Şimdi Ara

Alice: Madness Returns 'ÇIKTI' (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
1
Favori
21.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

quote:

Şu mouse'un dikey hareketini nasıl kapatıyoruz arkadaşlar...

?

joypad varsa onunla oyna çok rahat edersin yalnız farenin dikey hareketini kapatmak nedir ya , lazım o sana

Invert look ayarları galiba. No yapıcaz onu sanırım.

• Güzel oyuna benziyor.

Sıkı oyunlar tek tek çıkmaya başladı
  • quote:

quote:

Şu mouse'un dikey hareketini nasıl kapatıyoruz arkadaşlar...

?

Kontrol ayarlarında invert vb. bir seçenek yok ama oyunun bulunduğu klasör ve kayıt klasörünün içindeki config dosyalarını düzenleyebilirsiniz, orada birkaç ayar gördüm.
  • Kesin cevap lazım arkadaşlar
  • quote:

Kesin cevap lazım arkadaşlar

Ayarlara Gir, Keyboard'ın Altında Kamera Ayarı Var Ona Tıklayın "Invert Vertical Look" Off Yapın.
  • Oyun çok güzel olmuş atmosferi renkleri içine çeken bir yapısı var grafiklerde çok hoş yanlız Phsyx Phenom II X4 955'de neredeyse 40-50fps düşürüyor normal olarak.Bu kadar güzel şekilde kullanan oyunların sayısı artsa nVidia için satışa etki yapar sırf bu oyun için bile tercih edilebilir çünkü 2 parça cam kırılmasından ibaret değil efektler baya baya etki etmiş grafiklere.

Alice: Madness Returns 'ÇIKTI'

• ekranda altlı üstlü siyah bant var ya kaçtır soracam unutuyom , acaba bunu kapatmanın bir yolu yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

bu videodaki düşmandan bahsediyorum..videoda geri sekiyor ateş topları bende şemsiyede patlıyor..

burda bende kaldım, zamanlamayı her şekilde denedim açmıyor şemsiyeyi

• 2gb 6950 ile physics very high da ara ara takilma diyecegim seyler oluyor bu tarz bir sikintisi olan var mi?islemci x945
  • atiler pshxy desteklemedikleri için takılır. ara ara takılıyorsa bile karlı saymalısın kendini :D çünkü çoğu ati kullanıcsı pshyx veri high ta 15-20 fps den yüksek göremiyor
  • o zaman tadını çıkarayım
  • süper
  • İlk başta oyunu edinmekten çekindim ancak daha sonra "iyi ki edinmişim" dedim. Prince of Persia tarzı bulmacalı oyunlardan hoşlanan biri olarak oyunu çok sevdim.
  • oh sonunda hallettim, düşmana kilitlenmek gerekiyormuş şemsiye açmak için.

yalnız şu çaydanlık tipli yaratıklara uyuz oluyorum arkadaş. uzaktan atıyorlar kaynar suyu sinirimi hoplatıyorlar.
  • su caydanliklari gorunce evdekinden.nefret etmeye basladim:D
  • %22'deyim. "Colossal Ruin" diye bir yaratık çıktı, bir türlü öldüremedim. Yardım edebilir misiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

%22'deyim. "Colossal Ruin" diye bir yaratık çıktı, bir türlü öldüremedim. Yardım edebilir misiniz acaba?

Bu Videoyu İzleyin, Yakalanmamak İçin CTRL'ye Basıp Cüce Moduna Getirin O Zaman Yakalayamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaNKaWaReZ -- 25 Haziran 2011; 22:41:51 >

• oyun güzel
  • %50'yi geçtim 10 saate yaklaşıyor oynama süresi. Çok eğlenceli...
  • quote:

%50'yi geçtim 10 saate yaklaşıyor oynama süresi. Çok eğlenceli...

mükemmel bir oyun ben de çok beğendim . puanım bu oyuna 9
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.