Bildirim
Algida #YazBaşlasın (41. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
1kart a 3 şifreyle farklı dondurma alınıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinde magnum kodu olan var mi?
Ucretsiz verebilecek veya nugger ile takas edebiliriz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahırette bu 100 hakkı nasıl ödeyeceğini düşünmelisin herşeyden önce -
quote:
Orijinalden alıntı: dekareme
Ahırette bu 100 hakkı nasıl ödeyeceğini düşünmelisin herşeyden önce
şimdi ben senin hakkını mı yedim? -
ben dün denedim 3 tane farklı çeşit alabildim. bugünde deneyecem bakalım aynı öeşit vercekmi. belki 4-5 tane farklı çeşit alınabiliyordur
Beyler bir gunde ayni money club kartla birden fazla kod kullanabiliyormuyz
Algidanın kini yedin. senin hakkın şartlarda belirtidildiği gibi sadece 1 adetti -
money kartim var ama bulamiyorum, bende alisveris esnasinda telefonumu soyluyordum, kasiyer money carddan islem yapmis gibi isleme devam ediyordu. simdide boyle yapsam olurmu? illa kart yanimizdami olmali?
quote:
Algidanın kini yedin. senin hakkın şartlarda belirtidildiği gibi sadece 1 adetti
bende 30 kişinin hakkını kullanarak aldım, onlardan kartını istedim ve verdiler -
Ahahah bak buda iyiydi -
quote:
Orijinalden alıntı: lnsurgent
quote:
Algidanın kini yedin. senin hakkın şartlarda belirtidildiği gibi sadece 1 adetti
bende 30 kişinin hakkını kullanarak aldım, onlardan kartını istedim ve verdiler
Bir money kart ile bir magnum şifresi ile mi 3 dondurma alınıyor? 3 dondurma da farklı olacak?
quote:
Orijinalden alıntı: volkan_aysen
money kartim var ama bulamiyorum, bende alisveris esnasinda telefonumu soyluyordum, kasiyer money carddan islem yapmis gibi isleme devam ediyordu. simdide boyle yapsam olurmu? illa kart yanimizdami olmali?
evet olmalı sırf ben 5kez yazdım okuma alışkanlıgı edinin lütfen
tesekkurler, acelem vardida, okuyamadim tum konuyu
quote:
Orijinalden alıntı: johnymu
ben dün denedim 3 tane farklı çeşit alabildim. bugünde deneyecem bakalım aynı öeşit vercekmi. belki 4-5 tane farklı çeşit alınabiliyordur
Tek kodla mi 3 farkli dondurma aldin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
quote:
farklı kodlarla aldım. bi günde aynı çeşit vermiyo zaten. aynı kodu bi daha kullanamazsın
quote:
Orijinalden alıntı: kurt0146
quote:
Orijinalden alıntı: lnsurgent
quote:
bende 30 kişinin hakkını kullanarak aldım, onlardan kartını istedim ve verdiler
Bir money kart ile bir magnum şifresi ile mi 3 dondurma alınıyor? 3 dondurma da farklı olacak?
he kardeş he -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
quote:
farklı kodlarla aldım. bi günde aynı çeşit vermiyo zaten. aynı kodu bi daha kullanamazsın
Ayni cesit demedim zaten. Bir kodla 3 dondurma alamadiktan sonra anlami yok maalesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinde fazladan kullanılmamış 1 adet cornetto disc kodu olan varmı rica etsem pm ile verseniz
insanları niye kandırıyorsunuz ben sabah kartımla bir magnum bir cornet aldım daha sonra gidip bir magnum daha aldım kabul etmedi cornet aldım olmadı başka bir dondurma aldım kabul etti insanları kandırmayın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X