|
Bu saçmalığın nedeni belli oldu gibi ![]() |
|

1 Mobil
|
Bu saçmalığın nedeni belli oldu gibi ![]() |
|
Bunu ben de gördüm. Ama benim baktığım ürünlerin hiç biri bu kategorilere girmiyor. Hatta şöyle, daha önce satın aldığım üründe bu hata çıkarken benzer ürünü başka bir satıcıda bulduğumda sorun çıkmayabiliyor. Zaten arama sonuçları iyice daraldı, çoğu ürün listede çıkmıyor. |
|
Bende öyle hocam yarım yamalak bi iş yapmışlar muhtemelen belirlenen kategoride ürün oluşturmuş satıcıların bütün ürünleri kayboldu. Playstation 5 kolu için birkaç modifikasyon yapıyodum elektronik parça onların hepsi gitti bende |
|
Eğer olay kategori ile ilgiliyse düzelme ihtimali var, çünkü kategoriyi muhtemelen satıcı belirliyor. |
|
Nasil çözebiliriz bu durumu acaba? AliExpressle doğru düzgün konuşmak çok zor. Satıcılarda öyle aliexpressin mesajlaşma kısmı çok dandik. Cimer e yazsak ticaret bakanlığına yönlendirse düzeltseler vs. diyeceğim de neyi düzelttirecekler. |
|
aman hocam cimer falan. komple iptal ederler:) |
|
|
nedir o anahtar kelimeler. böyle bir listeye mi ulaştınız? |
|
|
Evet aynen bu şekilde, yalnız kaybolan, aramalarda çıkmayan ürünler o ürünün genelde en çok satan en kaliteli versiyonu. Alışveriş yaptığım kaliteli markaların hemen hemen hepsinin sayfasında hiç ürün gözükmüyor. Ne diyelim umarım düzelir, emin olun en az sizin kadar benim de canım sıkıldı. |
|
Arkadaşlar konuyu uzun zamandır takip etmiyorum, son siparişler nasıl oluyor bilmiyorum, AliExpress'den uzun bir sürenin ardından yine Türkiye'de bulamadığım bir ürün aldım, CNG00 ile başlayan bir takip verildi. Şimdi bu ürün bana geldiğinde, gümrük ücreti istemezler değil mi? Gümrük ücretini AliExpress aldı. |
|
Yurt dışından alışverişte ayakkabı, oyuncak ve çantalara kısıtlama! https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162368845 |
|
aliexpress in yakında iyice canı sıkılıp tr yi tamamen kapayabilir. varsa acil ihtiyacınız almanızı tavsiye ederim. zaten öncedende yasaklı olmamasına rağmen bir çok ürünü tr yte kapamışlardı, çok şahit oldum. seçim günü gerekeni yapmaktan başkada çaremiz yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 28 Ekim 2025; 15:21:40 > |
|