< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aliexpress Ana Konu • (2143. sayfa)
-
-
Vergi uzun zamandır vardı zaten. %30 olan %60a çıktı. 150 euro limit de 30 euroya düştü artık. 30 euro limiti geçiyorsa ayrı ayrı satın almalısınız. Aylık 5 hakkınız var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 30 Eylül 2024; 22:36:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
az önce ilgilterede yaşayan arkaşım ile konuştuk aliexpress sık sık kulanır,135-paund altına hiç vergi ödemiyorum diyor,geçerse %20 vergi ödüyor,adet sınırı yok pakette ,coğrafya kadersizlik ama bunları bize reva görenler ayrı bir kadersizlik,sağdan soldan toplama adamları getirir yetkileri verirsen böyle oluyor,ağlanacak halimiz var.
-
Arkadaşlar cümleten selamlar. Babam için işitme cihazı bakıyorum. Daha önce bu siteden işitme cihazı alan oldu mu acaba? Alan varsa tavsiyede bulunursa çok mutlu olurum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çook teşekkür ederim minnettarım
-
Rica ederim.
Tam olarak öyle değil. Satın alırken %20 vergi var İngiltere'de. Aliexpress sipariş verirken direkt ekliyor. 10 dolar altında 2 dolar gönderme ücreti var. 10 dolar üstü kargo bedava. 135 pound (179 dolar) üstünde ise ürün gelince vergi ödeniyor bildiğim kadarıyla.
Ablam orada ben de 2 aydır oraya söylüyorum siparişlerimi. Dediğiniz gibi aylık limit yok. 13 parça ürünü ki birisi işlemciydi😂 oraya söyledim. Enişte geçen hafta çantasında getirdi. Başka türlü kullanılmaz artık.
Ürün ve kargo dahil 30 Euro olucak değil mi,gümrük vergisi hariç.Vergi eklenince zaten 30 Euro imkansız.
-
Kargo hariç
Ben kargo dahil 30 Euro biliyordum,o zaman hiç yoktan iyidir.teşekkürler.
-
Arkadaşlar, bu ürünü sipariş verirsem bu tutarımı ödeyeceğim ? Başka ürünlerde vergiyi ekstra olarak gösteriyor bu tutara vergi dahil midir ? Yardımcı olabilir misiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoCoiNe -- 16 Ekim 2024; 13:55:1 > -
Vergi çıkmıyorsa gümrükte %80 yapıştırırlar haberin olsun.
Tahmin etmiştim
-
uzun zamandır ali babadan alışveriş yapmıyorum
ufak bir dekoratif figürü buldum fakat gönderim yeri fransa ve kargo dahil 20 dolarlık bir ürün fakat vergi yok ödeme ekranın da normal mi ?
-
Türkiye gümrüğüne girince en fahişinden bindiriyorlar..
Vergiler çok yüksek artık aliexpres in bir espirisi kalmadi
Beyler bu ayda 5 kargo sınırı nasıl işliyor. 5 kargoda 2şer ürün olsa geçiyor mu gümrükten yoksa ürün adedi mi max 5. Örneğin 3 kargoda 5(2-2-1)ürün geçince aylık limit doluyor mu
Kargo başına sayılıyor. 7 ürün 4 paket gelirse 4 sayılır.
Arkadaşlar bu vergi hesaplamada hata yok mu? %60 olması gerekirken yani 237 olması gerekirken 335 tl vergi çıkıyor.
-
temu da 30 parça bile geçiyor,ama mallara çökmek için fırsat kollayan sinotrans denen trans kuruluş paketlere çöküyor,normali aynı paket içerisinde 3 adet üzeri adet ticari sayılıyor ama bunun kanunda bir yazısı yok,gümrükçüler kendi kanunlarını yazmış,diğer konu adına her ay en fazla 5 adet kargo gelebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X