Şimdi Ara

ALiCE MADNESS RETURNS (PS3 ANA KONU) Korku/Adventure (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önceki oyunun ortamı çok iyiydi.Bence bu oyun çok kaliteli olacak.Alice gibi bir kızı bu kadar kötü yapmalarıda ayrıca enterasan ve güzel olmuş.
  • oyuniçi videolar geldi görünüşe göre çok sağlam olacak.

haziran ayında çıkacak

• Alice Facialar Diyarında

edit: zıplayınca ayaklarından yapraklar çıkıyor, tıpkı Okami'deki beyaz kurt Amaterasu'da olduğu gibi, gönderme var bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjantin -- 5 Mart 2011; 14:28:19 >
  • ALİCE ENKAZ ZEDELER DİYARINDA
  • korku mu ?
    bayonetta olmuş bu
  • Bu sene sabırsızlıkla beklediğim oyun budur.
  • Alice'in korkunç dünyasına tekrar Alice: Madness Returns ile konuk olacağız. Peki yeni yapımda ne gibi ayrıntılar ile karşılaşacağız? Belki bize bu konuda ESRB'nin oyun ile ilgili listeleme bilgileri yardımcı olabilir. Oyunun dövüş mekanizması ve diğer konulariçin ayrıntılar veren ESRB'den gelen detaylar şöyle sıralanıyor:

* Oyuncular fantastik düşmanlara karşı karabiber değirmeni, bıçaklarve diğer silahlar ile savaşacaklar.

* Düşmanlar arasında troll'ler, kuklalar, yaşayan çaydanlıklar, oyuncak bebek tarzı yaratıklarbulunuyor.

*  Bazı düşmanların başı kesilebilecekve bazı saldırılar düşmanları parçalara ayırabilecek. Oyuncak bebek tarzı yaratıkların aldığı yaralar sonucundabeyinleri gözükebilecek.

* Oyunda'f*ck' ve 'c*nt' gibi argo kelimeler bolca bulunacak, oyuncular diyaloglarda bunlarla karşılaşacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/HaberDetaySonraki-Alice_Madness_Returnsten_Fantastik_Bilgiler-14613.htm

• normalde adv. sevmem ama şu oyuna baksanıza korku var alice gibi seri alınmış horror/adv. oyunu yapılmış bekliyoruz...
  • korku yokta aksiyon adventure olmuş valla
  • Büyüklere masallar kıvamında.. Bu senenin süprizi olabilecek inanılmaz bir potansiyel taşıyor. Konsept güzel, oluşturdukları dünyada gotik atmosferi tadında kullanıp bunu senaryo, müzik ve yaratıcı karakterlerle desteklerlerse olacak gibi. Oyunun yapımcısı 15 saatlik bir oyun olduğundan, güzel ve içine çekici bir hikayeyle ve bunu sunumlarıyla hayal gücünü yakalayıp oyuna dahil etmeyi planladıklarından bahsetmiş. Okuduklarıma göre ilk oyun çok başarılı bulunmuş ve güzel eleştiriler almış, umarım üzerine koyarak devam ederler.

Yalnız bu tür projeler bıçak sırtıdır, potansiyeli tersine çevirip ellerine yüzlerine bulaştırma ihtimalleri de var. Bekleyip göreceğiz. 14 Haziranda (Avrupada 17 Haziran) bizimle Alice.

Alice, what have you done?

• Benim gibi ilk oyunu oynama şansı bulamamış arkadaşlara iyi haber. Oyunla beraber ilk oyunu ücretsiz olarak indirmemizi sağlayacak bir kod verilecekmiş.

http://merlininkazani.net/Alice_Madness_Returns_hediye_ile_geliyor-oyun_haber-40803p1.html
  • İlk başta bu ne biçim oyun demiştim ama trailerları falan izledim artık sabırsızlıkla bekliyorum(tabi Alice böyle deli olursa)

• Oyunu PS3'te oynayanların yorumlarını bekliyoruz.
  • PSN e gelseydi keşke.
  • oyun çıktımı ki?
    quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Oyunu PS3'te oynayanların yorumlarını bekliyoruz.
  • Xboxta oynuyorum. Detaylı bir yorum yazarım demiştim xboxtaki başlıkta. Yazmaya değmezmiş Oyundaki mekanlar dışında gerisi yavan. Adamlar ellerindeki potansiyeli böyle harcayınca insan sinirleniyor. Bir de oyunun asıl özelliği olan kasvetli ortamı canımı sıktı. Eğlenmekten ziyade adamı bunaltan bir havası var. Oyuna başlarken beğenmiştim fakat 8-10 bölüm oynayınca fikrim değişti. Şimdiye kadar yaptığım tek şey. Değişen mekanlarda aynı şeyleri yapıp durmak. Çok meraklısı değilseniz para verip almaya değmez. Alacaksanızda iyice fiyatı düştükten sonra alın. Fiyatının kısa sürede düşeceğini tahmin ediyorum.
  • ben bu oyunu oynarken midem bulandı bi kaç defa aranızda bu olayı yaşayan oldumu
    oyuna oynamaya başlıyorum 30dk içinde midem bulanmaya soğuk soğuk terlemeye başlıyorum 15 yıldır oyun oynarım ilk kez böyle bişeyle karşılaştım fps oyunlarında çok nadır olurdu ama bunda 30dk olmadan başlıyor bende oyunu bıraktım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.