Arkadaşlar oyunda hani şu şemsiye açarak yendiğimiz bir boss varya orada şemsiye açılmıyor internetteki her yolu denedim ama yok üstelik oyun orjinal ne yapabilirim şimdiden teşekkürler.
Bilen yokmu ?
Ben PS3'te yeni oynamaya başladım, bir tane bossu Siyah, 3 kafalı kocaman bir şey. Oysa eğer zamanlama çok önemli. Tam atarken açmak lazım şemsiyeyi. PC'de farklı mıdır bilemiyorum.
Hocam düşmana odaklanmanız lazım. Tuşu normalde bilmiyorum ama xbox 360 controllerda a tuşuydu. Tahminimce şu an geçmişsinizdir 8 gün olmuş.
bu oyunun minimumda shader versionu kaç
3.0
arkadaşlar önce cops lock tuşuna basıp odaklanmak gerekiyor.daha sonra E tuşuna basılacak.yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Hocam düşmana odaklanmanız lazım. Tuşu normalde bilmiyorum ama xbox 360 controllerda a tuşuydu. Tahminimce şu an geçmişsinizdir 8 gün olmuş.
hocam bu alice de bi bölüm var.caydanlık bebek yüzlü canavarlar bebek yüzlü dev ve arıların birlikte saldırdığı.o bölümü nasıl geçicez.kaç kere denedim ama hep ölüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: gkhnacar
quote:
Orijinalden alıntı: FurkyZ
hocam bu alice de bi bölüm var.caydanlık bebek yüzlü canavarlar bebek yüzlü dev ve arıların birlikte saldırdığı.o bölümü nasıl geçicez.kaç kere denedim ama hep ölüyorum
Hatırlayamadım hocam SS falan atabilir misiniz?
Alice Madness Returns OYUNUNDA gemi ile giderken ateş tuşu hangisi acaba.maus basıyorum ama ateş etmiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme