Şimdi Ara

alınabilecek en iyi otomatik şanzımanlı araç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0 veya 2. elde alınabilecek otomatik vites araçlar nelerdir ? ne önerirsiniz ? 4 kişilik bir aileyiz önceliğimiz ford focus .
    tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler .

• dsg

the bomb has been planted

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 harftir kendisi. Cok methedilir otomatigi. Otomatik denince her an onun adi gelir. Honda honda honda Uysada uydu uymasada

• 2009 senesinde 2006 model civic vtec es otomatik almisti arkadaşım. Hala kullanıyor ve bakımı dışında servise gitmedi. Geçenlerde kendi aracımı (2005 civic) küçükyalı honda servisine gittim yağ bakımı için. Hüseyin ustanın muhabbet arasında bana söylediği söz şu oldu. " Ben bu araçların şanzumanını henüz hiç sökmedim. Söken var mıdır bilemiyorum" dedi.

• Size göre olmaz tabi bu cevapta görünce demeden duramadık eski smg li bmw ler derim ben hep. Vakti zamanında bakımları maliyetliydi ama bugün için de ucuz kalıyorlar. Bunun dışında hiçbir otomatik mantıklı ve nitelikli gelmiyor bana.
  • ford focus 1.5 tdci powershift titanium+navigasyon+bi xenon far..

Efendim ? Çok mu pahalı. Ben ona karışmam
  • pahalı olmasında değilim aslında dayanıklılık ve lpg den sonra kaçırma veya saçma sapan arıza yapmaması ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En kötü Dizel motor hangisi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ZF şanzımanlı herhangi bir BMW modeli
  • tork konvertörlü olan araçlarınki sağlam dayanıklı kullanışlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

2009 senesinde 2006 model civic vtec es otomatik almisti arkadaşım. Hala kullanıyor ve bakımı dışında servise gitmedi. Geçenlerde kendi aracımı (2005 civic) küçükyalı honda servisine gittim yağ bakımı için. Hüseyin ustanın muhabbet arasında bana söylediği söz şu oldu. " Ben bu araçların şanzumanını henüz hiç sökmedim. Söken var mıdır bilemiyorum" dedi.

Gorende cift kavrama sanzuman filan sanir alti ustu tork konvertorlu bi sanzuman

• senin bütçen için psa'nın eat6'sı ile opelin yeni 6 ileri şanzımanına da bakmanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexed

pahalı olmasında değilim aslında dayanıklılık ve lpg den sonra kaçırma veya saçma sapan arıza yapmaması ;)

bende style var (para anca ona yetti). 6500deyim. Konuşmak için erken ama şeytan kulağına kurşun şimdilik sıkıntı yok .
  • golf tür.

1 kere alıyorsun elinde bir patlıyor pir patlıyor son sahibi sen oluyorsun.
  • Powershift o bütçe için en iyisi de.EDC şanzıman ikinci seçenek olarak düşünülebilir.Ama Cvt kesinlikle ortalama bir şanzıman ve abartıldığı kadar iyi değil.Tek + sı sorunsuzluk onun dışında yakıt performansına olumsuz etkisi ve vites geçişlerini söylemiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

2009 senesinde 2006 model civic vtec es otomatik almisti arkadaşım. Hala kullanıyor ve bakımı dışında servise gitmedi. Geçenlerde kendi aracımı (2005 civic) küçükyalı honda servisine gittim yağ bakımı için. Hüseyin ustanın muhabbet arasında bana söylediği söz şu oldu. " Ben bu araçların şanzumanını henüz hiç sökmedim. Söken var mıdır bilemiyorum" dedi.

Gorende cift kavrama sanzuman filan sanir alti ustu tork konvertorlu bi sanzuman

adının ne olduğu değill sorunsuzluğu ve sağlamlığı önemli benim için. Tekrar otomatik alacak olsam tork konvektörden başka birşey almam.

• ZF 8 işleri şanzımanlı BMW öneririm
  • honda + bmw sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

5 harftir kendisi. Cok methedilir otomatigi. Otomatik denince her an onun adi gelir. Honda honda honda Uysada uydu uymasada

http://forum.donanimhaber.com/m_113717276/tm.htm

• 10 ileri Dsg tek kavrama bozulsa da

2-4-6-8-10 yeter veya 1-3-5-7-9 kullanirsiniz

Valla ben de Honda diyorum ama zevksiz yani sorunsuz tamam da basit oldugu icin . 2000 model Hrv otomatigi daha sorun cikarmadi .

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

Eee ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 19 Ocak 2016; 16:05:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.