Şimdi Ara

Aliexpress 2TL mi İNADLA VERMİYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çıldırtıyor bu kadın beni, delireceğim. 200 gün önce bir kolye sipariş ettim 0,65 dolara, fakat gelmedi. Bende para iadesi yada ürünü tekrar istediğimi belirttim, konuşmalar böyle;

Türkçe çeviri;

17/06/01 18:29 - Alex Reis
    Sayın, (sevgili müşterimiz demek istiyor burada)
    Sabırsızlığını anlıyorum, ancak kargonuz hala devam ediyor. Eğer eninde sonunda alamazsanız, size kesin bir çözüm sunacağız, kargolar bazı nedenlerden dolayı gecikebilir. Umarım birkaç gün sabırla bekleyebilir ve öncelikle anlaşmazlığı kapatabilirsiniz.
    Saygılarımla,
    Alex

17/08/31 09:16 - Ben
    5 aydan fazla sürdü. Hala gelmedi. Paramı geri istiyorum.

17/08/31 17:37 - Maggie
    Merhaba, gerçekten üzgünüm. Öncelikle 0,65$ iade edeceğiz. Bu sizin için iyi midir? Kabul ederseniz, paypal hesabınızı gönderebilirsiniz.
    Fakat paypal, ücret ödemeyeceğiniz az formalite de ücreti üretecektir. Umarım anlayışla karşılarsınız.
    Paypal hesabı, şu şekilde: xxxxxxxx@gmail.com, veya xxxxxxxx@yandex.ru.
    Eğer yoksa,
    bir sonraki siparişiniz için 0,65 $ indirim uygulayabiliriz.
    lütfen bize kararınızı söyleyin.
    Anlayışınız için teşekkür ederim.
    Saygılarımla
    Maggie

17/09/02 12:22 - Ben
    Ülkemde PayPal kapatıldığından dolayı bir PayPal hesabım yok.
    Ürünü tekrar gönderebilirsiniz.

17/09/03 18:21 - Maggie

Üzgünüz, siparişinizi tekrar göndermek daha uzun sürecek. Size geri ödeme yapmak daha mantıklı. Kabul ederseniz, paypal hesabınızı gönderebilirsiniz. Bize bağışlayabilmenizi umuyoruz. Gelecekte daha iyi sonuç vereceğiz. İyi günler.
    Saygılarımla
    Maggie

17/09/04 09:41 - Ben
    Bir PayPal hesabım yok!
    IBAN;
    TR****************************
    Veya; Ürünü istiyorum.

17/09/04 18:30 - Maggie
    Üzgünüz, siparişinizi tekrar göndermek daha uzun sürecek. Size geri ödeme yapmak daha mantıklı. Kabul ederseniz, paypal hesabınızı gönderebilirsiniz. Bize bağışlayabilmenizi umuyoruz. Gelecekte daha iyi sonuç vereceğiz. İyi günler.
    Saygılarımla
    Maggie

Dalga geçercesine mesajlar verip, otomatik sistemi kullandı bu Maggie hanım. 2 lira çöpe gitti.
    Bu paranın 3 - 4 katını alana kadar bu işin peşini bırakmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7015A580 -- 5 Eylül 2017; 11:43:44 >

• İndirimi alsaydın ya işte amma paragözsün :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

İndirimi alsaydın ya işte amma paragözsün :D

Yok hocam, 200 günden fazla beklettiler. Daha doğrusu ürünü unutmuştum, aliexpress'e girerken fark ettim böyle bir ürünümün olduğu Alacağım o parayı, fazlasıyla
  • O bir şey mi? Hepsiburada 187 liramı 2 aydan fazla oldu vermiyor.
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Sebebi nedir hocam.Herkes bilgilensin böyle şeyleri paylaşmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Sebebi nedir hocam.Herkes bilgilensin böyle şeyleri paylaşmak lazım

12 taksitle (vade farkı ödeyerek) klima almıştık ama lojistik firması kaç günde bir teslimat yapmayı beceremediği için ben de hepsiburada mh'yi aradım iade ediyorum dedim. İlk sadece klimanın ücretini (ödediğim vade farkı olmadan) iade etti. Sonra tekrar aradım bunları 40 lira verdiğim teslimat ücretinin ve vade farkının iadesini talep ettim. 40 lira teslimat ücretini iade ettiler. Lakin belki 10 kere aramışımdır hala 187 küsur liralık vade farkını iade etmedi. Hakem heyetine başvurdum (e-devlet üzerinden başvuru alıyor artık) oradan sonuç bekliyorum. İşin komik yanı mh aradığımızda ödenmemiş paranızı görüyorum deyip görüşülüp karara bağlanacak diyor geri ödeme ile ilgili.

• AliExpress in kendi çözüm merkezi var.

Şikayetini bildir ve sonucu gör.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnatla iste verirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.