Şimdi Ara

Alkol, sigara, nargile psikolojik olarak midemi bulandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sigara içerim arada, nargilede alkolde ama gerçekten onların bana etkisi yok sırf psikolojikmen bunların adını duyunca midem bulanmaya başlıyor ama yineden kullanıyorum bu psikolojiyi nasıl yenerim (Kullanıyorum dediysem alkolik değilim arada bir yani )

• Sigaradan zaten oldum olası tiksinirim. Alkolden de bir kere midemi çok kötü bozmuştum 1 gün boyunca kustum ondan beri ne zaman adını duysam gerçek anlamda midem bulanıyor. Senin de böyle bir durum olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Sigaradan zaten oldum olası tiksinirim. Alkolden de bir kere midemi çok kötü bozmuştum 1 gün boyunca kustum ondan beri ne zaman adını duysam gerçek anlamda midem bulanıyor. Senin de böyle bir durum olabilir.

Nargile ve sigarada dozajı kaçırıp fazla yüklenmiştim çok pis kusmuştum ondan olabilir ama alkolle hiç bir kötü anım olmadı alkolde midemi bulandırıyor
  • Hayatında bir kez içtiğin veya yediğin bir şeyden miden bulandıysa kustuysan uzun bir süre psikolojik olarak seni etkiliyor o mesela ben de eskiden bi tatlı yemiştim tadı acaip berbat gelmişti ondan sonra tatlı gördükçe kusasım geliyordu ama zamanla geçti tabi.
  • Ne güzel işte Sigara,nargile,alkol kullananlar artist olmuyor akıllı da değiller , özeniyor musun napıyorsun onu da anlamadım
  • rakının kokusunu alırsam kusuyorum.öykk anason kokusuna alerjim var heralde.
  • Alkol değilde benimde sigara,nargile miğdemi bulandırır.Sigara içen kız gördümmü kızın bütün güzelliği gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

Alkol değilde benimde sigara,nargile miğdemi bulandırır.Sigara içen kız gördümmü kızın bütün güzelliği gidiyor.

olmadı.

İçme arkadaşım bunca zamandır hiçbir + sını görmedim. Kaybedeceğin tek şey sağlığın.
  • Rakı aldık ufaklardan büyük konuşmiyim ama 1 trilyon versen içilmez ya o ne öyle rakı bitirir adamı zehir gibi iğrenç bir şeymiş
  • altı sütlü üstü çikolotalı tütün olan nargile olcak ama çikolata tütününün içerisine hafif gerçek türk kahvesi serpiştireceksin süper nargile olur yanında bi jb veya black label ve bitter çikolata. insan bundan nasıl tiksinir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

altı sütlü üstü çikolotalı tütün olan nargile olcak ama çikolata tütününün içerisine hafif gerçek türk kahvesi serpiştireceksin süper nargile olur yanında bi jb veya black label ve bitter çikolata. insan bundan nasıl tiksinir ya

adamsın
  • quote:

altı sütlü üstü çikolotalı tütün olan nargile olcak ama çikolata tütününün içerisine hafif gerçek türk kahvesi serpiştireceksin süper nargile olur yanında bi jb veya black label ve bitter çikolata. insan bundan nasıl tiksinir ya

Nargilenin iyi olması lazım yoksa 10 dakka sonra başlarsın külleri yutmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

quote:

Nargilenin iyi olması lazım yoksa 10 dakka sonra başlarsın külleri yutmaya

ayıpsıın evde iki lüle bölmeli paşa nargilesi var saatlerce lezzetle içiliyor iki başlı olduğunu için yanma derdide yok biri hafif acılaştımı öbürüne koyuyorum közü onu içerkende öbürü düzeliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.