Şimdi Ara

alkollü mekan daha ucuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir Hilltown'da 3 ay önce Cafe Nero'da 2 kahve 1 kek'e 700 lira ödemiştim. bugün aynı AVM'de alkollü mekanda 6 bira 5 kola 3 su 2 mısır 1 fıstık 1 peynirli patates kızartması tabağına 2160 TL ödedim.

maliyeti çok düşük olan dandik kahveyi alkolden daha pahalıya satıyolar.

cafeler soyguncu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• nero pahalıdır.. buna üye oldum, gitmedim... baktım gitmiyorum, teşvik etmek için bana 9 damga birden verdi.. 10 damgaya beleş gayve veriyor.. buna rağmen yine de gitmedim.. % 100 bedava verene kadar gitmem gibi görünüyor.. tüm bu zincir kafelere asla para ödemem, hep promosyondan ordan burdan kod alarak bedava içiyorum... aradan 1 sene geçse kod bulamasam yine de parasını verip içmem...geçenler de yine 2 tane bedava içtim, diğerlerini de yine iett nin bedava olduğu günlerde kullanırım, zira buralarda şubesi yok.

bu konudan da böylece alkol alan biri olduğunu öğrenmiş olduk

• dekareme kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar içtiler alkolü.

son 2 senede cafeye ve alkollü mekana ödediğim paralar muhtemelen bu yazdığım ikisinden ibarettir. memlekete izne geldim eski arkadaşlar ısrar ettiler diye gittim. benlik yerler değil bunlar. verilen paralara yazık. ben ki şirketin yemek kartıyla marketten alışveriş yapıp evde kendi kuru fasulye, salata, makarna vs yapan biriyim.

• kafayı çeken onlar, hesabı ödeyen ise sensin, sonra da gelmiş verilen paralara yazık diyorsun. o halde niye ödüyosun ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 19 Temmuz 2025; 8:33:51 >
    çünkü bunlar o kadar çooook içiyolar ki BİR MEKANDA İÇMEK YETMİYO önce Karşıyaka merkezde oturuldu, sonra Hiltown AVM'de, ordan sonra da Bostanlı merkezde bi mekanda oturduk. sonuçta bi hesap bana girdi. arkadaşlara o kadar dedim ben artık bu mekanlara gelmek istemiyorum diye gene de tamam tamam deyip gezdirdiler.

ben asosyal bi insanım kardeşim ne işim var o mekan senin bu mekan benim.

bunlar ben yokken kendileri gece 03'lere kadar içiyolar ve her mekanı geziyorlar.

en son dedim bu son artık gelmeyecem alkollü yere. bıktım yav

• zaten en son rest çekmesem bunlar gece 04'lere kadar o mekan senin bu mekan benim gezdireceklerdi beni. rest çektim de bitirdik akşam 7-8 gibi.

adamlar 9 bira içiyolar "nasıl olsa alkol almayan şoförümüz var sabaha kadar içeceğiz daha" diyolar. dedim kardeşim ben gidip uyuyacam. öyle dağıldık.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Bu saygisizlik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz sigara hangisi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birine eşlik ettiğim anda o kişi beni ebedi yancısı olarak ilan ediyo.

yıllar önce arkadaş PES oynamaya gidelim dedi, ben bilmiyom oynamayı, ilk gün 3 saat oynadık. arkadaş ben sana öğretecem diyo. sonra tekrar gittik bi 3 saat daha.

ben yeter artık oynamayacam dedim. arkadaş delirdi sinirden. herkes oynuyo sen neden herkes gibi değilsin diyo. azcık dene sonra öğrenince zevk alacan diyo.

lan oğlum dedim ben sana ömür boyu PES oynama sözü mü verdim.

bu alkol tayfası da öyle. bi kere eşlik edersen yandın artık full götürmeye çalışıyolar.

Ben hala anlamaya çalışıyom; şimdi seni davet edip ısrar eden bunlar, gel gel diye çağıran bunlar ama hesabı ödeyen sen oluyosun   Bu nasıl iş anlamaya çalışıyom... bunlar resmen seni enayi ve yolunacak kaz görmüşler... sabaha kadar dolaştırmak istemelerinin nedeni de bu... "bizden çok kazanıyo, paraya para demiyo, karşı da gelemiyo, masaya çıkarıp da vuramıyo, rest de çekemiyo, altta kalıp daima pasif davranıyo, eh, hazır izne de gelmişken yolalım bu kazı biraz da yolumuzu bulalım" planı aynen tutmuş..."sizde yiyip içelim bizde gülüp geçelim" hadisesi vuku bulmuş...

Arkadaşlarının hatırına hem günaha batmışsın hemi de paranı batırmışsın..Çünkü içkili masada bulunmak, içmesen bile haram.. Harama para harcamak da haram...

hesabı ben ödemiyom. dedim ya 3 mekana gidildi 1'inde ben ödedim. mesela Ramazan bayramında 2 mekana gitmiştik ben hiç hesap ödememiştim.

Alıntı

metni:
    "nasıl olsa alkol almayan şoförümüz var sabaha kadar içeceğiz daha"

buna o kadar çok maruz kaldım ki arkadaşlarım tarafından. bir tek bende araba olduğu için genelde grupta tek içemeyen ben olurdum hep. arkadaşlar hayvan gibi içerdi. e tabi alkol almayınca insan alkol alanlar kadar eğlenemiyor. deli gibi dans edip dağııtıyorlar e ben de moda giremediğim için bir de "çok durgunsun yiaaaa" diyorlar. acaba sen içtiğin ve ben içmediğim için olabilir mi? bir de ben onlardan önce kalkıp eve gitmek isteyince "hayır saçmalama nereye gidiyorsun daha eğlenicez tavuk musun bu saatte gidiyorsun eve" bana çok bayıldıklarından değil, onlara şoförlük yapacak kimse olmayacağı için böyle yapıyorlar tabi. ben alkol almadığım için bütün gecenin cefasını ben çekeyim istiyorlar. tabi gecenin bir saati 3-4 aktarmayla eve gitmek veya taksiye tonla para bayılmak işlerine gelmiyor.

sonra diyorlar ki niye kimseyle görüşmüyorsun niye hep dört duvar arasındasın niye dışarı çıkmıyorsun. dışarı çıkıp insanlarla görüşünce maruz kaldığım min. muamele bu çünkü.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

değiştir

• Mutlucan96 kullanıcısına yanıt

neyi

hocam ben alkol kullanmıyorum bile.

yukarıda bahsettiğim mevzuları İzmir'deki arkadaşlarımla yaşadım. İstanbul'da da aynısını yaşamıştım. İstanbul'daki arkadaşlarımla ortak WhatsApp grubumuz vardı gruptan ayrıldım. çünkü kendileri grup olarak alkolü çok sevip, yılda 2 kere meyhane, 3-5 kere Pub yapıyolar. her seferinde benim de eşlik etmemi istiyolar. laftan da anlamıyolar hani alkol sevmiyorum deyince.

arkadaşlarını

• Mutlucan96 kullanıcısına yanıt

değiştirmedim, hiçbiriyle görüşmüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.