Şimdi Ara

Alın size enteresan bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Alın size enteresan bir soru

(En Son Oy Tarihi: 22.12.2013)
Giriş
  • Bir tramvay yolunun yakınlarındasınız. Derken uzaktan yaklaşan bir tramvayın sesini duyuyorsunuz.

Bir bakıyorsunuz ki tramvay yolunun üzerinde ellerinde aletleri olan beş işçi. İşçiler tramvayı görmüyorlar ve aletlerin gürültüsünden dolayı sizi duymuyorlar. Birden tren raylarını kontrol eden makasın tam yanınızda olduğunu görüyorsunuz. İkilem bu ya, diğer yolun üzerinde de biri olduğunu fark ediyorsunuz. O da sizi duyamıyor.

Siz ise şu iki seçimden birini yapmak zorundasınız ya makası çevireceksiniz ya da çevirmeyeceksiniz.

Ne yapardınız? Kolu çekip beş kişinin hayatını kurtarmak için tramvayı o bir kişinin üzerine yönlendirir miydiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-72 -- 21 Aralık 2013; 22:14:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevirmem cünkü o 5 iscinin olmes gerekiyormus eger tek olan adama cevirirsem o adam olecek ama iscilerin olmesi gerekirdi cunku kaderleri boyle yazılmıstı sonra 5 isci son durak filmi gibi olurdu sonuc 6 olu...
    edit:makasi cevirince katil olcam ama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninja Mercan Dede -- 21 Aralık 2013; 22:23:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Beş kişi ekmek parası için çalışıyor,tek olan kişi keyfinden ya da derdinden,belki de tramvay gelse de ölsem diye bekliyor olabilir Önüne geçer vatmana orta parmak gösteririm,iner küfür ederek kovalar herkes kurtulur.

Özet:Uykusuzum
  • 5 kisi icin tramvayi cevirim sonra taksi tutup obur adama yetisirim ordan da adami alir eve giderim

• Çevirirdim , işçiler sittin sene duymazlar.Tek olan sağır değilse yaklaştığında tramway'ı duyar ya da ona kendimi duyuracak mesafeye koşmayı denerdim.
  • Tramvay yolu ?
  • Sen ordaysan demek ki bir amaç için oradasın. Bu mantıkla bakarsan sen orada olsan da olmasan da o 5 işçi ezilecek. Yani senin maddesel olarak varlığına ihtiyaç yok. Ama sen oradaysan, yani bir kişinin fiziki gücü gerekliyse demek ki makas hareket ettirilmeli.

Edit: Makası çevirir ve o tarafa doğru bağırarak koşardım. İşçiler 5 kişi ve sesli ortamdalar, onları uyarıp geri çektirtmek zaman alır ama bir tek kişi ve sessiz ortamda ise elbet tramvayı veya beni duyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 21 Aralık 2013; 22:24:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlısı buymus cevirmem

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRunaway

5 kisi icin tramvayi cevirim sonra taksi tutup obur adama yetisirim ordan da adami alir eve giderim

Hersey tamamda adamı alıp nıye eve gıdıyorsun kardesım

• quote:

Orijinalden alıntı: Emporio

Tramvay yolu ?

Evet Tramvay Ne Olmuş Ki
  • Hangi tramvay?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubin Carter

quote:

5 kisi icin tramvayi cevirim sonra taksi tutup obur adama yetisirim ordan da adami alir eve giderim

Pislik bana hesap kitlemis kolay mi oyle kurtulmak sorarim hesabini ne isi varmis orda

• Hemen kolu çekerim, diğer tek olan kişiye koşarım iteklerim. Kimse ölmemiş olur. Konu kilit.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rubin Carter

quote:

Pislik bana hesap kitlemis kolay mi oyle kurtulmak sorarim hesabini ne isi varmis orda

• O tek kisi victoria secrettan biriyse 5 kisinin ustune gitmesini izlerdim o tek kisi normal biriyse tek kisiyi ezsin gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: DexterMorgan.

quote:

Tramvay yolu ?

Evet Tramvay Ne Olmuş Ki

Ordan bir kurnazlık çıkar mı diye düşündüm de olmadı
  • Japon bebek Kimkio ile uzak denizlere yelken açardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DexterMorgan.

quote:

Tramvay yolu ?

Evet Tramvay Ne Olmuş Ki

Ordan bir kurnazlık çıkar mı diye düşündüm de olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Hemen kolu çekerim, diğer tek olan kişiye koşarım iteklerim. Kimse ölmemiş olur. Konu kilit.

• kolu çekmezsen takdiri ilahi, kolu çekersen katilsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.