Şimdi Ara

Alkışlarla yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burası iyiydi ya, nasıl böyle aptal bi yer oldu çıktı anlamadım. Şuna yapılan yorumları da gördükten sonra uzaklaşma ihtiyacı hissettim,

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/198233/hic-ot-ictiniz-mi-turkce-altyazili

Yalnız farkediyorum, son yıllarda her yerde müthiş bir uyuşturucu reklamı dönüyor. Sürü psikolojisi de değil sanki tam olarak, bilinçli gibi geliyor bana.

• Sondakine yarıldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesadüfe bak ben de bu videodaki yorumları okuyordum az önce.
  • adamlar iciyor abi
  • Eskiden uyuşturucu esrar filan denirken bi' durulurdu. İçen dışlanırdı.
    Son yıllarda herkes gayet rahat. Ufak bebelerin üstünde marijuanalı otlu tişörtler. Ergen kızlar bile artistlik olsun diye sosyal medyada otlu dumanlı fotolar paylaşıyor.
    Şimdi içen içsin tabi beni ilgilendirmez, kendini yer bitirir. E ama ulu orta konuşuldukça bu muhabbetler gençlere çocuklara da yansıdı. Bunun muhabbetini çevirdikçe cool zannediyorlar çocuklar kendilerini. Eskiden " bira içtim çok coolum " vardı. Şimdi " cıgara sarıyoruz çok cooluz " var. Durum iyi değil...

Ulan hep Amerika'nın başının altından çıkıyor bunlar. Adamlar kanser gibi. Orada ne moda oluyorsa bütün dünyaya yayılıyor. İşin acı tarafı iyi bir b*kun da moda olduğunu görmedim henüz orada. Yok selfie yok SWAG şapkaları yok 420 smoke weed bilmem ne...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.