Şimdi Ara

Alınık sınırsız magnum çubuğu parasıyla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 560 tane topladım arkadaşlar çekiliş için biriktiriyorum,çıkarsa herkese bi güzellik 😀Özelden paslaşalım 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yuh be nasıl nereden topladın arkadaş

• Bende birsürü var ablam el işi yapmak için biriktiriyor. O çubuklardan abidik gubidik şeyler yapılıyomuş istersen satayım kaç tane var bilmiyorum da 20’deb fazladır sanırım

• Milfka kullanıcısına yanıt
    Öm attım hocam

• adet için ne kadar veriyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj attım hocam

• Adeti ne kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 120 tane vardı sigara kokuyorlar diye çöpe attım geçen hafta

• Ne kadar veriyorsun :D

• Herkese tek tek fiyatmı atacaksın (: bi kere yaz fiyatı uğraştırma milleti ✍🏻

• 100 tanesine 25 tl veriyorum arkadaşlar,bizimkide bi umut işte ya çıkaraa diye 😀

• Bundan kaç sene önce çocuğum tabi o zamanlar annemle yaz tatiline gittik. İnternet bağımlısıyım tabi sıkılıyorum. Annem dedi hadi sahilde çubuk toplayalım belki araba çıkar. Ben böyle çekiliş manyağı bir şeyim tabi. 10 günlük tatilde 9 gün boyunca her akşam saat 17.00’da sahilin bir kenarından başlar 22.00’a kadar sahilin öbür ucuna dek çubuk arardım. Millet şezlongda uzanıp magnum yiyordu ben bekliyordum yere attığı anda koşup alıyordum. Bakıyorlardı bana tip tip. Ama utanma sıfır tabi araba çıksın diye her şeyi yapıyordum. Tatil bitti eve ( İstanbul’a ) döndük. Sabahları fırına gidiyorum yol üstü çubuk görüp alıyorum. Florya ormanına gidiyorum çubuk topluyorum vs. Tam sayıyı hatırlamıyorum ama 1500’den fazla çubuk toplamıştım ve iPhone da dağıtıyordu o zamanlar dedim ki araba olmasa bile en kötü iPhone banko çıkar. Hayatımın rekoruydu bir kaç tane daha toplasam 2000 olacaktı hatta. Bu kadar kimse toplamamıştır vs diyorum. Çekiliş canlı yayında açıklanmaya başladı. 2 adam kazandı arabayı ikisi de il dışından. Bir tanesi ile röportaj yapıldı kaç tane gönderdiniz diye sordular 3 tane gönderdim dedi adam . Ben o günden beri böyle çekilişlere minimum düzeyde katılıyorum. İşin içinde bir iş olduğunu düşünüyorum.

• 100 tane 25 tl nedir ya 100 tl olmalı en az magnum bu sonuçta

• 100 tane için 25TL çooook az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 24 Haziran 2019; 11:19:45 >
  • Geçen yıl bi 50 tane attım birşey çıkmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Depo arkası 10 magnum cubuguna 10m verilir hava bk ile takas olur pmmm

Metin2 başlayasım geldi varmı takılcak adam.

• Gerçekten bu çekilişlerin normal bir vatandaşa çıktıgını düşünen var mı? Devletin kurumu milli piyangoda bile bin türlü katakulli dönüyor. Çekilişin kazananı bellidir boşuna ugraşmayın.

• tamam şifrelerini sms olarak gönderip çubuklarını sana yollıcam
  • düşün nice bıyıklı amcalar, virüslü teyzelerin sakso çektiği çubukları toplamış adam. ne mide var arkadaş..
  • Kafelerden falan pepsi coca cola açma halkası, kapağı vs. toplayanlar var. En kötü iphone çıkabiliyor. Ama şans bu iş. Ben laysin kodunu gönderdim 2016 senesiydi herhalde. Antrenman topu gelmişti. Gerçi 5000 top dağıttılar o sene biri de bana çıktı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.