Şimdi Ara

Aliance oyuncularının profilimi değişti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi diyeceklerim yalnış anlaşılmasın ama online RPG'lerde eskiden Alliance (ve türevi, Jedi etc) seçenler, RPG ile hiç alakası olmayan yada ilk defa bir MMORPG oynayan çoluk,çocuk olurdu.

Hatta bu Türkiyede daha belirgindi. Niye Horde seçmiyosun diye sorarsan, "ya ötekiler garip yaratık gibi, bu seçtiğim normal insan" tarzında cevap veren ,ne Lore,ne RPG bilen, oyuna bir sitede "bedava oyna" tarzında reklam görüp başlıyan tiplemelerdi.

Dunemaul Horde tarafındayım ve isyanlardayım :) BG'lerde herkes kendi kafasına göre takılıyor, ne plan var ne taktik Bir iki eski iyi oyuncuya sordum, Horde tarafı sağlamdı ama iyi oyuncular Allience'a transfer oldular dedi.

Diğer server'larda durum benzermi ? Yoksa sadece bizim server'damı Allience tarafı daha organize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RehgarEarthfury -- 29 Nisan 2012; 16:36:17 >

• Öncelikle şunu belirtmek isterim ki;Artık eski rpg olayları kalmadı.Eski rpgciler çok ayrıydı.Yeni nesil oyuncular, herşey ayağına gelen,önündeki yaratığı kesip geçen kişiler.Küçükken sürekli dayımı izlerdim oyun oynarken.Bulduğu en küçük kitap için bile durur,araştırma yapardı.Artık ne oyunların yapısı böyle ne de oyuncuların.
    İkinci olarak ise ben horde,empire vs taraflarını genel olarak çocukların seçtiğini görüyorum.Bakıyor korkunç yaratık,kırmızı kılıç-siyah cüppe hemen evdeki uslu çocuk modundan çıkıp rpg dünyasının kötü karakteri oluyor.
  • Lightbringer EU için söylediklerinin tam tersi geçerli son 1 yılda.

Bütün noob tayfası Horde olarak takılıyorken 1 sene öncesine kadar, Cataclysm e gelen ilk nerf sonrasında faction change ve migrate olayı Alliance'ı bitirdi. Tol Barad da 4-5 kişiyle savaşı kazandığımız günler geride kaldı artık. Giren Horde tayfası daha organize. Bakıyorlar 3-5 kişi baş edemiyorlar, anında oyuna giriyor ekipleri ve sağlam oyuncular. Çatır çatır indiriyorlar bizi. Düşün ki mezarlıktan çıkamaz hale geliyoruz. lol

Oyunun lore kısmına bakan pek kalmadı. TBC zamanından beri aralıklı olarak oynuyorum ve Lich King sonrası durum bu şekilde. En azından Blizz olayın bu şekilde olmasına imkan sağlıyor. Orgrimmar önündeki ovalarda 40 vs 40 ordu modunda savaşılan günlerden artık günübirlik, sanki private server'mış gibi gelen oyuncu 1 haftada tam takır bir karakter oluşturabiliyor, az buz bi çevresi varsa da herkese rahatlıkla gider yapıyor.

Ne bileyim, oynuyorum ama bazen ne için oynadığımı bile bilmiyorum.

Başa bir server'a geçip Horde olmaya niyetim var taze taze. Hoş Pandaren'ler de hoşuma gitmiyor değil. :))

• aynen öyle. wowda alliance tarafı daha organize, neyi neden yaptıgını bilen, daha lore bilen taraf. horde ve sith oynayanlar genelde kötü adam moduna giren çoluk çocuk oluyor. eskiden tam tersi imiş.
  • Aynı battlegroup ta horde ve ally karakterlerim var daha çok horde oynuyorum arada ally e girip bg yaptığımda karşılaştığım manzara horde tarafındakinden farksız... Eskiden gerçektende ally tarafı bariz bir şekilde zayıftı ama faction change gelmesiyle ve yeni başlayanlarla birlikte horde tarafı ile ally arasında dengelerin değiştiği açıkça belli oluyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 29 Nisan 2012; 19:44:38 >
  • biz 4 arkadaş ally olduk hakket ally kısmı na ilgi artıyo..
  • Bende Ally'e taşıdım karakteri. Ally'nin havası daha hoş geliyor bana. Oyuncu seviyesi ise bence o kadar fark etmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'm The Dude

Aynı battlegroup ta horde ve ally karakterlerim var daha çok horde oynuyorum arada ally e girip bg yaptığımda karşılaştığım manzara horde tarafındakinden farksız... Eskiden gerçektende ally tarafı bariz bir şekilde zayıftı ama faction change gelmesiyle ve yeni başlayanlarla birlikte horde tarafı ile ally arasında dengelerin değiştiği açıkça belli oluyor artık.

Hocam sizin realm yine dengeliymiş o zaman. Aslında çekişmeyi severim, keşke az bir farkla biri önde olsa, sen farkı kapamak için savaşırsın.

Dunemaul'da her 10 BG'nin en fazla üçünü kazanıyo Horde'lar , 7' si Ally'ların. He bazen öyle bir grup denk geliyroki 3 BG üst üste alıyoruz ama çoğunlukla Ally üstün.

Adamlar 300 küsür puan toplarken, her BG'de 60,60 gidince, bas STEALTH'i AFK takıl diyo düşünüyo insan ama 2 dk' sonra dayanamıyıp ,"FOR THE HORDE" diyip dalıoruz cehennemim içine.

• quote:

Orijinalden alıntı: RehgarEarthfury

quote:

Aynı battlegroup ta horde ve ally karakterlerim var daha çok horde oynuyorum arada ally e girip bg yaptığımda karşılaştığım manzara horde tarafındakinden farksız... Eskiden gerçektende ally tarafı bariz bir şekilde zayıftı ama faction change gelmesiyle ve yeni başlayanlarla birlikte horde tarafı ile ally arasında dengelerin değiştiği açıkça belli oluyor artık.

Hocam sizin realm yine dengeliymiş o zaman. Aslında çekişmeyi severim, keşke az bir farkla biri önde olsa, sen farkı kapamak için savaşırsın.

Dunemaul'da her 10 BG'nin en fazla üçünü kazanıyo Horde'lar , 7' si Ally'ların. He bazen öyle bir grup denk geliyroki 3 BG üst üste alıyoruz ama çoğunlukla Ally üstün.

Adamlar 300 küsür puan toplarken, her BG'de 60,60 gidince, bas STEALTH'i AFK takıl diyo düşünüyo insan ama 2 dk' sonra dayanamıyıp ,"FOR THE HORDE" diyip dalıoruz cehennemim içine.

İyi de bg ile realmin alakasi yokki. Bgler artik cross realm oynaniyor. Bglerde bir gozlem yaptiysan o butun realmleri baglar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

Orijinalden alıntı: RehgarEarthfury

quote:

İyi de bg ile realmin alakasi yokki. Bgler artik cross realm oynaniyor. Bglerde bir gozlem yaptiysan o butun realmleri baglar

Tüh bende sadece bizim realm bu modda sanıyordum, başka bir yere geçsek düzelirmi umudu vardı Desene faction değiştirmeden rahat yok.

Gerçi bir arkadaş Ally'ında çok farkı yok demiş. Belkide komşunun tavuğu misali, adamlar pro gözüküyo diyecem ama dediğim gibi BG'lerin sonucu belli..

• Cross-realm ama belli battle-gruplar yok mu? Belki bir ikisinde Horde,diğer iki üçünde Ally öndedir,olamaz mı?
  • bc zamanıydı, o zaman bg puanı ile pvp seti alman için her battle groundan ayrı ayrı madalya toplaman gerekiyordu.
    emin değilim ama yenilirsen 1 yenersen 3 madalya alıyordun, mesela warsong gulch da yenildin 1 warsong madalyası, yenersen 3 warsong madalyası alıyordun.
    30 madalya toplamam gerekiyordu
    30 madalyayı 26 savaşta toplamıştım, 2 galibiyet 24 yenilgi,
    ally'dım tabiki de.
  • norveçte yapılan katliam ally oyuncusu tarafından yapılmıştı. sen hesab et oyuncu profili nasıl değişmiş.
    önceden bütün katliamlar horde oyuncuları tarafından yapılırdı...
  • Dunemaul pvp'de organize olamıyor demişsin de, durum pve'de daha berbat. 1.5 yıl oldu benim dunemaul'da ve hergün pug raidlerde kafayı yiyoruz. Bu kadar baştan savma,küfretmek için yer arayan,oynamaya değil laf etmeye gelen oyunculuk tipi/anlayışı olamaz. Tamam guild ile takılıyoruz zaten ama oynadığın realmin genel olarak kaliteli oyuncu profillerinden oluşmasını kim istemez. Migrate etmeyi düşünüyorum açıkcası da 5 tane çara dünyanın parasını alıyor blizzard
  • ben hem ally hemde horde pvp yapıyorum.. gözlemlerime göre allylar daha organize, düzgün pvp healer oynayan daha çok.. horde tarafında allyın aksine pve yapmadan önce item level yükseltmek için gelen 90 k hpli kazmalardan en az 1-2 tane oluyor. bu tip işe yaramaz adamlar yüzünden digerleri iyi oynasa bile kaybediyorsun.. en güzeli guildden arkadaşlarını kafalayıp akıllı adamlarla PVP yapmak.. ben şahsen mezarlıga hapsoldum mu klavyeyi kırarım

adamlara ortada savaşmayın ya flag carrieri koruyun yada enemy flag carriera dalın diyorsun hiç okuma yazmada yok.. vahşi köpekler gibi önlerine ilk çıkan kırmızı hedefe dalıyorlar.. arathide bayragın yanında durun diyorsun herkes saçma salak geziniyor. 2 rogue tüm bayrakları çeviriyor

Ara sıra arkadaşlarla 5 kişi hatta addon sagolsun 10-15 kişi sıraya giriyoruz.. herkes işi bildimi achievelar, mezar önü katliamlar havada uçuşuyor :) haksızlık diyenlerde olabilir.. ama bence değil 5 kişi girince sorun olmuyorsa 10-15tede sorun olmamalı.. karşı tarafı engelleyen yok.. bizimkisi aslında bir nevi amme hizmeti, öldürmeyen şey güçlendirir hesabı karşı taraftaki odunlaşmış kafaları kıra kıra 3-5ini çalışır hale getirdiysek ne mutlu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

norveçte yapılan katliam ally oyuncusu tarafından yapılmıştı. sen hesab et oyuncu profili nasıl değişmiş.
    önceden bütün katliamlar horde oyuncuları tarafından yapılırdı...

Hocam mesaja güleyimmi, ağlayımmı bilemedim Demek o piskopat Ally'miş, aslında şaşmadım Aryan brotherhood, kesin human'dır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

ben hem ally hemde horde pvp yapıyorum.. gözlemlerime göre allylar daha organize, düzgün pvp healer oynayan daha çok.. horde tarafında allyın aksine pve yapmadan önce item level yükseltmek için gelen 90 k hpli kazmalardan en az 1-2 tane oluyor. bu tip işe yaramaz adamlar yüzünden digerleri iyi oynasa bile kaybediyorsun.. en güzeli guildden arkadaşlarını kafalayıp akıllı adamlarla PVP yapmak.. ben şahsen mezarlıga hapsoldum mu klavyeyi kırarım

adamlara ortada savaşmayın ya flag carrieri koruyun yada enemy flag carriera dalın diyorsun hiç okuma yazmada yok.. vahşi köpekler gibi önlerine ilk çıkan kırmızı hedefe dalıyorlar.. arathide bayragın yanında durun diyorsun herkes saçma salak geziniyor. 2 rogue tüm bayrakları çeviriyor

Ara sıra arkadaşlarla 5 kişi hatta addon sagolsun 10-15 kişi sıraya giriyoruz.. herkes işi bildimi achievelar, mezar önü katliamlar havada uçuşuyor :) haksızlık diyenlerde olabilir.. ama bence değil 5 kişi girince sorun olmuyorsa 10-15tede sorun olmamalı.. karşı tarafı engelleyen yok.. bizimkisi aslında bir nevi amme hizmeti, öldürmeyen şey güçlendirir hesabı karşı taraftaki odunlaşmış kafaları kıra kıra 3-5ini çalışır hale getirdiysek ne mutlu

Aynen, Healer konusunu en büyük dertler'den.

Ben "flag carier'i koruyun", "Stealth'ler dock'a" geçtim, artık savaş bitmiş adamlar bizi mezarlık'ta farm'lıyo, normal bir insan burda Ress olmayım ilerkine gideyim diye düşünür, adam sanki inatına ress'e basıp o saniye tekrardan ölüyor

• Valla horde olarak çıldırma aşamasındayım 10 da 2 alırsak seviniyorum. Adamlar ne laf dinliyor ne düzgün oynuyor. Büyük harflerle Yell'den bağırıyorum şuraya gidin şunu yapın tikleyen yok. Yenil Yenil bıktım artık. Çok nadir çok sağlam gruplara denk geliyorum. Horde'un grup sağlam çıktımı harbiden farmlıyoruz ama diğer türlü %20 kazanma payı oluyor. Özellikle geçen hafta bi horde grubu isle of conq'de öyle bi taktik yaptıkki olay budur dedim. Adamın biri kapı açılınca sakın çıkmayın dedi. Herkez'de dinledi 600 Hk yaptık hiç bi bayrak almadık Bossun önüne yattı herkez geleni haşamat ettik 15dk da tüm Ally darmaduman oldu

• quote:

Benimde iki taraftada karakterim var ve genel olarak ally ile giriyorum fakat bazen çıldırıyorum fakat bu durum hordelarda da aynı, bana göre ally gündüz ve hordelarda gece galib geliyor tabi bu tamamen genelleme istisnaları var tabiki, bugünü örnek vermek gerekirse ally ile girdiğim Isle of Conquest savaşında üst üste 5 defa yenildik sebebi insaların söz dinlememesi, tabi herkes kendince doğru olanı yapıyor olabilir ama tam yendik bu sefer dediğimde bi bakıyorum bossu kalenin ortasına çekmişler önüne geleni biçiyor yine kaybediyoruz tabi, sinirlenip random bg yapıyorum bu seferde bayrak kapmaca çıkyıor allyler ne bizim bayrakla ne karşı tarafın bayrağıyla ilgileniyorlar gördüğü ilk kırmızıya saldırıyorlar Tabi bunu genellememek lazım istisnalar her zaman oluyor. Aynı durum hordelarda da geçerli ve arkadaşıma göre bg olayı tamamen şans iyi grup gelirse kazanırsın kötü grup gelirse kaybedersin ve bende artık ona katılıyorum.

İyi yada kötü oynayan taraf yok, tamamen sizin şansınıza gelecek olan gruba bağlı

• İnanır mısın 10 dakikadır gülüyorum Bgyi kendi realminle yaptığını zannetiğine inanamıyorum gülme krizi ahahahaha
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.