hepsi leecher'dır büyük ihtimalle.Özellikle dikkat ettim 100-150 kaynaklı eski dosyalar çok daha hızlı iniyor,çünkü leech bitmiş seed başlamış çoktan.İlla filmi/oyunu çıkar çıkmaz indircem diyosan torrent'dir ilacın..hade kolay gele..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 23 Ekim 2005, 17:47:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rextr

hard limit ve max connectionsı 300'e getirmeyi dene bir de.Cok fazla kaynak ters tepki yapıyo diye duymuştum,bağlantıyı boğuyormuş.Ha birde emule'de yeni çıkan film ve oyunlar yavaş gelir ama üstünden 3-4 hafta geçtikten sonra seed/leech oranı dengelenir,ve hızlanır.Yani sen 1000 kişiye bağlandım diye sevinebilirsin ama bunların hepsi leecher'dır büyük ihtimalle.Özellikle dikkat ettim 100-150 kaynaklı eski dosyalar çok daha hızlı iniyor,çünkü leech bitmiş seed başlamış çoktan.İlla filmi/oyunu çıkar çıkmaz indircem diyosan torrent'dir ilacın..hade kolay gele..

arkadaşım şu anki ayarlarla 3 4 gün öncesine kadar yeni eski ne varsa sömürüyordum eğer öyle bişey olmasaydı evet ayarlar yanlış dicem ama dehşet hızlıydı..
    dikkatimi çeken pci ethernete geçtikten sonra böyle oldu onboard ethernetten sonra...onboard la gayet iiydi ve şimdiki anakartta onboard ethernet yok

• Abicim bak Zafer_72 arkadasının imzasında bir link var ona tıkla orda su ana kadar DH anlatılmıs onemli konular var orda cvb ını bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViRuS134

Abicim bak Zafer_72 arkadasının imzasında bir link var ona tıkla orda su ana kadar DH anlatılmıs onemli konular var orda cvb ını bulursun

yok abi işe yaramıyo 10 a yakın mod denedim iş yok emule de
    kesin pci ethernet ile ilgili
  • arkadaşlar emuleyi deniyorsunuz güzel bir de edonkeyi deneyin. o da emuleyle aynı serverlara bağlanır. kendisi overnete bağlanıyor otomatik, içinden ayar yaptığınız zaman da razorback.2.0 a bağlıyorsunuz. ben sadece p2p olarak eDonkeyi kullanıyorum.

4662 tcp portunu açın

edonkey 2000'i indirin ve kurun
    6 kb lık crackini kurun
    uploadınızı 1 le kotalayın
    downloadınızı sınırsız yapın

bu kadar basit.

4662 portunuzun adsl modeminizden de açık oldmasına dikkat edin...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.