Şimdi Ara

Allah Aşkına!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah aşkına biri bana iki de bir kutucuk içinde ekrana gelen "Out of memory at line:11" kodlu hata bildiriminin ne olduğunu ve bu ve bunun türevleri olan "Out of memory at line:12", "Out of memory at line:13", "Out of memory at line:14"'ten nasıl kurtulacağımı söyleyebilir mi? Lütfen yardımcı olun, çıldırmak üzereyim.

• 1.Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni (Regedt32.exe) çalıştırın.
    2. HKEY_LOCAL_MACHINE
    alt ağacından, aşağıdaki anahtara gidin:
    \System\CurrentControlSet\Control\Session Manager\SubSystems
    3. Windows değerini seçin.
    4 .Düzen menüsünden Dize'yi seçin.
    5. SharedSection parametresinin değerini artırın.

Windows NT için:
    SharedSection, sistem ve masaüstü yığınlarını şu biçimde belirtir:
    SharedSection=xxxx,yyyy
    yyyy değerinden sonra ",256" veya ",512" ekleyin.

Windows 2000, Windows XP ve Windows Server 2003 için:
    SharedSection, sistem ve masaüstü yığınlarını belirtmek için şu biçimi kullanır:
    SharedSection=xxxx,yyyy,zzzz
    32 bit işletim sistemleri için, yyyy değerini "12288" değerine yükseltin;
    zzzz değerini "1024" değerine yükseltin.
    64 bit işletim sistemleri için, yyyy değerini "20480" değerine yükseltin;

Kaynak:http://support.microsoft.com/kb/126962

• quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

1.Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni (Regedt32.exe) çalıştırın.
    2. HKEY_LOCAL_MACHINE

Windows NT için:
    SharedSection=xxxx,yyyy

SharedSection, sistem ve masaüstü yığınlarını belirtmek için şu biçimi kullanır:

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Dediklerinizi yapmaya çalıştım. Ancak Session Manager'e kadar yazdıklarınızı takip edebildim. Bu aşamadan sonra SubSystems başlığına rastlayamadım. Yani yazdığınız dizinde ancak buraya kadar gelebildim malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: ponponius

quote:

1.Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni (Regedt32.exe) çalıştırın.
    2. HKEY_LOCAL_MACHINE

Windows NT için:
    SharedSection=xxxx,yyyy

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Dediklerinizi yapmaya çalıştım. Ancak Session Manager'e kadar yazdıklarınızı takip edebildim. Bu aşamadan sonra SubSystems başlığına rastlayamadım. Yani yazdığınız dizinde ancak buraya kadar gelebildim malesef.

ben de baktım şimdi de regedt32.exe yerine regedit yazınca çıkıyor..siz yine de sistem geri yükleme noktası oluşturun her ihtimale karşı

biraz araştırdım yabacnı kaynakta 3. adım olarak windowsa çift tıkla yazıyor. 4. adım yok sonra normal devam.. 3. adımda windowsa çift tıklayınca "%SystemRoot%\system32\csrss.exe ObjectDirectory=\Windows SharedSection=1024,12288,512 Windows=On SubSystemType=Windows ServerDll=basesrv,1 ServerDll=winsrv:UserServerDllInitialization,3 ServerDll=winsrv:ConServerDllInitialization,2 ServerDll=sxssrv,4 ProfileControl=Off MaxRequestThreads=16" gibi birşey yazıyor. Buradaki değerleri değiştirin diyor.

Bendeki yazı şöyle: %SystemRoot%\system32\csrss.exe ObjectDirectory=\Windows SharedSection=1024,20480,768 Windows=On SubSystemType=Windows ServerDll=basesrv,1 ServerDll=winsrv:UserServerDllInitialization,3 ServerDll=winsrv:ConServerDllInitialization,2 ServerDll=sxssrv,4 ProfileControl=Off MaxRequestThreads=16

sen de böyle yapıp deneyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golkipir -- 6 Şubat 2012; 2:48:20 >

• Tamam hocam, sözünü ettiğiniz verilere ulaştım. Son aşamada belirttiğiniz dizin içinde 1024, 3 bin küsur ve 512 sayıları vardı. Bunları 1024, 20 bin küsur ve 1024 olarak değiştirdim. Doğru mudur? Ancak ben sistemi XP olarak hatırlıyorum. İnşallah Windows 7 değildir.
  • quote:

Tamam hocam, sözünü ettiğiniz verilere ulaştım. Son aşamada belirttiğiniz dizin içinde 1024, 3 bin küsur ve 512 sayıları vardı. Bunları 1024, 20 bin küsur ve 1024 olarak değiştirdim. Doğru mudur? Ancak ben sistemi XP olarak hatırlıyorum. İnşallah Windows 7 değildir.

Bir önceki mesajda değişiklik yaptım. Bendeki değerleri koydum. Benim win7 x64.. Değişiklik gösterebilir...

Sorun hallolduysa sorun yok demektir
  • quote:

quote:

Tamam hocam, sözünü ettiğiniz verilere ulaştım. Son aşamada belirttiğiniz dizin içinde 1024, 3 bin küsur ve 512 sayıları vardı. Bunları 1024, 20 bin küsur ve 1024 olarak değiştirdim. Doğru mudur? Ancak ben sistemi XP olarak hatırlıyorum. İnşallah Windows 7 değildir.

Bir önceki mesajda değişiklik yaptım. Bendeki değerleri koydum. Benim win7 x64.. Değişiklik gösterebilir...

Hocam çok teşekkürler. Cehaletimi bağışlayın. Bilgisayar tekniğinden hemen hiç anlamam. Son aşamadaki değerleri \Windows SharedSection=1024,20480,1024 şeklinde değiştirdim. Sanırım sorun halloldu. Çok teşekkürler. Saygılar...

• quote:

quote:

quote:

Hocam çok teşekkürler. Cehaletimi bağışlayın. Bilgisayar tekniğinden hemen hiç anlamam. Son aşamadaki değerleri \Windows SharedSection=1024,20480,1024 şeklinde değiştirdim. Sanırım sorun halloldu. Çok teşekkürler. Saygılar...

Rica ederim. Sorunun hallolmasına sevindim. Sayenizde ben de birşeyler öğrendim

Saygılar bizden. İyi geceler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.