Şimdi Ara

Aliexpress Ana Konu • (2159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Amphitritel Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43.170
Cevap
1.459
Favori
3.014.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
192 oy
Sayfa: önceki 21552156215721582159
Sayfaya Git
Git
Giriş

Son durumu nedir, bir haber var mı ?

TESLİMAT DETAYLARI

Paketiniz hala yolda ve size yeni bir teslimat tarihi belirlemek için aktif olarak çalışıyoruz.

PAKETİNİZ BİZDE MEVCUT

GÜMRÜKLEME GECİKME

İSTANBUL TR

1/12/26 13:36

Daha fazla ayrıntı görüntüle

bir değişiklik yok hocam olduğu gibi duruyor üzerinden 1 hafta geçti geçen pazartesi gelmişti istanbula. öyle kaldı Aliexpress Ana Konu • 

hocam gümrükçü bir arkadaş ile konuştum şirketten ; fedex i ara konuş dedi bugün aradım durumu anlattım bana bir mail adresi verdiler sayılardan oluşan.

oraya kredi kartı sanal kart ekstresi ürünün adedi ne için alındığı ne amaçlı kullanılacağı vs vs bir sürü bilgi istedi hepsini yaz dediler yazdım gönderdim bakalım. şimdi cevap maili geldi fedex takip kodunu istediler onu da gönderdim. gelişmeleri paylaşırım

• 10 ocak ve 12 ocak tarihli iki siparişim biri pazartesi, diğeri de bugün gümrükten geçerek ptt'ye teslim edildi. 12'sinde temudan verdiğim sipariş ise hala "gönderildi" aşamasında. bu düzenleme geri çekilmezse 2015'de başladığım yurtdışı alışveriş serüvenimin son siparişleri oldu. yayında ve yapımda emeği geçenlere bol bol teşekkür ediyoruz.

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
  • Yavuzsaka kullanıcısına yanıt

bugün itibariyle serbest bırakıldı gümrükten

2 hafta olacak neredeyse Aliexpress Ana Konu • 

Aliexpress Ana Konu •
  • 6 ocakta resmi gazetede yayınlanmış. Yani 6 Şubat'ta yürürlüğe girecek sanırım. O nedenle yeni bir sipariş verdim muhtemelen 6 Şubat öncesi gümrükten geçer. Yani şuan bile verilen siparişlerde sorun olmaması lazım. Sizlerde durum ne şuan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Artık hiç bir yerden sipariş veremezsin hocam kapattılar. aliexpress de göndermiyor. Ben temudan cumartesi sabahı 2 gibi alışveriş yaptım sabah uyandığımda 10 gibi bütün yurt dışı kapanmıştı.

Aliexpress açıktı o da dün kapanmış. Neyse ki bir 13 ünde verdiğim vardı o teslim edildi çarşamba günü, bir de 21'inde verdiğim sipariş vardı o da gümrüten geçmiş yarın öbür gün gelir herhalde.

Temu da2 siparişim var hala hareket yok uçağa gidiyor diyor ama çok yavaşlar. Ama yetişir umarım.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Selamlar, ben bu işi uzun yıllardır yapıyorum. Büyük gelmeyen ürünleri zaten getiriyordum ama böyle olması can sıkıcı olmuş. Olurda eğer ürün getirmek isteyen olursa ulaşabilir...

https://forum.donanimhaber.com/yurt-disindan-urun-getiriyorum--162536763

son durum

Aliexpress Ana Konu •

2 haftalık gümrük sürecinden sonra bugün 2 şubat 2026 pazartesi günü vergitahsilat@fedex.com adresinden vergi maili geldi

ödedik bakalım 298 lira 99 kuruş

zaten ürün 488 liraya almıştım vergi ile 788 liraya ulaştı. 3 gün içinde göndericez diyolar.

Alıntı

metni:
    Degerli Müsterimiz, FedEx ile Türkiye'ye gelen ve gümrük islemlerinin sonlandirilmasi için bekleyen xxxxxxxx takip numarali gönderinizin 298.99 TL vergi ödemesi bulunmaktadir.Vergi ödemenizi adiniza yatirip islemleri sonlandirabilmemiz için belirtilen tutari asagidaki hesaba yatirmaniz ve ödeme dekontunu vergitahsilat@fedex.com adresine göndermeniz gerekmektedir. Olasi bir karişiklik ve gecikme yaşanmamasi adina, ödeme açıklamasına “xxxxxxxxx ETGB” şeklinde yazmanızı önemle rica ederiz. Gönderinizin dagitim organizasyonu ödemenizi takip eden 3 is günü içerisinde gerçeklesecek olup, ödemenizin tarafimiza ulastigina dair onay e-maili yine bir sonraki is günü içerisinde tarafiniza iletilecektir.  Islemler sonlandiginda gönderiniz teslim edilmek üzere adresinize gönderilecek, bilgileri sizlere ulastirilacaktir.  Hesap Bilgileri; Banka Adi    : Garanti Bankasi 1676 - Ataşehir SubesiHesap No     : 6292852 Iban No    : TR50 0006 2001 6760 0006 2928 52Hesap Adi   : FedEx Express Turkey Tasimacilik ve Ticaret Limited Sirketi Gonderi Bilgileri; GELIS TARIHI  :23/01/2026HAWB       : xxxxxxxxxxxxxxx GÖNDEREN      :xxxxxxxxxxxxxxxxxxxALICI FIRMA   :xxxxxxxxxxxxALICI KONTAK  :xxxxxxxxxxxxxxxxKAP/KG        :1 / 1ESYA          :xxxxxxxxxxxxxxxxxxxVergi         :298.99Gönderinizin işlemleri tamamlandıktan sonra teslimat ile ilgili bilgiler adresinden görülebilecektir. Gönderinizin takibini buradan sağlamaya devam edebilirisiniz 

Aliexpress Ana Konu •fedex.com
    FedEx | System Down
    http://www.fedex.com/tr

• 
Sayfa: önceki 21552156215721582159
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.