Şimdi Ara

Ali Koç’un İnanılmaz İnadı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Takım bundan kötü durumda olamaz. Şampiyonluk gidiyor derken, lig gidiyor der olduk. Ciddi anlamda küme düşme tehlikemiz var bu işin şakası yok. Taraftarın isteği belli. Hala neyin inadı bu anlamış değilim. Ersun Yanal gerçekten asla affedilmeyecek bir şey mi yaptı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Anlamsız bir inat.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz ersun derseniz ersunu, aykut derseniz aykutu, yılmaz derseniz yılmazı getirecek
    ali koç sizin kuklanız tabi
  • ersun yanal'ın fenerbahçeye gelmemesinin sebebi ne aziz ne karı kız davası. trabzonsporlu eski bir yönetici. evet yanlış duymadınız!!!
  • aziz yıldırım gitsin de kim gelirse gelsin mantığıyla hareket etmemek gerekiyordu. aziz yıldırım ali koç'tan daha iyi bir yönetici.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zulgeteb

    aziz yıldırım gitsin de kim gelirse gelsin mantığıyla hareket etmemek gerekiyordu. aziz yıldırım ali koç'tan daha iyi bir yönetici.
    olur mu öyle şey. kongre üyelerinin alayı desteğini koça verdi. aklıma şey geldi. ta fi zamanda bir kompozisyon yazılısı olmuştuk. para her kapıyı açar mı açmaz mı diye. şimdi kongre üyeleri acaba paraya mı oy verdi yoksa yöneticiliğe mi? sonuç ortada. şimdi diyecekler ki ya bir sene istedi adam ne bu acelecilik. bir seneyi çöpe atan kaç sene de çöpün içinden çıkar acaba?
  • Allah korusun Allahım ersun yanalı bir daha bu takımın başına getirme aminnnnnnnnnnnnn
  • Ali Koç'un haklı olduğu tek konu şu Ersun Yalan konusu şahıslara tapmamayi ne zaman öğrenecek bizim taraftar acaba Ersun Yanalin formsuz olduğu gün gibi ortadayken Trabzon'da yaptıkları yediği boklar ortadayken Israrla Ersun Yanal demek bırakın artık şu şahıslara tapmayı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camoli ucubesini nerden buldu ..Bu kadar çöpü bir araya getirmeyi nasıl başardı? Slimani ne kadar gereksiz bir oyuncu? Fenerbahçe taraftarını bu derece üzmeye hakkınız varmı? Stadı dolduranları saymıyorum bile..5 yıl Avrupaya gitmeyelim cümlesinin altında ne yatıyor..Yaşanacak daha ne kadar rezillik var? 5 yıl boyunca bu taraftarın sizi destekleyeceğini düşünüyormusunuz? Maçlarınızı izlememeye yemin mi edelim? Sizede yazıklar olsun.. Aykut gerçekten karakterli ve onurluymuş..Geçiş dönemi Tff ye gidiş dönemi..
  • Comolli yi çiğnemek istemiyor anladığım, sorun o...Adam yoksa vasıfsız boş herif gibi kalacak, kovsa dertleri biter

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal proje etkinliğinde yemek içmek ve feminist zımbırtılarında gezmek var iken ne yapsın ali koç Fenerbahçe'yi ? Takım ile alakası yok. Vakti olunca camia'ya seslenişte a spor twitterları toplattırıyor. Yazık. Ne bekliyorduk, neler yapıyor. Bahanesi hazır nasıl olsa.
  • Kemal Özdeş - İlhan Cavcav - Ersun. Bu triolojiyi bilen Ali Koç tavrını anlar ama ülkenin tüm kesimler cahillikte çığır açıp biat ve itaatçilik yaptığından anlamıyor. tam tersi olanlar da var tabi. Ali Koç gerekli adımları attı bundan sonrası biraz şans biraz zaman işi.
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    Ya yemisim Ersunun Ilhana yaptigi Kemali peskes cekmesini.Bizene birader bundan. Aziz kafasi iste.Neymis Kariyla kizla geziyormus.

    Abicim beni Fenerbahcenin Basarisi ilgilendirir.Eger teknik direktor bu islere bulasiyor biz fenerbahceyiz felan filan ayaklari yapicaksaniz alacagin her topcuyada ona gore dikkat edeceksin.Birakin bu islere girmeyi.Futbol bu rekabet.Ben takimimin sahada oynadigi hocanin oynattigi futbola bakarim.Kimsenin özel hayatida beni ilgilendirmez. Ali baskan adimini atmis da zamana birakalimda sansina bakalim.14. Hafta 14 puan toplamassin ve sen Fenerbahcesin. Bu Tablodan utanmiyorsaniz zaten diyecek de bi lafim yok.Biz demiyoruz sampiyon ol.Ben 2 sene daha beklerim Sampiyon olmak icin SL ye gitmek icin.Aziz sayesinde yillardir bekliyoruz.Ama takimda ruh yok, Sahada futbol yok.Cobansiz koyun sürüsü gibi dolasiyorlar sahada.
  • ülkemiz orta doğu ülkesi, orta doğu ülkelerinde sportif direktör felan hikaye. son 10-15 seneye kadar yabancı TD ile şampiyonluğumuz yok. İş belli;

    Fenerbahçe coştukça çoşan bir kültürdür, Fenerbahçe taraftarıyla barıştıktan sonra Fenerbahçe olur; zorla topçusuna gol attırır, o havayı stada yayar ; topçular taraftar kafasıyla oynayıp ona göre hırslanır, varını yoğunu verir. Bunun içinde iyi bir organizasyon lazım, bunun içinde Türk biri lazım..

    Bütün bu tanımlara Ersun hoca uyuyor, yaptıklarıda ortada.. Hala neyin inadı bu bilmiyorum. Ali koç gibi efsane olacak birinin 3-5 ay sonra yapamıyorum diyip bırakacağını düşünüyorum bu kafayla giderse.

    O yüzden Aleyna tilkiden dipsiz kuyu şarkısını ali koç ve ekibine gönderiyorum.
  • Bu kadar cahil bir araya nasil geldi acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I907

    ersun yanal'ın fenerbahçeye gelmemesinin sebebi ne aziz ne karı kız davası. trabzonsporlu eski bir yönetici. evet yanlış duymadınız!!!
    trabzonsporlu eski yönetici ile fenerbahçenin ve ersunun bağlantısı nedir cidden merak ettim
  • Ali koç inatçılık yaparak hem Fenerbahçe'ye hem de kendine zarar veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali koç inatçılık yaparak hem Fenerbahçe'ye hem de kendine zarar veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

    trabzonsporlu eski yönetici ile fenerbahçenin ve ersunun bağlantısı nedir cidden merak ettim

    Alıntıları Göster
    Bunu bende merak ettim açıkcası
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.