Şimdi Ara

ALINIK DV 9000 SERİSİ KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP DV 9000 SERİ PAVİLLON MARKA NOTBUK İÇİN KASA ARAMAKTAYIM EKRANI TUTAN PİKLER KIRILDI ELİNDE 17 İNÇ BU SERİDEN KASA OLANLAR PM ATARSA SEVİNİRİM
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Parçaları sök tornacının yolunu tut onlar sana yaparlar 50-100 lira bi fiyat çıkar ama sağlam olur
  • Ustad Bı Ara Sende Super Aletler Olurdu Uzun Zamandır Görünmuyorsun Yaramaz Bı Durum Yok İnsallah
  • GÜNCELL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurban50 -- 11 Mart 2009; 2:43:33 >
  • efsane laptop satıcısını buralarda görmek bize şeref verdi sinan aga nerelerdesin ya kızında kırmasa geleceğin yok özlettin kendini..
  • quote:

Orjinalden alıntı: imuratk

efsane laptop satıcısını buralarda görmek bize şeref verdi sinan aga nerelerdesin ya kızında kırmasa geleceğin yok özlettin kendini..

Bizler artık yaşlandık yerimize senin gibi sağlam birini bırakmak bizlerede onur verdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurban50

Arkadaşlar uzun zamandır görünmemem alışverişi bıraktım dolandırıcılar ve çalıntı mal alıp satanlar yüzünden bu cihazda kendi cihazım kızım halletti saolsun kırdı verdi elime
    Parçaları sök tornacının yolunu tut onlar sana yaparlar 50-100 lira bi fiyat çıkar ama sağlam olur
    demişinde çok kırıldı ekranı tutan menteşeler ekran çerçevesi bilmem yaparlarmı denemek lazım saolasın yine

100-150 tl gibi zaten kasa bulabilir.

Eğer bulamazsanız bana pm atın temin edeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK RX 6600, Veya 1660 serisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmazeest

quote:

Orjinalden alıntı: kurban50

Arkadaşlar uzun zamandır görünmemem alışverişi bıraktım dolandırıcılar ve çalıntı mal alıp satanlar yüzünden bu cihazda kendi cihazım kızım halletti saolsun kırdı verdi elime
    Parçaları sök tornacının yolunu tut onlar sana yaparlar 50-100 lira bi fiyat çıkar ama sağlam olur
    demişinde çok kırıldı ekranı tutan menteşeler ekran çerçevesi bilmem yaparlarmı denemek lazım saolasın yine

100-150 tl gibi zaten kasa bulabilir.

Eğer bulamazsanız bana pm atın temin edeyim.

sAOL yılmaz kardeşim ilgin için valla bir el at alalım kasa

• kardeş elimde dv 8000 kasa var bi bak istersen BİLMİYORUM UYARMI

http://forum.donanimhaber.com/m_30306001/mpage_1/key_//tm.htm#30306001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adalizebey -- 11 Mart 2009; 14:19:28 >
  • Satılmış sanırım

Arkadaşlar kasayı almak isteyen olursa 750 tl den verecemkasayı kasa ne işe yarar lcd mönitöre takıp kullanabilirsiniz hdmi çıkışından yada analog çıkştan kasada ne var core2 duo t5600 işlemci 256 paylaşımsız 7600go ekran kartı 160gb hdd2gb ddr2 ram wiriles bağlantı kart okuyucu firewere çıkışı Hdmi çıkışı uyumlu anakart klavye alt kasa dvd dual yazıcı blutut ve adaptörü var uazaktan kumandası var dvi lcd bağlamak için dvi to hdmi kablo +analog kablo

lcd yide alırım ben yaptırırım yada lcd başka bir laptopta değernendirim derseniz 17 inç lcd de satarım 400tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurban50 -- 14 Mart 2009; 15:49:11 >
  • sinan abi nerelerdesin yaw gerci biliyorum seni uzuyorlar forumda ondan bıraz uzak kaldın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.