Şimdi Ara

Alın size taş gibi adc tier list

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür aşırı tryhard bir şekilde bütün adcleri oynadım ve şu şekilde düşünüyorum;

GOD TIER: Tristana, Caitlyn
    Tier 1: Jhin, Xayah, Twitch, Draven
    Tier 2: Ashe, Lucian, Vayne, Varus
    Tier 3: Jinx, Ezreal

Özellikle tristana ve jhin şuan aşırı iyi durumda bence. Cait her zamanki gibi brainless. Xayah son buff ile biraz daha güzeldi E'si hala çok broken dar alanda fight girilirse parçalıyorsunuz.

Tekrar tekrar söylemiş olacağım ama Tristana gerçekten aşırı güçlü ne düşünüyorsunuz? 7-8 oyun oynadım 1 kere kaybettim o da çok unlucky oldu cidden.

Edit: Draven Twitch ve Vayne duruma göre şekillenen adcler ama yinede ekledim.
    Edit2: Jinx'de eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litation -- 30 Haziran 2017; 1:2:44 >

• Tristana her dönem güçlü oldu. Kesinlikle trist konusuna katılıyorum. Diğer adcler kompozisyona göre değişebilir ama trist her takıma gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tris God Tier pki.s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tw tier 2 really?

• Twitch caitlynden midem bulandı.
    Twitchin ultisi runaanla çalışmamalı.
    Caitlyne gelince heronun aa animasyonu aşırı hızlı.
    Earlyde menzilden çok bu zorluyor beni.
  • God tierde dra-tw yok :D

Dra hiçbir tierde yok, anladım :D

• Şuan 600range üstü bütün adcler brainless godtier yanına janna lulu al 1-6 gitsende yaklaşamadan tekliyorsun.Özellikle şuan cait ve twitch çok iyi durumda sup itemleri nerf yesede adc çoq qötü diyip ağlayıp dursunlar.Kimse itiraz etmesin adcler hiçbir sezon bu kadar güçlü olmamıştı, support itemleri ve kalkana sahip supportlar ile inanılmaz güçlü durumdalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Draven ve jinx nerde

• Biraz fazla taraflı bi liste olmuş
  • Yanlış anlama reis ama çok saçma olmuş. Twitch şu an tartışmasız god tier, trisin tier1 olduğu bile tartışılır

• corki neden adcler arasında
    draven listede yokken vayne ezreal var
  • ben tristana güçlü dediğimde linç etmişlerdi.
  • Draven ve Twitch'in god tier olması lazım bence, geçen adc kaldı support main olmama rağmen twith ile görünmezden çıkıp r ye bastım 2 saniyede 3 kişi çıktı takım savaşından
  • Lucian özellikle adc olarak şu aralar aşırı güçsüz.En fazla tier 4 olur.Twitch de dorans shield olayından sonra en az tier 2 olmalı.
  • Draven yok :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitch laningde çok zorlanan bir adc haliyle hiç eklemedim duruma göre God Tier'da olur Tier 100'de. Aslında vayne içinde geçerli bu.

Aynı şekilde draven'da öyle.
  • ben size liste yapayım vayne twitch draven varus ashe caitlyn trist bunlar 2017de adc olarak oynanabilecek herolar kalista xayah luci eh işte luci midde vs daha iyi gidiyo zaten öbürlerinin hepsi çöp vaynei nası tier 3e yazdın anlamadım tüm zamanların en güçlü adc si ?
  • Dostum ashe her zaman güvenli picktir. Yüksek eloda dahi çok rahat iş yapıyor.

God Tier: Draven - Twitch
    Tier 1: Ashe - Cait - Xayah
    Tier 2: Tristana - Lucian - Varus
    Tier 3: Jhin - Vayne - Varus - Ashe diyorum
    Tier 4: Miss Fortune - Kalista - Corki - Sivir
    Tier 5: Urgot
  • Tristananın çok iyi oldugunu sadece ben farkettim sanıyodum, westteki smurf hesapta oynuyorum bir kaç gündür https://euw.op.gg/summoner/userName=the%20duck%20v2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the real komp -- 29 Haziran 2017; 23:57:1 >
  • benim adc ile alakam yoktur ama jinx hakkinda ne dusunuyorsunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.