Şimdi Ara

Aliexpress Ana Konu • (1322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43.135
Cevap
1.467
Favori
3.005.838
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13201321132213231324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kutunun dışında anten yok hocam içinde alıcısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    24 - Prison Break - Lost - Dexter - Breaking Bad - The Event - Sons of Anarchy - Game of Thrones - Heroes - Merlin - The Walking Dead - Spartacus - Camelot - Dark Blue - Breakout Kings - Sherlock - The Confession - Touch - Nikita - Arrow - Fringe - True Detective - Hannibal - Gangland Undercover - Banshee - Daredevil - Blue Mountain State - 13 Reasons Why - Narcos - Stranger Things - Dark - La Casa de Papel - Homeland - Peaky Blinders - 11.22.63 - Black Mirror - Chernobyl
  • Arkadaslar s8 icin aliexpr.... ekran koruyucu getirtip memnun olup tavsiye edecek varmi tesekkurler ilgilenenlere simdiden

Aliexpress Ana Konu •

2 Usd kuponla yaklaşık 30 TL ye geliyor. Skmei 1029

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmydz

Arkadaslar s8 icin aliexpr.... ekran koruyucu getirtip memnun olup tavsiye edecek varmi tesekkurler ilgilenenlere simdiden

S8 plus için spigen kilif + spigen camdan başka kullanmayın. Tellere 3000 3500 tl verip, ucuz kilif bakıyorsunuz, yapmayın.. Telefon yere düştüğünde yada darbe aldığında onu koruyan tek şey kilif ve camdir. Onu da çakma alirsan telefonunu korumaz.

Geçenlerde spigende %50 indirim vardı.. Hepsiburada ve spigen com tr yi takipte kalın..

Bana wifi ip kamera önerebilecek var mı? Yalnız bende kayıt kutusu yok, bu kamera fişe takıp sd kartı taktıktan sonra devamlı kayıt yapmalı ve gece görüşü olmalı. Sanırım bazılarının devamlı bilgisayara bağlı olması gerekiyormuş böyle istemiyorum, sadece fiş ve sd kartla çalışmalı. Bu konuda oldukça bilgisizim yardımlarınızı bekliyorum.

Orijinalden alıntı: Usbehci

Merhaba arkadaşlar,

Bana wifi ip kamera önerebilecek var mı? Yalnız bende kayıt kutusu yok, bu kamera fişe takıp sd kartı taktıktan sonra devamlı kayıt yapmalı ve gece görüşü olmalı. Sanırım bazılarının devamlı bilgisayara bağlı olması gerekiyormuş böyle istemiyorum, sadece fiş ve sd kartla çalışmalı. Bu konuda oldukça bilgisizim yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam agustos ayinda kampanya varken 21 usd ye asagaki linkteki urunu almistim. Simdi 28 usd olmus.İstediginiz ozellikler ve fazlasi var. Umarim isinize yarar.

m.aliexpress.com
    亲,访问受限了
    https://m.aliexpress.com/item/32549161202.html

(Linki browserdan kopyaladim. Sorun cikmaz umarim.)
    Edit:Link duzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sncsnc -- 8 Şubat 2018; 14:19:12 >

• sncsnc kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam yalnız ben dışarı koyacağım yani su geçirmez olmalı, yazmayı unutmuşum. Hangi açıklamadan bunların sadece adaptör ve sd karta kayıt şeklinde çalıştığını anlayabilirim? Mesela şu cihaz su geçirmiyor ama istediğim şekilde mi bilmiyorum;

BESDER Yoosee IP Camera Wifi 1080P 960P 720P ONVIF Wireless Wired P2P CCTV Bullet Outdoor Camera With MiscroSD Card Slot Max 64G

s.aliexpress.com
    AliExpress.com
    http://s.aliexpress.com/ZVvyieEV?fromSns=Copy
    to Clipboard

(from AliExpress Android)

• şu iki bileklikten aldım bugün bakalım kaliteleri nasıl, feedback'leri gayet iyiydi.

Aliexpress Ana Konu •
    Aliexpress Ana Konu •

• dextare kullanıcısına yanıt
    Hocam guzelmis hayirli olsun linkleri nedir

Ürün sayfasinda aşağıda aciklamalari kısmı var.Ayrıca alan kisilerin yaptigi yorumlari okumanız da faydaniza olur. 64 gb kadar microsd destekledigi yaziyor ve Ip65 su gecirmezlik yazmislar ilana. Yalniz mikrofonu yok ortam sesini dinleyemezsiniz.Birde adaptör dahil degilmis fiyata.

Biliyorum açıklamaları hatta sorulan soruları okudum ve kendim de soru sordum ama doyurucu bir yanıt alamadım, kaç gündür bu soruya cevap arıyorum. Ben sadece adaptör ve sd kartla kayıt yapabilir miyim diye sorduğumda bir kişi yapamazsın yazdı başka cevap gelmedi. Benden önce soran Türkler olmuş onlara yapabilirsin yazmışlar, anlamadım gitti kesin bir cevap lazım bana, sonradan elimde patlasın istemiyorum.

Üstteki sorunun cevabını bu tür kamera kullanan bir arkadaş verirse sevinirim.

• Ustalar biraz konu dışı olacak fakat fikir verirseniz sevinirim. Yabancı sitelerden alışveriş yapıyorum da, hiç telefon getirtmedim. Yurt dışından getiren arkadaşlardan aldım. İlk sayfada da açıklamaları okudum. Nasıl olacağını tahmin ediyorum, fakat yine de bir bilene danışmak istedim. dx.com dan telefon getirtmek istiyorum. Bazı alibaba satıcıları telefon gönderiyor ülkemize. Bir arkadaş hiç takılmadan 2 taneden fazla aldı galiba. Dx de durum nasıldır? Bir de Çin de tatil durumu şu an nasıl? Uzun tatilleri olacakmış galiba.
    R5 5600, ID SE-224-XT Red Fan, 32 GB DDR4 3.2 GHZ Corsair, Gigabyte x470 aorus ultra gaming, M2 James Donkey 1TB, Zalman Gigamax 750W 80+ Bronze, , Powercolor RD RX 6700 XT 12G, Zalman Z5+, AOC 24G2U, Redragon 555 klavye, CORSAIR Sabre RGB Pro Champion, Corsair Void RGB Elite
  • Arkadaşlar ilk defa Aliexpress kullanacağım.Amazon malum durumlar yüzünden deneyeyim diyorum.Şimdi BUMBCASE mağazası var aynı ürünleri Amazonda da satılıyor.Fiyatları hemen hemen aynı.Kargo/gümrük durumları nasıl olur ? Amazon mu tercih edeyim Aliexpress mi ?

aliexpress.com
    BUBM Official Store - Küçük Siparişler Online Mağazası, Çok Satan ve daha fazlası AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/store/2995006?spm=a2g10.10010108.0.0.27e2185fK7HJ7b

Çanta alacağım 2-3 tane.Aksesuar çantası.
    Satıcı kişi değil mağaza olarak görülüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Ustalar biraz konu dışı olacak fakat fikir verirseniz sevinirim. Yabancı sitelerden alışveriş yapıyorum da, hiç telefon getirtmedim. Yurt dışından getiren arkadaşlardan aldım. İlk sayfada da açıklamaları okudum. Nasıl olacağını tahmin ediyorum, fakat yine de bir bilene danışmak istedim. dx.com dan telefon getirtmek istiyorum. Bazı alibaba satıcıları telefon gönderiyor ülkemize. Bir arkadaş hiç takılmadan 2 taneden fazla aldı galiba. Dx de durum nasıldır? Bir de Çin de tatil durumu şu an nasıl? Uzun tatilleri olacakmış galiba.

ben önermem yurtdışı telefonu, iphone bile "zorlamayla" yurtdışı cihazlarına bakmıyor artık. diyor ki garanti istiyorsanız tr den alacaksın. bende bir ara mi6 ya baktım. 150 lira gümrük vergisiyle hemen hemen aynı kapıya çıkıyor. bir de muhatap bulabiliriz burada. servise gitsen, ben bunu aldım desen, hayırlı olsun bile demezler. garanti koşulları da önemli, sadece telefon almakla bitmiyor iş.

ben garantisiz de olsa, şansıma güveniyorum dersen orasını bilemem.

çin tatili konusunda birşeyler söyleniyor ama net bir bilgim yok.

• mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkürler. Bir arkadaş almamı istedi. Ben mi6 aldım xseller Hasan dan geçen Temmuz. Ulefone power 3, 700 tl lik bir telefon. Yakalanması durumunda vergi filan ödeyip alabiliyor mu? Geri mi gönderiliyorlar? Verigisi telefon ile orantılı mı? Bir de bugünlerde sipariş geçilse tatile mi denk gelir? Tatilden sonra mı tavsiye edersiniz alışverişi?
    R5 5600, ID SE-224-XT Red Fan, 32 GB DDR4 3.2 GHZ Corsair, Gigabyte x470 aorus ultra gaming, M2 James Donkey 1TB, Zalman Gigamax 750W 80+ Bronze, , Powercolor RD RX 6700 XT 12G, Zalman Z5+, AOC 24G2U, Redragon 555 klavye, CORSAIR Sabre RGB Pro Champion, Corsair Void RGB Elite
  • _____________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Hocam cevap için teşekkürler. Bir arkadaş almamı istedi. Ben mi6 aldım xseller Hasan dan geçen Temmuz. Ulefone power 3, 700 tl lik bir telefon. Yakalanması durumunda vergi filan ödeyip alabiliyor mu? Geri mi gönderiliyorlar? Verigisi telefon ile orantılı mı? Bir de bugünlerde sipariş geçilse tatile mi denk gelir? Tatilden sonra mı tavsiye edersiniz alışverişi?

resmi gazeteleri biraz kurcalasan gümrük ile alakalı olan yerleri, işine yararlı bilgiler bulacaksın. vergi çıkarsa tabii alıyorsun ama gearbest de aliexpress de turkiyeye kargo yollamıyor, birkaç kez bende bakmıştım telefonlara..

almak istiyorsan siparişi geç, ikisi de aynı kapıya çıkacak, takipsiz alma ama. muhakkak elinde bir takip kodlu birşey olsun. ben yanwen ve registered mailden memnunum alide. gearda da turkey prioty olan hızlı kargodan memnunum. lokasyonuna ve ptt çalışanına göre değişir durum.

amazonda yada ebayda alışveriş tutarı + gümrük ücreti olarak toptan alıyorlar diye biliyorum. sen uğraşmıyordun birşeyle, değişti mi bilmiyorum, fiyat karşılaştırması yap oralarda da..

• mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için.

• heavyrocker kullanıcısına yanıt
    mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Telefon yasaklı ürünler listesinin başında, yani vergi filan istemezler direk geri gönderilir yada imha.
    Şansınıza güveniyor ve risk almak istiyorsanız, gönderen site yada satıcı bulduysanız alın.
    Ama GSM ürünleri yasaklı bilginiz olsun, bahsettiğiniz satıcılar farklı yöntemlerle getiriyor cihazları.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.