< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 21 Haziran 2023; 12:23:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 21 Haziran 2023; 12:23:49 > |
ürünleri bedavaya getirmek istiyorsunuz.bunu yapmayın ve bu durumu iyi birşey gibi göstermeyin.türkiyede birçok insan ürünleri bedavaya getirmeye çalışıyor ve bu yüzden birçok satıcı türkiyeye ürün göndermeyi bıraktı.
saygılarımla |
Son 3-4 sayfayı okudum 1 tane bile ürün tavsiyesi veya indirimde olan güzel bir ürün haber veren olmamış. Paso kargo muhabbeti, yok kargom şöyle yazıyor yok kargom böyle diyor. Eskiden burası böyle değildi. 11.11 indiriminde ilk defa alışveriş yapanlar konuyu yamulttu kargo muhabbetiyle. Bekle işte gelirse gelir gelmezse para iadesi olur, burada yazınca noluyor kargolarınızın gelme durumuna bir faydası mı oluyor
|
Arkadaşlar bu gerçekten dramdır haksızlıktır soygunculuktur. Bu adamlar ne yasa yaptıysa ne konuda harekete gectiyse halkın zararina kendilerinin ve yandaşlarının yararına oluyor amaç sadece kendilerinin ve kendi yandaşlarının kazanmaları bu adamlar güya müslüman politikası yapan ama dünya malına en çok değer veren bunun için halkı soyan insanlar
Adamlar sürekli bir vergi bir kısıtlama bir zam uyguluyor sürekli ve üzerine üzerine ekliyorlar kendileri mercedes maybach a binip altın klozetlerde sıçmak için Buna bir dur deyin ve bu ulkede uretilmeyen hiç bir şeyi gerçekten çok ihtiyacınız yoksa bu ulkeden almayin biraz dişinizi sıkın Türkiye'de uretilmeyen hiç bir ürünü ülkemizden almayalım -Gerçekten gerekmedikçe almayın -Gerekiyorsa da türkiye'den özellikle de yandaş firmalaradan almayın -ihtiyaçlarınızı ozellikle dışarıdan almaya çalışın Bizler bu şekilde protesto ve boykot etmeliyiz biraz dişimizi sıkmalıyız Normalde devlet halkın refah ve mutluluğu için çalışırken bizim ülkemizde halk devletin refah ve mutluluğu için çalışıyor Teknoloji çağında yaşıyoruz ama teknoloji Türkiye'de ulaşılması zor bir lüks olmuş durumda |
dolar o kadar yükseldiki artık bir şey alasım gelmiyor 1-2 sene evvel eskiden 13 dolar yazardı ucuz derdim şimdi kur aklıma geliyor pahalı diyorum
|
Maşallah o kadar uyarı yapıyoruz, yine sadece kargo muhabbeti var konuda.Bu konudan artık bi cacık olmaz.İçine ettiniz.Sanki bir tek sizin kargolarınız var koca memlekette.
Eğer ali'den bişey alıyorsan alıp unutcan, gelirse gelir gelmezse paran iade olay bu kadar basit.Buraya; kargom geldi, gelmedi, ptt şöyle yaptı, bilmem ne post böyle yaptı bu nasıl bir bencilliktir?Sanki burdakiler sizin kargonuzun bekçisi.Kargoların her durumuyla ilgili 50 sitede açıklama var.Hiç birşeyi araştırmayıp, boş boş konuyu şişirip amacından saptırıyorsunuz.Şurda mod gibi bişey olsa bu hareketleri yapamazsınızda, malesef site dingonun ahırı gibi... |
Sözün bittiği yer. Yemin ediyorum bittiği yer. Artık sinirlenemiyorum bile. İçime atıyorum, bir gün kanser olarak çıkacak.
Sen devlet olarak, A dan Z ye her şey den, vatandaştan, şirketlerden hayvan gibi vergi alırken haksız rekabet olmuyor, biz yurt dışından kendi çapımızda bir şey aldımı haksız rekabet oluyor ha. Hadi ordan Vergilerle hem şirketlerin, hem esnafın, hem de vatandaşın belini büktünüz. Sırf vergilerden dolayı mutsuzluk had safhaya geldi. Türkiye de insanlar şu kısacık ömürlerinde, mutsuz doğup, mutsuz ölüyorlar. Sırf bu vergi saçmalığından dolayı. Devlet dediğin halkın refahı için vardır. Türkiye de ise halk devlet için var. Yeter ki devlet büyüklerinin yaşam kalitesi düşmesin, gerisi önemli değil. Ya devlet başa ya kuzgun leşe. Yurt dışı online alışveriş defteride bu şekilde kapanmıştır. İyice kapanalım olur mu, dünya ile irtibatımız hepten kopsun. Bekle bizi K.Kore geliyoruz. |
EYYY DONANİMHABER FORUM YONETİCİLERİ. BİZİM TİKLADİGİMİZ 3~5 LİNKTEN GELEN 3~5 KURUSA KALDİYSANİZ VE KONUNUN OZ SAHİBİ, BİNLERCE İNSANA ALİEXPRESS İ SEVDİREN, PAYLASMAYİ SEVEN KENDİNE SAKLAMAYAN İSO YU KAC PARA İCİN BANLADİN? SOYLE De ARAMİZDAN TOPLAYALİM VERELİM . BEN BU FORUMDA HER ARADİGİMİ BULUYORSAM SİZİN SAYENİZDE DEGİL BURDAKİ YORULMADAN BİKMADAN USANMADAN YAZAN ARKADASLARİN SAYESİNDEDİR. İSO BUGUN FORUMDAN YARİN BASKA BİR YERDEN İLLAKİ BİZE ULASACAKTİR. AMA SİZ BOYLE GİDERSE BİZE ULASAMAZSİNİZ VE YOK OLMAYA MAKUMSUNUZ...
|
Yazıklar olsun be, ne biçim yönetim varmış, bizde gelmiş bu forumu takip ediyoruz, aferim size öldürün kendinizi yavaş yavaş forumdan uzaklaşıyorum herkese duyurulur. kendi başınızı yiyin admin beyfendiler
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 20 Mayıs 2017; 14:29:29 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 5 Eylül 2016; 0:54:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 5 Eylül 2016; 0:44:37 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 5 Eylül 2016; 22:03:01 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 9 Eylül 2016; 12:08:17 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 9 Eylül 2016; 13:10:06 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 13 Kasım 2016; 12:43:9 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 13 Kasım 2016; 12:41:22 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 9 Eylül 2016; 18:10:51 > |