4 MAYIS 2022 - SATILMIŞTIR
Güncel Not: 11'den aşağıya satma diyen arkadaşlarım olduğu için belki kullanırım diye bir süre satmaktan vazgeçmiştim, hâlâ kutusunda durduğundan tekrardan elden çıkartmayı düşünüyorum, 3-4 lira fazlasına koyup ikinci el işinde kâr etme gibi bir düşüncem olmadığı için 9500 pazarlıksız fiyata bilgisayarımı teslim edeceğim. Eski ilanımı tekrar güncelliyorum, bugün itibari ile(3 Mayıs 2022) muhtemelen tekrardan almak isteyenler olursa kapora vs işlerini sevmediğimden ilk gelen alır diyorum, ilk gelen kişiye temiz bir ürün kutusundan çıkartılıp istediği testler yaptırılıp teslim edilecektir.
Monitörler bana lazım olduğu için monitörleri satmıyorum.
1-) Sapphire Radeon RX 5500 XT Pulse GDDR6 8GB 128Bit AMD Ekran Kartı
2-) Anakart MSI B450 GAMING PLUS MAX Amd B450 AM4 Soket 3466MHz DDR4 USB 3.2 DVI&HDMI Anakart
3-) işlemci amd ryzen 5 3600
4-) RAM Crucial(by Micron) Ballistix 16GB Kit (2 x 8GB) DDR4-3000 CL15 Desktop Gaming Memory (Black) (OC ile 3600 yapılıyor)
5-) Deoplama Nvme ssd James Donkey JD512 GB Nand 2000/1500MB NVMe
6-) Güç kaynağı FSP FSP500-60HCN 500W Power Supply (12V --> 36A-408W)
7-) KASA MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass 2xARGB FAN, USB 3.2 Mid
8-) FAN Corsair Air Series AF140 Quiet Edition High Airflow 140mm FAN (CO-9050009-WW)
Bütün ürünlerin kutusu, fatura nüshaları, çöpe gidecek jelatinleri dahi durmaktadır.
Prodüksiyon amaçlı odamın bir bölümünde iş bilgisayarı ortamı kurmak için almıştım ancak işlerimi Macbook'a aktardığımdan bu yana hevesle aldığım gibi kutusunda bekletiyorum, bilgisayara ilk start verdiğim bir bilgi varsa gelip yerimde inceleyin hiç kullanmadığını anlayacaksınız.
Prodüksyionla ilgilenenler ableton live, Adobe ve FL studio lisanslı programları bizzat satın alınmış olarak mevcut olup düşünenlere uygun rakamlarda devir için yardımcı olabilirim, pc ortamı yerine artık işlerimi Macbook'a taşıdığım için pc'deki yazılımlar boşta durmaktadır.
Bütün ürünlerin faturası olup 2022 yaza kadar garantileri mevcuttur.
Ne kadar titiz ve temiz bir satış yaptığımı geçmişte kullandığım pc referansı olarak internette "amedra zotac" diye yazıp görebilirsiniz, titizliğimden ötürü benden alacağınız ürün mağaza ürünü kadar temiz ve bahsedildiği gibi kullanılmamıştır.
Daha önceki titiz satışımın referansı için ;
https://forum.donanimhaber.com/i7-7700k-zotac-gtx-1070amp-asus-hero-viii-170-gskill-16gb-ram-144hz-monitor-satilmistir--138779171
https://forum.donanimhaber.com/corsair-in-ozenle-topladigim-sistemi-yayinci-bilgisayari-satilmistir-ekipmanlar-satiliktir--131957160
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.