Şimdi Ara

Aliens vs Predator: DX11 Benchmark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haberler kötü. DX11 kartlar yüzde 60 performans hiti yiyor DX11 ve beraberindeki özellikler açılınca. Ve de pek bir olayı da yok gördüğüm kadarıyla DX11'in. Alien'in kafasının daha yuvarlak olması dışında :)

Söz konusu performans düşüşü muhtemelen Fermi ve ATI 6xxx serisinde bu kadar olmayacaktır diye düşünüyorum, Tesselation HD5xxx serisine pek yaramıyor gibi.

Anlaşılan XBOX 720 gelene kadar adam gibi DX11 oyunu da göremeyeceğiz pek.

Link:http://www.pcgameshardware.com/aid,705447/Aliens-vs-Predator-DirectX-11-benchmarks-and-graphics-comparison/Practice/

Kullanılan kart 5870.

• DX11 de açılmıyor bile..
  • pcgh incelemeleri gamespot kalitesinde hiçbiryerde 5870 in süründüğünü görmedim duymadım
  • nvidiacıların parmagı war sanırım bu işte
  • eğer nvida Tesselation yeterli performansı verirse kesinlikle dx11 oyunların artacağını düşünüyorum ... ama kartlar ne zaman çıkaacak orası meçhul.
  • 4-5 aydır yeni sistem toplayanların zaten sıfır kart için en iyi seçenekleri ATI ama mevcut 4870/4890/GTX260/GTX275 gibi kartları elinden çıkarıp 5xxx serisine geçenler dahada bir sevindirik olabilirler bu haberle Alın size tesseleyşın ve dx11
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

DX11 de açılmıyor bile..

+1, performans verebilmesi için önce çökmeden çalışması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias

mevcut 4870/4890/GTX260/GTX275 gibi kartları elinden çıkarıp 5xxx serisine geçenler dahada bir sevindirik olabilirler bu haberle Alın size tesseleyşın ve dx11

Bu kartlardan HD5970 dışındaki kartlara geçenler için iyi olmuş.
    Akıl var mantık var HD4870-GTX260 ın piyasada full yada full e yakın oynatamadıgı oyun varmıki ??
    Saçmalıgın daniskası ama bu değiştirenler Dx11 hevesiyle aldılar iyi oldu
    Sagda solda güç tüketimi güç tüketimi diyorlar , HD4870 HD5770 ten yılda 20TL fazla yakar. Oda pc 12 saat oyun oynanırsa ohoo...

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

DX11 de açılmıyor bile..

+1, performans verebilmesi için önce çökmeden çalışması lazım.

Şiddetle AvP oyunu bekleyin; biz o zaman coşacağız size de dx9 ile neşeli günler dileriz diyen arkadaşlar vardı sahi; nerde onlar; oyunun topiğine baktım ama orayada gelmemişler
    Burda dx11'in tam olarak oturması ve oyunların yaygınlaşması bir seneyi geçecek derken taşlanıyorduk resmen...
  • Ayrıca Avp'de Tessellation'ın varlığı da tartışmalı bence. Hatta Dirt 2 ve Stalker'da bile. TS ile ilgili ilk gelen efekt örnekleriyle karşılaştırıp örneğin Alien'ın vücudu son derece kompleks olur gibi bekliyorduk ama Dx9'daki detaylar da en az Dx11 TS'li hali kadar derinlikliydi. Yine örneğin Stalker'ın meşhur oyun öncesi gösterilen gaz maskesinin pürüzsüz yuvarlaklığa sahip filtresini gerçek oyunda neden göremedik acaba? Dirt 2'deki TS açık kalabalığın da TS kapalıykenki halinden pek fark yoktu. Asıl sorun ise madem TS açık ve kapalıyken bu kadar detay farkı görünmüyor bu performans kaybına yolaçan ne? Hani ortada performans kaybı da olmasa zaten TS açık diye bizi kandırıyorlar diyeceğim ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

konu nereden başlamış ve nereye getirilmiş yine...

@charcharodon carcharias @Chris Brown
    yahu arkadaşlar sizin derdiniz nedir? söyleyin açık açık da herkez anlasın ve konu kapansın.

yoksa amaç sürekli hep aynı tavırlarla odak noktası olmak mı?

Benim derdim dx11 kisvesi altında insanları yanlış yönlendirip ellerindeki gül gibi kartları yok pahasına sattıran arkadaşlar. Ve hiç çekinmeden bunu dx11 li her konu başlığı altında dile getireceğim

@sahafiec; nikli arkadaşım;

Artık GTX295'imi satmalımıyım diye konu açan bir arkadaşa; ohooo çoktan geç kaldın bile; elden çıkarıp 5xxx serisi bir karta geçmen lazım diye mesaj attığını; mesajına gelen tepkiler ile evet ben yanlış düşünmüşüm arkadaşlar demek yerine o mesajını sildiğini unutmadım ben. Şimdi öğrendin mi benim derdim neymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@charcharodon carcharias
    kolay gelsin.
    seni hemen dertlerinle başbaşa bırakıyorum.
    o GTX295'li arkadaşa yazdığım mesajın şaka olduğunu sen ve sinin gibiler dışında herkez anladı nedense.

hayatta başarılar diliyorum - ihtiyacın olacaktır.

üzülme sahafiec firmanın desteklediği oyunlar grafik olarak pek birşey getirmiyor ve millet bunu dile getiriyor diye ne bu sinir?

test şaka gibi 5870 bile sürünüyor hemde kendi desteklkediği akrtta... ayrıca grafiklerde neredeyse fark yok hatta advanced shadow modunda fark sıfır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 25 Şubat 2010; 9:37:55 >
  • @sahafiec;

Madem şakaydı da ne diye sildin mesajını?? Ben neyin şaka neyin gerçek olduğunu ayırtedebiliyorum sen merak etme...
    Neyse fazla uzatmaya gerek yok; sanada 'haber için teşekkürler' mesajlarınla forumda başarılar
  • Ati 5xxx serisine dalaşmak isteyenler için çok güzel bir başlık. Hatta üst konu olsun bilimum simalar gelip içini döksün burada. Zaten bir kaç öncül oltaya takılmış hemen
  • İşlemci 2.66 GHZ AVP3 En İleri Detay Seviyesi,Tesellation aktif,16 AF.Advance ve AA seçenekleri benim oyunun içinde görünmüyor.İlk çıktığı gün aldım.Eksik yada ilacı kötü.Alttan ikinci SS.Çözümünü bilen varsa o şekilde de test yapar koyarım.Ama sadece Tesellation performansı öldürmüyor.Bunlar bir de 2.66 GHZ'de alınmış testler.İşlemciyi 4.0 GHZ'ye çekersem varın gerisini siz düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Ati 5xxx serisine dalaşmak isteyenler için çok güzel bir başlık. Hatta üst konu olsun bilimum simalar gelip içini döksün burada. Zaten bir kaç öncül oltaya takılmış hemen

dx11 dx11 diye bağrışmalarınız boşa çıkınca böyle saçma sapan mesajlar atın tabii... siz millete 5870-5970 önerirken karşı çıkıyorum diye taşlıyordunuz? gördük 800 liralık 5870 nizi full hd bile değilken 4xaa da kartın haline bak sonra konuş!

Kloroform

Cf yapmışsın ve çözünürlük düşük ayrıca AA kapalı ve oyununda dx11 tam çalışıyor mu belirsiz. tess acık ve kapalı 2 ss alırsan iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 25 Şubat 2010; 9:49:03 >

• Şuan işyerimde olduğum için malesef SS alamam.Oyun DX11 tesellation aktif iken SS alındı.Oyu kurulumunda eksik yeri temin edersem o şekilde de test yaparım.Çözünürlüğe fazla takılmayın.En fazla Full HD ile farkedeceği 15-20 Fps olsun.Ki o kadar farketmeyecetir.

quote:

@Kloroform
    oyunun konusunda DX11 modunda sürek oyundan atıyor diye yazanlar var.
    sende bu sorun olmuyor mu?

İlaç sağlam çıktı.Predator ile atmıyor.Ancak Marine ile başladığımda atıyor.Allien ile denemedim.Oyun gerek grafiksel gerek oynanış açısından mükkemmel.AA oyun içinden açamama rağmen SS'den gerek elektrik kabloları gerek diğer nesnelerin kenarlarında hiç pürüz olmadığını görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 25 Şubat 2010; 10:04:03 >

• pcgh kapak olsun bu site gerçekten ya nvidia yanlısı ya da firmlaraı kötü göstermek için özel çaba harcıyor

5830 dahil testlere isteyen baksınhttp://www.hardocp.com/article/2010/02/25/amds_ati_radeon_hd_5830_review/3

• /eric13 PCGH sitesini bu kadar hafife alma bence, duygusallığın da bir sınırı var.

Benchmarklar farklı maplerde alınmış olabilir. Zaten dikkat edersen kimse çıkıp da niye 30 fps vermiş demedi. Belli ki en yoğun haritayı kullanmışlar, bence de bu kadar düşük çıkmaz normal bir harita. Dikkat çekilen nokta zaten DX11 açıldığında ortaya çıkan durum. Ki verdiğin site de gayet kalitelidir ama orada bir karşılaştırma yok DX9'da. Yakında AVP benchmarkı geliyormuş, oradan da kontrol edebilirsin.

EDit: PCGH benchmark ALien Breakthrough cutscene'den. Hardocp benchmark ise Jungle bölümünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerroner -- 25 Şubat 2010; 11:06:32 >
  • Siz boşverin siteleri.Şöyle orjinal bir AVP3 temin edin bana.Ben sizi teste boğayım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.