Şimdi Ara

Alienware'in yeni oyun canavarı dizüstü bilgisayarlarını kullandık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
8
Favori
3.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sesi duyar duymaz koptum bu ne böyle :D

  • abi kusura bkamda inceleme mi yapıyosan yoksa bi kadınla ateşli bir sevişme mi belli değil. ilk defa ses tonun böyle itici buldum. umarım bilerek yapmıyorsundur. hastaysan geçmişolsun

  • Fiyat ve ağırlık olarak eleştiriler var fakat Alienware (Dell tarafından satın alınmadan önceki dönemde dahil) her zaman ayrı bir kültür olmuştur. Alienware kullanmak isteyen hiç kimse bu cihazın ağırlığından şikayet etmez zaten satın almadan bunu biliyordur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: thefourgun

    quote:

    Orijinalden alıntı: Engineering Student

    quote:

    Orijinalden alıntı: thefourgun

    Anlaşılan kimse o bilgisayarın biyerden kaldırılıp başka biryere götürülebildiğini anlayamamış. Ana fikir "taşınabilirlik".

    Taşınabilirlik var elbette ama dengi olan adam gibi bir masa üstü PC'nin de 2 katına yakın fiyatı (Her ikisi için de yurtdışı fiyatını konuşuyorum) ve daha üst düzey ısınma problemleri var. Bence sadece oyun için bu kadar ameleliğe gerek yok. (Gerçekten özür dilerim, başka bir kelime bulamadım. Sonuçta burada dumbbell düzeyinde ağırlığı olan bir laptop'dan bahsediyoruz.) Güzel bir notebook, hatta Ultrabook'un olur, onu dışarıda veya götüreceğin yerlerde kullanırsın. İşte bu taşınabilirlik amacına uyar. O kadar oyun oynamak istiyorsan da, adam gibi 27 inch 3D ekranında ve özel koltuğunda yayıla yayıla evinde oynarsın. Ha ben oyun performansımı her yerde almak istiyorum sözü bence biraz işin bahanesi. Alacağın hafif notebook'ta da biraz ayarlardan kısarak oyun oynarsın ve canın çok oyun oynamak istediğinde dışarıda veya başka bir yerde de ihtiyacını karşılarsın. Zaten GT 750M bile hafif notebook'lara koyulur oldu ve bu kartla görece yeterli performans alabiliyorsun. En azından görüntü o aksiyonda dikkatini dağıtmayacak kadar net olur. (Kendi fikrimdir) Artık ultrabook'lara bile iyi kartlar koyulmaya başladı. GT 740M içeren ultrabook'lar bile var. İşte görece yeterli grafiksel kalite ve ultrabook. Hem gerçekten taşınabilir, hem de arada biraz grafik kaybıyla bile oyun oynatır. Onun işlemcisi de o görselliğe yeter, korkmayın. İlla ben "görece taşınabilirlik" ve performans istiyorum diyorsanız, yapılan reklamların ve "Tek PC'mle her şeyi halletmeliyim ve o da buna rağmen taşınabilir olmalı" sloganının oyununa gelmişsiniz demektir. Ben de bir aralar MSI notebook takıntılıydım ama artık PC toplamanın daha karlı ve gerekli olduğunu düşünenlerdenim. Teknolojinin ilerleyişine göre eğer ölmezsem, en az bir 10 yıl daha da bu görüşüm değişmeyecek. Toplamak istediğim masa üstü PC'nin performansı bu bahsettiğim süre içinde notebook'lardan iyi olacaktır ve yanına Ultrabook bile alsam toplamda daha ucuza gelecektir.

    Gerçekler bunlar maalesef.


    Bakış açısına göre değişir. Yazdıklarınız size göre doğru, ama bu bilgisayarı alıp kullananların tarafından bakmak lazım. Mesela hangi tür bilgisayarı almanın daha karlı olduğu meselesi bir kısım oyuncular için tamamen gözardı edilebilir. Bu oyuncular işin realite kısmını kafaya takmayıp "ben bu oyunu tüm detayıyla oynamak istiyorum ve aynı zamanda istediğim yerde oynamak istiyorum" diyorsa bu insana sen delisin, oyuna gelmişsin de deseniz birşeyi değiştirmez. O adam bu makineyi alır, odasında oynar, yatağında oynar, kesmedi tuvalette oynar, arkadaşına gider LAN party'de oynar. Tamamen seçim meselesi. Bilgisayarın dengesiz, çok ağır veya çok pahalı olması onun üretilmemesini, satılmamasını ve satın alınmamasını gerektirmez. Bu bir senaryo. Aklıma gelen bir diğeri ise mesela ben çok seyehat eden biri olsam ve oyun düşkünü olsam alacağım tek makine bu olurdu. Aynı zamanda işin gösteriş kısmı da var. Dell teknolojinin son ve en güçlü parçalarını bir araya getirip üzerine sanatsal bir kasa da koyarak gövde gösterisi yapmış. Belki de satılıp satılmaması umurunda bile değil(umurundadır :). Nereye gelindiğini görmek için piyasada bu bilgisayarların da olması gerekiyor. Tabi ki şahsi düşüncem, benim bakış açımdan böyle görünüyor.

    Her avantajı kendinde toplayan bir cihaz olmadığına göre herkesin kendi bakış açısı kendine göre doğru desek o zaman en doğru yorumu yapmış oluruz sanırsam. :)

    Teşekkürler güzel yorumunuz için.




  • Geçmiş olsun hastamısn ses bi garip ilerlete ilerlete izledim hiç bişey anlamadım incelemeden
  • Çok yakında yeni bir laptop çıkacak piyasaya , bekleyelim görelim hep beraber
  • Beyler dalga mı geçiyosunuz ciddi misiniz bu ses konusunda. Ne var bu kadar abartılacak anamamdım. Video'yu izleyemedim diyenler olmuş Yok artık..
  • alet iyimiş baya. türkiye fiyatı ne kadar olur ki tahminen m14 ve m18'in
  • Uykulu musun ? Çok yorulmuşa benziyorsun.

  • bahar gelmiş neyime
  • Yurt dışı lansman videosu ama inceleme gibi çok kapsamlı. Donanım Haber rocks.

  • m18x laptopun dibi :)

  • Zorla inceletmişler sanki Erdi bey.Bitsede gitsek havasındasınız "zira" videonun sonlarına doğru bu daha da belirginleşmekte

    Bunun dışında Alienware kalitesi zaten ortada, söyleyecek bir şey yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 29 Ekim 2013; 0:10:34 >
  • güzel tanıtım olmuş. fiyatı çok uçuktur sanırım.
  • internet kafede bilgisayar testi

  • Adam laptopla sevişiyor beyler, ne oluyor oradaa
  • Alienware'in bundan önceki kasası daha güzeldi. Geç gelen bir inceleme oldu. Malum elinize ne zaman geçerse incelemesini yapıyorsunuz.

  • jasonn123 kullanıcısına yanıt
    F5 basınca bulunurdu şimdi bak göreceksin... bence soğutma şekli etkili olmuş...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JoeyBane

    Alienware'in bundan önceki kasası daha güzeldi. Geç gelen bir inceleme oldu. Malum elinize ne zaman geçerse incelemesini yapıyorsunuz.

    Merhaba,

    Bu video bir inceleme değil, bir deneyimleme videosudur, katıldığımız bir yurt dışı etkinliğinde hazırladım.

    Yeni modeller elimize ulaştığında kapsamlı incelemelerini yapıyor olacağız.

    Teşekkür ederim.

    Sevgiler,
  • Ortam loş olunca, anlatım da değişmiş. Aşkla karışık hepsi bir arada olmuş... :)

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.