Şimdi Ara

Aliexpress Ana Konu • (2145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42.957
Cevap
1.495
Favori
2.916.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21432144214521462147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürünün takılma ihtimali nedir Aliexpress Ana Konu •
  • _OzGuR_1903 kullanıcısına yanıt
    Normalde takılmaması lazım fakat gönderim ücretini de işin içine dahil ederlerse bir ihtimal takılabilir.
  • Arkadaşlar merhaba mesela benim aylık 5 hakkım biterse 10 yaşında oğlumun TC si ile alışveriş yapabilir miyim
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt

Ayri telefondan ve baska hesap acmak zorundasın

• Tesla Nikola kullanıcısına yanıt

Merhaba bir hesaba farklı alıcı bilgileri eklenebiliyoruz. Farklı tlf no gerekli evet o var

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt

Sen eklersin ama ali 5 siparişden fazlasını göndermiyor farklı hesap açarkende ban yeme ihtimalin var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 25 Kasım 2024; 15:9:38 >
  • herkese selam, iki sorum olacaktı, birkaç yerde aylık 5x30€ sınır yazıldığını gördüm, benim anladığım max 5 ürün ve ürünlerin toplam değeri max 30€, bu konuda tecrübesi olan varsa yazabilir mi acaba?

Bir diğer sorum da limitler aylık mı yenileniyor yoksa 30 gün mü geçmesi gerekiyor?
  • arkadaşlar herkese merhaba, toplam fiyatı 56 lira olan 3 ürün ekliyorum sepetime ve vergisi 800 TL çıkıyor böyle birşey nasıl mümkün olabilir nerede yanlış yapıoyrum yardımcı olabilir misiniz? benim bildiğim kadaıyla vergi miktarı %60 olması lazımdı

• poisofn P kullanıcısına yanıt

Ali'de toplam fiyatı 56 lira olan herhangi bir ürün yok. Vergilendirme baremine kargoda ekleniyor yoksa çinliler ürünlere 1 cent yazardı gerisini kargo ücreti çıkartırdı bizde vergisiz herşeyi alırdık öyle değil mi.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

Hocam attığın üründen söylediğin gibi 3 adet alıp denedim.

Aliexpress Ana Konu •

Şimdi burada 0.41 değerini ne ile çarptı böldü topladılarda buldular açıkçası onu bende bilmiyorum ama 3 adet ürüne 14 TL vergi çıkmış ki bu normal. Yani öyle 800 tl vergi çıktığı felan yok.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

inanılmaz gerçekten aynı satıcıdan bunun gibi 3 ürün ekliyorum ve maalesef 800 lira vergi çıkartıyor nasıl oluyor bende anlamıyorum

Aliexpress Ana Konu •

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poisofn -- 26 Kasım 2024; 10:0:59 >
    AliExpress resmen kazıklıyor 18 liralık ürüne 800 lira vergi çıkmaz..
  • SORGUMEMURU S kullanıcısına yanıt

Hocam sağolsun frumdaki arkadaş sepetine ekledi yukarıda gördüğünüz gibi ve 0,41 dolar vergi çıkıyor onda bende ise 22 dolar nerede yanlış yapyor olabilirim? aynı sepet miktarında nasıl farklı vergi çıkar anlamadım

Linki at ta bir de ben bakayım

inanılmaz gerçekten kafasına göre vergi koyuyor

Artık gümrük vergileri aşırılaşınca, N11 ve Hepsiburada dan alışveriş yapmaya başladım mecburen ama aliexpress'teki çeşitlilik Hiçbir yerde yok Belki biraz da Temu..
  • dediğiniz gibi hocam aradığım ürünler zaten tr de yok diye aliexpresse başvurdum bende

• Aliexpres den avrupaya adresine aldığım ürünleri eskiden tl olarak alıyordum. Artık euro ve dolar var tl yok. Burdan ödeme yaparken euro veya dolar olarak nasıl yaparim. Kredi karti euroyu tlye çeviriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert@eagle -- 29 Kasım 2024; 19:22:12 >
  • 
Sayfa: önceki 21432144214521462147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.