Şimdi Ara

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (655. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.689
Cevap
236
Favori
1.238.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • x3po X kullanıcısına yanıt
    Mayıs YANWEN paketlerinin durumu maalesef böyle.Yukarılarda birkaç arkadaşın peketlerinin yeni yeni geldiğini okuyoruz ama benim ümidim yok.Paketler TR'de mi, gelmedi mi, geldi de geri mi gönderildi bilen yok.CİMER yada PTT üzerinden gerekçe sorduğumuzda da takipsiz mektup olarak geldikleri için paketler, resmi kurumlar bunun arkasına sığınarak açıklama yapıyorlar.Derdimiz paketlerimizin tarafımıza ulaştırılması.Bunun esas müsebbibi de Gümrük ve PTT'dir.Para iadesi de değil mesele.Paket gelirse de ödemesi yapılır, satıcıya göndermemesini söyleriz.Geçmiş olsun diyerek sonlandırayım.Yoksa yazacak çok şey var......
  • Aliexpress standart shipping'de durumlar iyi mi ?
  • Bayramdan sonra Mayıs gönderilerini galiba alacağım. 80 günü geçicek 2 teslimatta
  • Aynı satıcıdan aynı ürünü 4 adet olarak sipariş ettim (spin olta kamışı) satıcı ürünleri iki ayrı paket halinde 04.06.2019 da kargoladı. Paketin biri başakşehir pim den sonra topkapı dtm ye geldi ve ertesi gün 09.08.2019 tarihinde teslim edildi. Diğeri aynı tarihte başakşehir pim den topkapı dtm ye gönderilmek yerine İstanbul kim arnavutköye yönlendirildi ve araya bayram tatili girdi. Ayrıca iki paketinde bire bir aynı içerikte olmasına rağmen takip ekranında teslim aldığım paket 340 gr diğer teslim edilmeyen 750 gr gözüküyor. Şimdi bu ikinci paket gümrüğe mi takılmış oluyor ?
    Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • niyomania kullanıcısına yanıt
    bazı üç kağıtçı satıcılar ürünü göndermeyip, başkasının takip numarasını size verebiliyor. satıcı size 2 tane gönderip, diğer 2 tanesi için başkasının takip numarasını vermiş olabilir. eğer diğer 2 gün ürün gümrüğe takılıp gelmezse veya başka adrese teslim edilirse, dispute açıp, parayı iade alırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 14 Ağustos 2019; 12:50:54 >
  • toplam 35$ lık teki 31$ diğeri 4$ lık aynı satıcıdan ürün aldım, birini 9$ birini 1$ göstermesini rica ettim, sorun çıkmaz inş gümrükte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderyamf -- 14 Ağustos 2019; 17:32:30 >
  • arkadaşlar merhaba bir kaç aydır alışveriş yapmıyorum aliexpresten bu yeni vergi mevzuatından sonra durum nedir ? sıkıntılı ürünler haricinde kargolarda gecikme gümrükte uzun süre bekletilme gibi durumlar oluyormu ? bu zamanda kadar hep takipli kargo aldım en fazla 18-20 günde elime ulaştı ürünlerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 14 Ağustos 2019; 20:43:36 >
  • Yanwen den 65 gün oldu hiçbir sonuç yok. Satıcılar ve aliekspres paraya yatmaya hazırlanıyor. Tartışma açtim aliekspres takipsiz dedi. Sorun yok dedi.

    İyiki 5-10 liralık ürünlerdi artık aliekspres kullanmam. Sildim kurtuldum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fire.Sword

    bazı üç kağıtçı satıcılar ürünü göndermeyip, başkasının takip numarasını size verebiliyor. satıcı size 2 tane gönderip, diğer 2 tanesi için başkasının takip numarasını vermiş olabilir. eğer diğer 2 gün ürün gümrüğe takılıp gelmezse veya başka adrese teslim edilirse, dispute açıp, parayı iade alırsınız.
    Enteresandır bayram tatili biter bitmez günler öncesinden gümrükten geçen başakşehir pim den arnavutköy kim e yönlendirilen 2. paket ile ilgili kargonuz hedef ülkeye ulaşmıştır diye mail geldi aliexpress ten şu an itibariyle gece saat 01:57 de. Çok tuhaf şeyler oluyor gümrükte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • China Post Registered Air Mail ile gönderilen paket 57.gününde ülkeye giriş yaptı.Birçok kişi paketlerin geç gelmesinden şikayetçi bu aralar bu kargo firmasından uzak durmak lazım.
  • 25 mayıs da vermiş oldugum takipli siparişim hala yok.3 ay oldu.dispute actım satıcı para iadesini kabul etmiyor .urun hala yolda diyor.yolda filan degil halbuki.ne yapmam lazım arkadaşlar.aliespress mi orta yolu bulucak simdi.?
  • Bu china post ve yanwen ile ilgili ne gibi bir problem var,bilen var mı acaba? Neden takipli veya tekipsiz kargoları gelmiyor veya bu kadar gecikiyor bu firmaların?
  • yukarıdan emir gelmiştir, en çok kullanılan china post ve yanwenleri bekletinde millet bıksın, cari açıkta az gözüksün hemde ortakları oldukları veya haraç kestikleri yerli adamlar daha çok satış yapsın diye düşünüyorum, başka bir açıklama yok gibi.

    kısacası onlara oy vermeyen herkesin boğazını sıkıyolar hayatlarını daha boktan hale getiriyolar.
    sabah akşam tvde yaşlı insanların beyinlerini yıkıyolar zaten "et zararlı" bir gidin arkadaş ya ülke ne hale geldi. 1$ lık şeye vergi kesyiolar.
  • Benim de Mayıs ve Haziran ayında biri takipli 4 siparişim 100 gündür ortalıkta yok. İki takipsiz siparişimin onay süresinin bitmesine iki gün kala dispute açtım, kendisini çok zeki sanan satıcılar takipsiz kod yollayıp lütfen disputeyi iptal et ürünün postanede bekliyor oradan alabilirsin diyip para iadesini reddetti 17track'ten ekran görüntüsünü alıp bu ürünler takip edilemez, postaneden hiçbir şekilde bilgi alınamaz diye savunma yapınca geri ödeme yapmayı kabul etti biri diğeri beklemede. Hocam senin de süre doluyorsa İngilizce olarak kendini savunarak Dispute açıp paranı iade alabilirsin.

    Ürün olur da elime geçerse ki sanmıyorum satıcıyla iletişime geçip parasını geri ödeyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leon

    Benim de Mayıs ve Haziran ayında biri takipli 4 siparişim 100 gündür ortalıkta yok. İki takipsiz siparişimin onay süresinin bitmesine iki gün kala dispute açtım, kendisini çok zeki sanan satıcılar takipsiz kod yollayıp lütfen disputeyi iptal et ürünün postanede bekliyor oradan alabilirsin diyip para iadesini reddetti 17track'ten ekran görüntüsünü alıp bu ürünler takip edilemez, postaneden hiçbir şekilde bilgi alınamaz diye savunma yapınca geri ödeme yapmayı kabul etti biri diğeri beklemede. Hocam senin de süre doluyorsa İngilizce olarak kendini savunarak Dispute açıp paranı iade alabilirsin.

    Ürün olur da elime geçerse ki sanmıyorum satıcıyla iletişime geçip parasını geri ödeyeceğim.
    ürün gelirse lafını yemiyorlar hocam.cok cakallar.kendileri gibi zannediyorlar herkesi.diyorumki adama bak her ay sipariş geciyorum senden.urunun gelirse paranı veririm diyorum paran kalmaz bende diyorum.tenezzül edip cevap bile vermiyor.baska seyler zirvaliyor.




  • Herifler laftan anlamıyor adam ısrarla ürünün postanede bu takip koduyla gidip alabilirsin diyor. Ben de sanki kendisi bilmiyormuş gibi takipsiz kodların hiçbir işe yaramadığını, postanede hiçbir işlem görmediğini anlatıyorum. Bu yüzden tek çare satıcının dediklerine kulak asmayıp dispute açmak.
  • RP590554605CN, RP589171342CN istesem bu iki ürüne dispute açardım ama beklemeyi tercih ettim. Geç olsada gümrükten geçti gelecek hafta alırım. Bu kadar gecikmesinin sebebi tamamen bizim gümrük yetkilileri. 13 günde gelen ürünüm oldu o nasıl 13 günde geldi acaba PTT yetersiz tek kelime açıklıyor.
  • RH114995146TR


    Arkadaslar aliexpress standart shipping ile aldim yanwen getirdi takip edilebilir yaziyordu ama son durum boyle ne zaman gumruge alinir veya ne zaman elime ulasir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daynawarko -- 16 Ağustos 2019; 11:40:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daynawarko

    RH114995146TR


    Arkadaslar aliexpress standart shipping ile aldim yanwen getirdi takip edilebilir yaziyordu ama son durum boyle ne zaman gumruge alinir veya ne zaman elime ulasir
    aliexpress standart shipping ile china post registered air mail ile 1 hafta arayla iki ürün sipariş verdim aliexpress standart shipping 20 günde bana ulaşırken china post registered air mail 40 güne yaklaşan paket hala The item was forwarded to the destination country (Otb) durumunda bekliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 16 Ağustos 2019; 14:48:23 >
  • dgnzcn kullanıcısına yanıt
    Takipsizden başka almam ikisi de çok pahalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.