Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[ALINIK] ESKİ (RETRO) (NOSTALJİK) BİLGİSAYAR (Destekler için teşekkürler alım devam ediyor)
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
CORE 2 Q6600, RADEON 3870, 750 GB HDD, ORJ. WİN7 BİLGİSAYAR
-
Selamlar, bütçeniz nedir veya aralığınız? Anlamayan evdeki eski pc yi atayım diyenlerden uyguna alırsınız ama ne olduğunu bilen birinden çok da ucuza almanız mümkün değil.
-
kadıköy / tuzla bit pazarına git .
hiç mi istanbul da yaşamıyorsunuz? DH de bu konu da çok az dstek bulursunuz((
Bozuk 20 yıllık ekran kartına koleksiyon diye 650 tl diyen var.
20 yıllık 775 soket kasaya 2 bin diyen var,
Lüks toplu konut bölgelerin de güvenlıkçi/kapıcı tanıdık yoksa!! istanbul' da bit pazarına gidin. bedavaya yakın fiyata parçalar var.
youtube videoları seyredip , hazırlıklı gidin ama ;))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, pek gitme fırsatım olmuyor, geçen hafta gelmiştim şimdi yurt dışındayım.
DH'yi pek küçümsemeyelim, bu konu sayesinde 750 liraya iki tane kasa, 300 liraya Philips 17 inç monitör, 400 liraya Fare ve Cherry klavye, 150 Liraya G-401A Hoparlör ve daha bedavadan çöpe atmayı düşünen ram, kamera, mikrofon, mouse ve klavyeleri aldım. Ürünlerin hepsinin kargolarını kendim karşılıyorum, ekstra özel olarak ürünlerini sunanlar için de alıma hâlâ daha devam edebilirim. Ben yerimde olmasam bile depoma direk kargo yaptırıyorum.
Kadıköy Yazıcıoğlu yanında kardeşimin Apple bilgisayar üzerine tamir şirketi mevcut, daha geçen oradaydım, ben daha güzelini kişisel kullanım amaçlı tek elde kullanan kişilerde muhafaza eden insanlardan ürün almak istiyorum, emin olun sizin kadar bende bu ürünlere hakimim.
Burada destek olan ve ürünlerini paylaşan bütün kullanıcılara teşekkür ederim, başka elinde retro ürünler için hâlâ daha alım taleplerine açığım.
Aldığım ürünlerin hepsini yeniliyorum;
Çok güzel, temiz bakılmış daha büyük bir set peşindeyim, elden çıkartmak isteyenler için makul teklifler karşılığında parası benim için pek mühim değil, önemli olan temiz kişisel bakılmış güzel ürünler olsun yeterli.
Not: Klavye yabancı dilde klavye olması gerekmektedir, Türkçe klavye almıyorum, yurt dışında özel bir çekim yapıyorum aylık 2,5k doları bulan gelir elde etmeye başladım, TR içermeyen bütün kaynaklarınızı bana sunabilirsiniz. Elinizdeki bütün retro ürünlere açığım.
Size, çalışmalarınıza destek amaçlı göndereceğim. Tabi size uygun olduğunu düşürseniz. Ücret istemiyorum. Kargoyu karşılamanız kafidir.
İlgili ürüne ait görsel ve satış linkidir.
https://forum.donanimhaber.com/cooler-master-musketeer--103966989
-
Pm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X