Şimdi Ara

Ali Koç Türk Sporuna hayırlı olmasını diliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan Ali Koç tüm sandıklarda önde.Bazı sandıklarda farkı 4 e katladı.İnşallah Avrupa'da başarı sağlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatana millete Türk sporuna hayırlı uğurlu olsun.

• İyi bari millete sataşan fb görmemeyi umarım

Aziz başkanlık seçimimde bile gs ya sataşarak yol almaya çalışıyordu

Kendi başarısızlıklarının nedenlerini bile saçmalayarak savunuyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 3 Haziran 2018; 18:20:40 >
  • fenerbahceyi gectim turk futbolu icin hayirli olsun.
  • bitti bu iş sanırım beyler
  • Ben en çok Şekip'in gitmesine sevindim. Gerçekten Tff'de iken de, şimdi de en sevmediğim adamların başında geliyor.

Tabii bir de Mahmut Uslu var. O zaten başka bir alem.

İnşallah kulüpler arasında seviyeli ve düzgün ilişkiler kurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Ben en çok Şekip'in gitmesine sevindim. Gerçekten Tff'de iken de, şimdi de en sevmediğim adamların başında geliyor.

Tabii bir de Mahmut Uslu var. O zaten başka bir alem.

İnşallah kulüpler arasında seviyeli ve düzgün ilişkiler kurulur.

ve İnşAllah Fenerbahçeli Arkadaşlarda Aziz Dilinden ve Düşüncesinden Uzak Kalırlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Şekip azizin köpeği olmasa sonsuza kadar kalsın isterdim çok iyi savunuyu konuşmaları çok iyi canlı yayında bjk avukatını tokatladığında anladım ama yanlış tarafta işte

• Şekip ancak kendi kendini tokatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 3 Haziran 2018; 19:49:54 >
  • fenerbahce icin mutlu oldum.

keske 4-5 klup daha ali koc gibi baskan bulsa da lig 6-7 takimin cekismesiyle gecsin.
  • Koyu bir Galatasaraylı olarak ismi ilk geçtiği andan itibaren Ali Koç'un Fenerbahçe Başkanlığı'nı kazanmasını gönülden diledim. Birbirimizin paçasını çekerek hepimizi başarısızlaştırdığımız geçmiş ve ilkel anlayış tarih olsun istedim. Birbirimizin başarılılarını geçmeyi hedef koyarak çok daha başarılı olunacak zihniyetin bir parçası olacağını düşündüğüm için istedim bunu. Artık bu ülkeyi ve onun bu değerli kurumlarını liyakat sahibi, dinamik, dürüst, yapıcı, çalışkan ve vizyoner insanlar yönetsin.Ülkece kendimize yazık ediyoruz bu köhne zihniyetten çıkmayı hakedemeyip, uyuştuğumuz için.

Sevgili Fenerbahçeli arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Bu yaşadıkları sevinç ve heyecan tahmin ediyorum bizim bu yılki şampiyonluğumuzun çok ötesindedir şu anda. Ne de olsa 20 yıllık kabusları bitti, 1 senelik rüyaları gerçek oldu. Ülkemiz sporu adına hayırlı olmasını dilerim.

• Tebrik eden tüm rakiplere teşekkür ederiz.

Sahaiçinde kıyasıya rekabet, sahadışında total marka değerini artırmak adına bir bütün olmak zorundayız.

Mevcut başkanlar bu işler için en uygun isimler olarak görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

Tebrik eden tüm rakiplere teşekkür ederiz.

Sahaiçinde kıyasıya rekabet, sahadışında total marka değerini artırmak adına bir bütün olmak zorundayız.

Mevcut başkanlar bu işler için en uygun isimler olarak görünüyor.
    Fikret Orman kişilik anlamında Aziz'e benziyor ama Mustafa Cengiz ve Ali Koç gayet efendi adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Fikret Orman kişilik anlamında Aziz'e benziyor ama Mustafa Cengiz ve Ali Koç gayet efendi adamlar.

Alıntıları Göster
    Fikret Azizle kapışırken onun seviyesine iniyordu sadece. Diğer takımlara karşı gayet efendi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.