Şimdi Ara

ALİEXPRESS VE GEARBEST TEN ALİNAN TUM URUNLERE VERGİ GELİYOR!!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
594
Cevap
6
Favori
45.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kerimcem

hehe chp ye atıcam inş 5 sende marstayız , bu kadrosuyla ülkeden vatandan olmasak iyi...
    Ehehehe ben de akpye atacağım ki ekmeği bile karneyle alalım diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ekonomik krizde dar gelirli insanları biraz olsun mutlu eden bir kaç şey kaldıysa, onlardan biride yurt dışı alışveriş sitelerini takip ederek, bazen kelepir, bazen birikmiş jetonlar ile, bazen hobi amaçlı, bazen de basit inovatif ürünler almaktı. Bu mutlulukta elimizden alınsın bakalım.
    .
    Yapacak bir şey yok, ömrümüz bitmek üzere ama bu can sıkıcı saçmalıklar sanırım hiç bitmeyecek... Yıllar yıllar içinde bütün yaşama sevincimi öyle bir aldılar ki, artık sinirlenmiyorum bile. Boş boş bakıp ölümün gelmesini bekliyorum. Ne kazandığım para mutluluk veriyor ne yaptığım alışveriş. Bakkala da gitmiyorum AVM'lere de.
    .
    Onu bunu bilmem arkadaş;
    Coğrafya kaderdir. NOKTA
  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    insanın vatanı parçalancağına karneyede rağzıyım sürünmeyede aç kalmayada siz kafanızı yormayın kafanız almaz...dersimli kemalle,soykırımcı cananla, sezginle mutlukular size...
    bu seçim adaya atıcam partiye değil...hepsi birbirinden dışkı.....akp yine bu tabloda o dışkının laciverti hiç kafanı yorma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Mart 2019; 18:52:2 >
  • Nerden para toplayacaklarını şaşırdılar , seçimde bunun hesabı sorulacak az kaldı
  • hehhh bunu da yakalamışlar ben de ne zaman gelir diyordum
  • kbxyedek kullanıcısına yanıt
    Günün mizahi mesajı atılmış yada troll maaşı yeni ödenmiş arkadaşın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fazla titreşim sağlığa zarar. Nasıl bir şey olduysa parmağı fazla sıkan yüzük beyne kan gitmesini engellemiş çok ilginç.
  • Vergi zaten hep yok muydu? Sadece üzerine düşük fiyat yazma muhabbeti vardı onu nasıl engelleyecekler? Her paketi açıp fiyat araştırması mı yapılacak? O zaman paket başına 5.20 TL gümrük bedeli alırlar. Tamam ya alın size mis gibi bütçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 1 Mart 2019; 20:45:47 >
  • 2$ lık üründen 10$ vergi almasınlarda %10 a razıyım.

• 24 hazirandan sonra düzelecekti her şey Alın size çay.İçinde biraz efkar dağıtın

• Üç gün önce gelen zarfımdan 5.20 lira ucret alındı.

Sanırım artik ufak paketleri, zarfları bile gümrüğe sokacaklar, gümrük sunum ve damga vergisi adında para koparacaklar.

ALİEXPRESS VE GEARBEST TEN ALİNAN TUM URUNLERE VERGİ GELİYOR!!!

• daha once sorunsuz gelen kargolara bir haller oldu, son 4 siparisimdeki takipsiz kargolar gelmiyor. 2 takipli kargom teslim edildi. herhangi bir bilgisi olan varmi ? bu kargolar bekletiliyormu acaba ?
  • Bu değil miydi, pilli seks oyuncağı getiren ? Vergisini vermiştir herhalde...
    https://www.parlamentohaber.com/damat-hakkinda-fantezi-iddiasi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Alım gücü ise Çinde de insanlar öyle ahım şahım alım gücüne sahip değil. Yani tamam bizde duruma kızıyoruz ekonomi çok iyi değil ama adam haklı bu konuda. Çinde sadece karın tokluğuna çalışan sayısı belki Türkiyeden fazla. Ha şöyle desen anlardım. Türkiye eskiye nazaran özellikle gıdada alış verişinde kötüye gitti. Tamam haklısın derim. Ama Para değeri noktasında çok kötü değiliz.

Alıntıları Göster
    Guzel kardesim sen neden cinle kiyasliyorsun? cin de bildigin kolelik sistemi var o yuzden halk fakir, devlet dunyanin en zengin devleti neredeyse. birkac sene evvel haberler cikiyordu cin merkez bankasi rezerv koyacak yer bulamiyor diye.

• ALİEXPRESS VE GEARBEST TEN ALİNAN TUM URUNLERE VERGİ GELİYOR!!!

Henüz vergi yok ama gümrüğe sunum ücreti+damga vergisi=5.20 TL ödemek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capricorn7 -- 2 Mart 2019; 0:52:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sol-acik-

bugüne kadar ben hep yerli malını destekliyordum açıkça gücüm yerinde iken the north face yerine yds'yi gurur ile alıyordum lakin bundan sonra yerli malı vs hayatta inanmıyorum ... dün ilk defa kahve dünyası yerine sturbucks'a gittim gerçekten kaliteliymiş kahvesi hoşuma gitti , ardından köfteci yusuf yerine burger'a gittim 30 yaşında ilk defa burgerking'e gittim ve gerçekten hoşuma gitti , benim gibi olan pek çok kişi için artık durum bu noktaya geldi sanırım.
    Yusuf Burger'e bin basar, Almanya'daki Burger King'e falan mı gittiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • capricorn7 kullanıcısına yanıt
    rezalet...
  • ben hep 50 liralık aldığım için beni etkilemeyen uygulamadır. sağolsunlar iyisini düşünmüşler. vergisini aldıktan sonra, arta kalanını da pantolonumuza sürmeselerdi iyi olurdu.

(bkz: pantolon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkozdogan -- 2 Mart 2019; 0:47:40 >
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    mustafa kemal ne demiş..muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur..

halk en sonunda sokağa inecek..olmaz demeyin..millet patlama noktasına geldi artık..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.