Şimdi Ara

Aliexpress Ana Konu • (1317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43.135
Cevap
1.467
Favori
3.005.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13151316131713181319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cyber tech

Herkese geçmiş olsun

Yurt dışından e-ticaret yoluyla sipariş edilen ürünlere yönelik gümrük muafiyet oranı, 30 eurodan 22 euroya düşürülüyor.

Söz konusu oran 2016 yılı sonlarında 75 eurodan 30 euroya çekilmişti.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yetkililerinden edinilen bilgiye göre, ilgili karar Bakanlar Kurulu'nda imzaya sunuldu.

Avrupa Birliği ülkelerinde de genel olarak bu oran 22 euro olarak uygulanıyor.
    15 günlük geçiş dönemi olacak

Mevcut limit olan 30 euro sınırını gözeterek sipariş vermiş olan alıcıların işlemlerinin tamamlanması ile posta ve hızlı kargo operatörlerinin kendi sistem ve iş akışlarını söz konusu değişikliğe uyarlayabilmesi amacıyla 15 günlük geçiş dönemi de öngörülüyor

http://www.milliyet.com.tr/e-ticarette-gumruksuz-alisveris-ekonomi-2601333/

• sanki avrupa birliği ülkesiyizde özentilikten başka birşey değil geberesiceler

s.click.aliexpress.com
    Recommended For You
    http://s.click.aliexpress.com/e/3zbQJqJ?fromSns=Copy
    to Clipboard

(from AliExpress Android)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aliprice uygulaması bozuldu mu eski fiyatlar bölümü hep 0 gösteriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 1 Şubat 2018; 14:41:9 >

• cyber tech C kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

Orijinalden alıntı: fredoo43

Merhaba arkadaşlar.28 ocakta aliexpressten toplamda 6 adet ürün almaya çalıştım.daha önce nick kaydım vardı ve 4$ indirimden yararlandım.Bu sefer tabiri caizse biraz tekrar 4$ lık indirimden yararlanayım derken nicki değiştirip tekrar alışverişe girdim. ve 6 adet toplamda 22.59$ lık ürün almaya kalktım.İlk denizbank kredi kartımla alırken toplamdaki 6 ürünü closed diyerek siparişe kapattı.Bende kredi kartına bakmadım ve diğer kredi kartım olan türkiye iş bankası kredi kartı ile tekrar denedim.Aynı şekilde bu seferde closed diyerek siparişe kapattı.Ben bunları masa üstü pc deki bilgisayardan yaptım.Nitekim her iki kredi kartını kontrol ettiğimde mobil banka uygulamalarından her ikisindende toplam ayrı ayrı 4$ lık indirim yaparken toplamda 2 adet 18.59 $ sipariş ücretlerini kredi kartlarına yansıtmış.ve masa üstü bilgisayar üzerinden aliexprees müşteri hizmetlerine canlı bağlandım ve bana 3 ila 15 gün içinde normalde ama en kısa sürede kartlara iadenin yansıyacağını söyledi.Müşteri hizmetlerine tek tek 6 ürünün sipariş numarasını yazdım,ve bu numaralardan benim bilgilerime girdi ve kısa süre sonra cevap verdi.29 ocakta gündüz öğlen üzeri bugün tekrar bağlandım gece benim müşteri hizmetlerinle görüşme yapıldığını endişe etmememi ve en kısa sürede hesabıma yapılacağını söyledi.Bugün her iki bankanın şubesine giderek kredi kartı hesap itiraz formunu doldurarak faksla genel merkeze gönderdiler.Yanlız hesaplardan çekilen her iki kredi kartına olan ücretler şu anda onay bekleyenler durumunda.Sizlerden bu durum hakkında bana niayi bilgi ve açıklayıcı cevaplar verirseniz çok memnun olurum.Belki bu başıma gelen olay diğer arkadaşlarada daha önce yansımıştır.Gerçekten kaç gün içinde ödemeyi geri alırım,yada siparişe alınan ücretler iptal olunur.Sizlerden çok acil arkadaşlardan yardım bekliyorum.iyi günler diliyorum. Herkese bu uzun mesajı okudukları için teşekkür ediyorum.ve cevaplarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar hadi gözüm aydın.Bu akşam baktığım mobil uygulamalardaki banka hesaplarıma ayrı ayrı 18.59$ karşılığı 70 er tl hesaplarıma yatmış.para gitti zannettim ama yinede karşı firma aliexprees sistem olarak iyiymiş.Bir daha o hatayı yapmam.Moralim bayağı düzeldi.Ürünleri alamadan çekilen paraya üzülecektim.Şimdi o ürünleri normal şekilde alacağım.

• Arkadaşlar rakuten.com sitesinden alışveriş yapan var mı? Buradan bir pense almam lazım. Kredi kartı bilgilerimi girdiğimde cv kodunu sormuyor. Ödemeyi onaylıyor ama kredi kartımdan herhangi bir ücret çekilmiyor. Bu sitenin çalışma sistemi mi farklı?
    https://global.rakuten.com/en/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 1 Şubat 2018; 21:43:26 >

Orijinalden alıntı: Scarface007

VONTAR Android 7.1 TV KUTUSU Amlogic S905W 2GB16GB Quad Core Suppot 2.4 GHz WiFi Media Player IPTV Kutusu X96 mini 1 GB 8 GB X96mini

http://s.aliexpress.com/MRrqAruE?fromSns=Copy to Clipboard

(from AliExpress Android)

Vergi çıkmadı

Sipariş ettim 13 günde geldi tavsiye ederim 2g 16 gb 130 tl ye geldi

Sadece klavye Tahtakale de 50 tl ye satılıyor.

Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOBE_İSTANBUL -- 2 Şubat 2018; 15:7:32 >

24 - Prison Break - Lost - Dexter - Breaking Bad - The Event - Sons of Anarchy - Game of Thrones - Heroes - Merlin - The Walking Dead - Spartacus - Camelot - Dark Blue - Breakout Kings - Sherlock - The Confession - Touch - Nikita - Arrow - Fringe - True Detective - Hannibal - Gangland Undercover - Banshee - Daredevil - Blue Mountain State - 13 Reasons Why - Narcos - Stranger Things - Dark - La Casa de Papel - Homeland - Peaky Blinders - 11.22.63 - Black Mirror - Chernobyl
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    merhaba, kulaklk geldi. Meziu ep51 göre ses kalitesi biraz daha geride ama kötü değil (sıradan kulaklıklar gibi değil yani).Aliexpress Ana Konu •

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: E.YzR

Yanwen

Teşekkürler. Türkiye'ye girdiğinde PTT ile takip edebilir miyim?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.