|
Son durumu nedir, bir haber var mı ? |
|

|
Son durumu nedir, bir haber var mı ? |
|
GÜMRÜKLEME GECİKME İSTANBUL TR 1/12/26 13:36 Daha fazla ayrıntı görüntüle bir değişiklik yok hocam olduğu gibi duruyor üzerinden 1 hafta geçti geçen pazartesi gelmişti istanbula. öyle kaldı |
|
hocam gümrükçü bir arkadaş ile konuştum şirketten ; fedex i ara konuş dedi bugün aradım durumu anlattım bana bir mail adresi verdiler sayılardan oluşan. oraya kredi kartı sanal kart ekstresi ürünün adedi ne için alındığı ne amaçlı kullanılacağı vs vs bir sürü bilgi istedi hepsini yaz dediler yazdım gönderdim bakalım. şimdi cevap maili geldi fedex takip kodunu istediler onu da gönderdim. gelişmeleri paylaşırım |
|
10 ocak ve 12 ocak tarihli iki siparişim biri pazartesi, diğeri de bugün gümrükten geçerek ptt'ye teslim edildi. 12'sinde temudan verdiğim sipariş ise hala "gönderildi" aşamasında. bu düzenleme geri çekilmezse 2015'de başladığım yurtdışı alışveriş serüvenimin son siparişleri oldu. yayında ve yapımda emeği geçenlere bol bol teşekkür ediyoruz. |
|
AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
|
|
bugün itibariyle serbest bırakıldı gümrükten 2 hafta olacak neredeyse ![]() |
|
| _____________________________ |
|
Artık hiç bir yerden sipariş veremezsin hocam kapattılar. aliexpress de göndermiyor. Ben temudan cumartesi sabahı 2 gibi alışveriş yaptım sabah uyandığımda 10 gibi bütün yurt dışı kapanmıştı. Aliexpress açıktı o da dün kapanmış. Neyse ki bir 13 ünde verdiğim vardı o teslim edildi çarşamba günü, bir de 21'inde verdiğim sipariş vardı o da gümrüten geçmiş yarın öbür gün gelir herhalde. Temu da2 siparişim var hala hareket yok uçağa gidiyor diyor ama çok yavaşlar. Ama yetişir umarım. |
Selamlar, ben bu işi uzun yıllardır yapıyorum. Büyük gelmeyen ürünleri zaten getiriyordum ama böyle olması can sıkıcı olmuş. Olurda eğer ürün getirmek isteyen olursa ulaşabilir... https://forum.donanimhaber.com/yurt-disindan-urun-getiriyorum--162536763 |
|
hocam selamlar ; son durum ![]() 2 haftalık gümrük sürecinden sonra bugün 2 şubat 2026 pazartesi günü vergitahsilat@fedex.com adresinden vergi maili geldi ödedik bakalım 298 lira 99 kuruş zaten ürün 488 liraya almıştım vergi ile 788 liraya ulaştı. 3 gün içinde göndericez diyolar.
|
|