Şimdi Ara

Alıcagım yeni işlemci ve ekran kartı hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, birşeyi merak ettim önce sormak istiyorum

Laptoplardaki Nvidia 540M'mi daha iyi yoksa Normal Nvidia 9800 GT mi daha iyidir ?

Birde ben laptop almayı düşünüyorum Asusun bir markası var özellikleri şunlar:

İ5 2.39 GHZ
    4 GB DDR3 Ram
    540M Ekran Kartı
    620 HDD

Benim Bilgisayarımın özellikleri ise şunlar:

Core 2 Duo E7600 3.07 3.06 Ghz
    9800 GT 256 BİT Ekran kartı NVİDİA
    Gıgabyte G31M-ES2L Anakart
    500 GB HDD

Sizce ben laptopmu alayım yoksa gidip işlemcimi ve anakartımı satıp i5 işlemci ile uyumlu anakartmı alayım önerileriniz nedir birde i5 işlemci ile anakart alsam power suplym 450 w yetermi acaba görüşlerinizi cok merak ediyorum yardımcı olun dostlarım. []/b]

• 9800 gt biraz performansı yüksek olabilir 540m den mobilede kullanılan teknolojiden dolayı

oyun oynamayı düşünüyorsanız masaüstünü upgrade yapmak daha yararlı olcaktır

450w sınırda olabilir toplucağınız yeni sisteme göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: HignxL

Merhaba arkadaşlar, birşeyi merak ettim önce sormak istiyorum

Laptoplardaki Nvidia 540M'mi daha iyi yoksa Normal Nvidia 9800 GT mi daha iyidir ?

Birde ben laptop almayı düşünüyorum Asusun bir markası var özellikleri şunlar:

İ5 2.39 GHZ
    4 GB DDR3 Ram
    540M Ekran Kartı
    620 HDD

Benim Bilgisayarımın özellikleri ise şunlar:

Core 2 Duo E7600 3.07 3.06 Ghz
    9800 GT 256 BİT Ekran kartı NVİDİA
    Gıgabyte G31M-ES2L Anakart
    500 GB HDD

Sizce ben laptopmu alayım yoksa gidip işlemcimi ve anakartımı satıp i5 işlemci ile uyumlu anakartmı alayım önerileriniz nedir birde i5 işlemci ile anakart alsam power suplym 450 w yetermi acaba görüşlerinizi cok merak ediyorum yardımcı olun dostlarım. []/b]

Masaüstü sistem her zaman daha iyidir yani yükseltme imkanı mümkündür ben hem imzamdaki sistemi hemde;

DELL 5110 B41H45 Notebook
    DELL INS. 5110 CORE İ5-2410M 2.30GHZ-4GBDDR3-500GB-15.6"-DVDRW-1024MB GT525M

Kullanmaktayım Masa üstü hızlı ama leptopta epey hızlı sayılır dolayısı ile fazla oyunlara yüüklenmezseniz günlük kullanım için o dizüstü fazlasıyla yeterli oyunda rahatoynarsınız.O yazdığınız i5 ve 540m ekran kartı bence 4gb sisteminiz gayet yeterli bende masaüstü ddr2 dizüstü dd3 görüşündeyim şu an kullanım bilgilerime göre yeterli sistemler her ikiside tercih sizin ben sadece yorum yazdım kararda sizin.

• Ya peki laptop yerine masaüstümü yükseltsem şunları almayı planlıyorum

i5 2500K 3.7 Ghz
    4 GB DDR3 1333 Mhz Corsair
    Msi x2Anakart
    500 w Power Suply
    Ekran kartı zaten var olan 9800 GT

İşimi görürmü ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.