Şimdi Ara

Alkol yasaklanmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş

İnsanlara hakaret eden mi, taciz eden mi dersin? Şu alkol yüzünden hep sorun hep sıkıntı. Yasaklanmalıdır.

İstediğiniz kadar şikayet edin. Alkol ve tütün yasaklanana kadar mücadele edeceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 yıl önce başladım alkol almaya, 2 yıldır alkoliğim. neredeyse hergün içiyorum. şu ana kadar kimseyi rahatsız etmedim.

Alkole gelesiye kadar gırla sebep var bu ülkede.

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • Catology bence yasaklanmalı

Saçma bi insan her bakımdan

Topluma yük ve parazit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Madde çekip çevreye ve kendine zarar verenler ne olacak peki? Bizim insanımızın içki kültürü yoksa, bunda viskinin suçu ne? Biri zarar vermeye yatkınsa ve kafasına koymuşsa, çakmak gazının o 5 dakikalık uçuşuyla bile yapar yapacağını.

Gel ben öneri vereyim daha iyi, ülkemizin şartları da uygun. Esrarı yasallaştırıp tütüne vergiyi yaslayalım ve hatta yasaklayalım. Hem kalkınır, hem ihracatını yaparız, hem denetlemesi illegal yollar kapatılırsa daha kolay olur. Psikozu olmayan bireylerde esrar hiçbir fizyolojik bağımlılık yapmıyor ve sigaradan çok daha az zararlı olduğu biliniyor. (700 derecede yanan tütünde salgılanan ana bir kimyasal madde var tütün yaprağında, esas kanser yapan bu. Yani doğal tütünde de var, işlenmiş fabrikasyon sigarada da var. Bu yüzden ikisi de kanser yapıyor)

Ancak bilinçli marijuana tüketiminin bilinen hiçbir zararı yok ve daha da ilginci, marijuana kullanımına bağlı ölüm oranı: 0 (OD vakaları hariç) Evet gerçekten sıfır.

Bu ülkenin yasaklara ihtiyacı yok, doyduk artık yasaklara; artık birbirimizin yakasından düşme vakti. Yandı gülüm keten helva tadında dış siyasetle savaşın eşiğindeyiz, adam içki yasaklansın diyor. Müthiş bir kafa.

Toplumsal duyar düzenlemesi: Şikayet edeceklere ön bilgi veriyorum, esrara özendirme yok, bilinen gerçekler ve objektif deneysel gözlemler sonucu elde edilen veriler ile birlikte, klinik alanda yapılan çalışmalar da bu kanıyı destekler nitelikte. Sigara ve tütün endüstrisinin çöküşünü izlemek zevk verirdi üstelik.

Yine ek olarak bir not: ülkemizde esrarın medikal alanda kullanımı için start verildiğini duymuştum, yani bizde de bu tarz bir çalışma şu an bir üniversitede muhtemelen yürütülmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 12 Ekim 2017; 21:24:7 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara ve İçki içerken...
    16 yıl önce açıldı
    Ayran ile Alkol Karıştırmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kolanya mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensegrity -- 12 Ekim 2017; 21:24:16 >
  • Gördüğüm haberin doğru olduğuna dair şüphe etmiştim, zira burası Türkiye, nam-ı diğer yasaklar ülkesi. Ancak gerçekten de bu olmuş ve onay tahmin edebileceğiniz üzere "sessiz sedasız" geçirilmiş. Bunu buraya koymakta bir beis görmüyorum.

https://indigodergisi.com/2016/02/medikal-esrar-kullanimi-turkiye-de-yasallasti/

Görüldüğü üzere, devlet, vatandaşını iyi tanıyor; o maddeyi içeren ilaçta kafa yapıcı bileşen yok yani tam haliyle THC bulunmamakta, ancak gerçekten ihtiyacı olan terminal hastalar ve ağır sancıları olan, bilhassa kanser hastalarının bu ilaçlarını alıp "kafa yapmaya" çalışacaklarını bildiği için olsa gerek, sessizce geçirilmiş bu yasa.

Sen şuna özetle Türk insanında iş yok, boş insanlarız desene? Damacanaya hallenen adam, Ritalin'i kokain gibi de çeker sonra 3. sayfa haberine konu da olur. İyi de olur, gen havuzu temizlenir!

• quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Alkolü yasaklamak yerine ekstra yük vergilerini kaldıralım diyoruz, bunlar yasaklansın pislik saçıyor kafasında.

Madde çekip çevreye ve kendine zarar verenler ne olacak peki? Bizim insanımızın içki kültürü yoksa, bunda viskinin suçu ne? Biri zarar vermeye yatkınsa ve kafasına koymuşsa, çakmak gazının o 5 dakikalık uçuşuyla bile yapar yapacağını.

Gel ben öneri vereyim daha iyi, ülkemizin şartları da uygun. Esrarı yasallaştırıp tütüne vergiyi yaslayalım ve hatta yasaklayalım. Hem kalkınır, hem ihracatını yaparız, hem denetlemesi illegal yollar kapatılırsa daha kolay olur. Psikozu olmayan bireylerde esrar hiçbir fizyolojik bağımlılık yapmıyor ve sigaradan çok daha az zararlı olduğu biliniyor. (700 derecede yanan tütünde salgılanan ana bir kimyasal madde var tütün yaprağında, esas kanser yapan bu. Yani doğal tütünde de var, işlenmiş fabrikasyon sigarada da var. Bu yüzden ikisi de kanser yapıyor)

Ancak bilinçli marijuana tüketiminin bilinen hiçbir zararı yok ve daha da ilginci, marijuana kullanımına bağlı ölüm oranı: 0 (OD vakaları hariç) Evet gerçekten sıfır.

Bu ülkenin yasaklara ihtiyacı yok, doyduk artık yasaklara; artık birbirimizin yakasından düşme vakti. Yandı gülüm keten helva tadında dış siyasetle savaşın eşiğindeyiz, adam içki yasaklansın diyor. Müthiş bir kafa.

Toplumsal duyar düzenlemesi: Şikayet edeceklere ön bilgi veriyorum, esrara özendirme yok, bilinen gerçekler ve objektif deneysel gözlemler sonucu elde edilen veriler ile birlikte, klinik alanda yapılan çalışmalar da bu kanıyı destekler nitelikte. Sigara ve tütün endüstrisinin çöküşünü izlemek zevk verirdi üstelik.

Yine ek olarak bir not: ülkemizde esrarın medikal alanda kullanımı için start verildiğini duymuştum, yani bizde de bu tarz bir çalışma şu an bir üniversitede muhtemelen yürütülmekte.

• Adamlar aalkol sayesinde dunyanin vergisini aliyorlar hic yasaklanir mi??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

kaldı ki bazıları alkol almadan bu söylediklerinizi yapıyor onları ne yapicaz ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.