Şimdi Ara

Aliexpress Ana Konu • (2143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.903
Cevap
1.503
Favori
2.912.314
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21412142214321442145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kargo ücreti iade olmuyor bildiğim kadarıyla. Yani normal ücreti ödemişler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AMD1976 kullanıcısına yanıt
    Vergi uzun zamandır vardı zaten. %30 olan %60a çıktı. 150 euro limit de 30 euroya düştü artık. 30 euro limiti geçiyorsa ayrı ayrı satın almalısınız. Aylık 5 hakkınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 30 Eylül 2024; 22:36:5 >
  • az önce ilgilterede yaşayan arkaşım ile konuştuk aliexpress sık sık kulanır,135-paund altına hiç vergi ödemiyorum diyor,geçerse %20 vergi ödüyor,adet sınırı yok pakette ,coğrafya kadersizlik ama bunları bize reva görenler ayrı bir kadersizlik,sağdan soldan toplama adamları getirir yetkileri verirsen böyle oluyor,ağlanacak halimiz var.

• Arkadaşlar cümleten selamlar. Babam için işitme cihazı bakıyorum. Daha önce bu siteden işitme cihazı alan oldu mu acaba? Alan varsa tavsiyede bulunursa çok mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt

Çook teşekkür ederim minnettarım

• AMD1976 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• complete_ kullanıcısına yanıt
    Tam olarak öyle değil. Satın alırken %20 vergi var İngiltere'de. Aliexpress sipariş verirken direkt ekliyor. 10 dolar altında 2 dolar gönderme ücreti var. 10 dolar üstü kargo bedava. 135 pound (179 dolar) üstünde ise ürün gelince vergi ödeniyor bildiğim kadarıyla.

Ablam orada ben de 2 aydır oraya söylüyorum siparişlerimi. Dediğiniz gibi aylık limit yok. 13 parça ürünü ki birisi işlemciydi😂 oraya söyledim. Enişte geçen hafta çantasında getirdi. Başka türlü kullanılmaz artık.

• Ürün ve kargo dahil 30 Euro olucak değil mi,gümrük vergisi hariç.Vergi eklenince zaten 30 Euro imkansız.

• phantom_coal kullanıcısına yanıt
    Kargo hariç

• DasheriM kullanıcısına yanıt

Ben kargo dahil 30 Euro biliyordum,o zaman hiç yoktan iyidir.teşekkürler.

• Arkadaşlar, bu ürünü sipariş verirsem bu tutarımı ödeyeceğim ? Başka ürünlerde vergiyi ekstra olarak gösteriyor bu tutara vergi dahil midir ? Yardımcı olabilir misiniz ?

Aliexpress Ana Konu •

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoCoiNe -- 16 Ekim 2024; 13:55:1 >
  • CoCoiNe C kullanıcısına yanıt

Vergi çıkmıyorsa gümrükte %80 yapıştırırlar haberin olsun.

• complete_ kullanıcısına yanıt

Tahmin etmiştim Aliexpress Ana Konu • Aliexpress Ana Konu • 

• uzun zamandır ali babadan alışveriş yapmıyorum

ufak bir dekoratif figürü buldum fakat gönderim yeri fransa ve kargo dahil 20 dolarlık bir ürün fakat vergi yok ödeme ekranın da normal mi ?

• Gamer007_ kullanıcısına yanıt
    Türkiye gümrüğüne girince en fahişinden bindiriyorlar..

• Vergiler çok yüksek artık aliexpres in bir espirisi kalmadi

• Beyler bu ayda 5 kargo sınırı nasıl işliyor. 5 kargoda 2şer ürün olsa geçiyor mu gümrükten yoksa ürün adedi mi max 5. Örneğin 3 kargoda 5(2-2-1)ürün geçince aylık limit doluyor mu

• 1679fbhju kullanıcısına yanıt
    Kargo başına sayılıyor. 7 ürün 4 paket gelirse 4 sayılır.

• Aliexpress Ana Konu •

Arkadaşlar bu vergi hesaplamada hata yok mu? %60 olması gerekirken yani 237 olması gerekirken 335 tl vergi çıkıyor.

• 1679fbhju kullanıcısına yanıt

temu da 30 parça bile geçiyor,ama mallara çökmek için fırsat kollayan sinotrans denen trans kuruluş paketlere çöküyor,normali aynı paket içerisinde 3 adet üzeri adet ticari sayılıyor ama bunun kanunda bir yazısı yok,gümrükçüler kendi kanunlarını yazmış,diğer konu adına her ay en fazla 5 adet kargo gelebilir.

• 
Sayfa: önceki 21412142214321442145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.