Şimdi Ara

Alkol alicam tavsiye lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatimda daha hic icmedim merak ediyorum deniyecektim zaten yarin ev bosmus canimda bi olaya fena halde sıkkın alkolden hic anlamiyorum ne alayim(hic icmedim bilmiyorum ama bunyem saglamdir genel olarak)
    Not: gunahcilar gelmesin lutfen bende biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• birisi biva keyfi yapan çocuğu atsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Notorious -- 7 Nisan 2016; 16:26:26 >
  • votka

bu arada yaş kaç doğruyu söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 7 Nisan 2016; 16:28:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

Hayatimda daha hic icmedim merak ediyorum deniyecektim zaten yarin ev bosmus canimda bi olaya fena halde sıkkın alkolden hic anlamiyorum ne alayim(hic icmedim bilmiyorum ama bunyem saglamdir genel olarak)

Eczaneden etanol al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

votka

18 , ne diyecegim ne kadarlik alayim nasil iceyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Hayatimda daha hic icmedim merak ediyorum deniyecektim zaten yarin ev bosmus canimda bi olaya fena halde sıkkın alkolden hic anlamiyorum ne alayim(hic icmedim bilmiyorum ama bunyem saglamdir genel olarak)

Eczaneden etanol al.

Kusma vs olayi icin mi bu

• quote:

quote:

votka

Hiç içki içmediysen 2 tuborg kırmızı al çakırkeyf olursun zaten. Fazlasını içme alıştıra alıştıra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

votka

absolut votka al yanına da vişne suyu küçüğünü alırsın votkanın zaten ziyan olacak :d
  • Günah

• Votkacıları kaale alma. Git 2 tuborg gold al yukardaki arkadaşın dediği gibi baştan abartmaya gerek yok

• Alkollü içecekler tam bir lanet. İçmeni tavsiye etmem karaciğer yağlanmasından tut böbrek hastalıklarına kadar türlü türlü zararları var.
    Tavsiyem içme bir kez içmekten bir şey olmaz deme alkol direk olarak kana karışıyor vücut ciddi zarar alıyor.
  • miller bira var baya hafif onu alabilirsin. sarhoş olmak istiyorsan 35'lik vodka al vişne ile birlikte iç yarısında falan çakırkeyf olursun onuda içemem diyorsan al 2 tane efes extra keyfine bak

ben ilk içki içtiğimde yarısına gelmeden atmıştım zamanla alışıyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan

miller bira var baya hafif onu alabilirsin. sarhoş olmak istiyorsan 35'lik vodka al vişne ile birlikte iç yarısında falan çakırkeyf olursun onuda içemem diyorsan al 2 tane efes extra keyfine bak

Teşekkürler en yardimci yorum bu oldu. Dediginiz gibi vodka alacagim ama gene dediginiz gibi sise yarida kalicak felan gerek yok cakirkeyf olmak istiyorum iki efes extra veya tuborg gold is gorur mu sizce

• quote:

quote:

miller bira var baya hafif onu alabilirsin. sarhoş olmak istiyorsan 35'lik vodka al vişne ile birlikte iç yarısında falan çakırkeyf olursun onuda içemem diyorsan al 2 tane efes extra keyfine bak

Teşekkürler en yardimci yorum bu oldu. Dediginiz gibi vodka alacagim ama gene dediginiz gibi sise yarida kalicak felan gerek yok cakirkeyf olmak istiyorum iki efes extra veya tuborg gold is gorur mu sizce

2 efes extra çakırkeyf eder fazlasını içersen kusarsın. abartmadan iç yoksa 2 günün çok berbat geçer kolonya kokusuna bile tahammül edemezsin. tuborg hiç içmedim, ben genelde efes extra ya da normal efes içiyorum. dha önce içki içmediysen 2 tane 50'lik bira ile çakırkeyf olursun

vodka olarak "russian standard" öneririm

• quote:

quote:

quote:

2 efes extra çakırkeyf eder fazlasını içersen kusarsın. abartmadan iç yoksa 2 günün çok berbat geçer kolonya kokusuna bile tahammül edemezsin. tuborg hiç içmedim, ben genelde efes extra ya da normal efes içiyorum. dha önce içki içmediysen 2 tane 50'lik bira ile çakırkeyf olursun

vodka olarak "russian standard" öneririm

İlk kez icecek birisini rus vodkasi mahveder naptin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Magoalene kullanıcısına yanıt
    İlk defa içecek isen sakın vodkaya falan girme al iki tane şişe efes malt veya tuburg fıçı tamamdır soğuk al ve soğuk iç yanında bimden soslu mısır var veya yer fıstığı çok iyi gider veya çekirkek... öyle extra veya vodka falan girme yamultur seni şu an... az biraz kafa dağıtacaksın baştan kötü başlama günün kötü olmasın tavsiyemi dinle derim
  • vodka alma bira al biraz da senin damak zevkine bağlıhangisini alacağın
  • 35 lik bi votka al enerji içeceğiyle karıştır. ama hızlı içmen lazım istersen 2-3 tane enerji at. hızlı içersen sıkıntı olmaz
  • onu içtikten 5 saat sonrasını ve sonra da 1 gün sonrasını düşün bi şimdide yaşayacağın pişmanlıkları düşün hepsini düşünebildiysen içmezsin zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

birisi biva keyfi yapan çocuğu atsin

Yaş 15,15 15 15.biva qeyfi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.