Şimdi Ara

Alışveriş siteleri gonderileri İstanbul'dan yapması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Birçok büyük alışveriş sitesi İstanbul'da faaliyet gösteriyor. Depoları genellikle İstanbul ve Kocaeli'nde oluyor. Yakın yerlere yapılan gönderiler bir günde giderken uzak kalan bölgelerde 3 güne varan gönderim süresi oluyor.

Depoları Ankara gibi daha merkezi bir yere konumlasalar gonderi surelerinde 1 gün gibi ciddi bir kazanç sağlanabilir. Ankara İstanbul arası çok ciddi mesafe olmadığından İstanbuldan gelen siparişlerde aksama yaratmayacaktır. Örneğin Vatan bilgisayar Anadoludan gelen siparişleri Söğütözü şubesinden yolluyor ve İstanbul'dan gönderim yapan diğer sitelere göre 1 gün erken gelebiliyor.

Siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 26 Temmuz 2019; 16:41:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• N11 den sipariş verdim, akşam 18.00 civarı. İstanbuldan 3 güne gelir diye bekliyordum. Sabah kargocu 09.00 gibi geldi. Şaşırdım. Meğerse Kilis'den gelmiş

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    Olabiliyor. Benim de bir seferinde 3 güne gelir dediğim sipariş ertesi gün geldi. Meğer Adana'dan geliyormuş. Ben İstanbul'dan gelir diye tahmin ediyordum. Paketteki adrese bi baktım Adana. Satıcı Evaletim mi ne öyle bi adı vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 26 Temmuz 2019; 12:1:52 >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Evaletim deposu Adana'da. Birkaç kez oradan da alışveriş yaptım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.