Şimdi Ara

Algida ve Coca Cola reklamlarının MİSYONU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır bunu düşünüyordum ve bunların amacının sadece ürünlerini satmak olmadığına inanıyorum.. düşünsenize tüm reklamlarda genç kitle hedef alınıyor ve algida reklamında adamlar sahilde coca cola reklamında denizde.. özellikle algida reklamlarında kız-erkek ilişkileri öyle bir işleniyor ki bunun üzerine şarkılar yapılıp youtube üzerinden paylaşılıyor. adamların sloganı bile 'aşka gel' 'aşkı sonunda' gibi sözler..soruyorum size hanginiz tv de magnum reklamı çıktığında ekrandaki kadından etkilenmediniz?? şu anda bana katılmıyor olabilirsiniz ama tvde her gördüğünüz reklamda bunu düşünün ve hatta geçmiş reklamlara da internetten ulaşın bana hak vereceksiniz..

hatta aynı misyonu fox tvde yüklenmiş durumda..bütün dizilerde bunlar işleniyor..reklam olarak da yoğunlukla algida coca cola reklamları var..bakın şu anda bana katılmıycak olanlar vardır belki ama bu dediklerimi düşünerek birkaç gün tv yi gözlemleyin hak vereceksiniz...

• Baska ne diye reklam yapsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yobaz daha.
  • Katılıyorum. Özellikle Magnum da dondurmayı değil kadını çekiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadının bir cinsel dürtüleri uyandırma aracı olarak görüldüğü bir sistemde neden reklam sektörünün bel kemiği olmasınki

• oo emine şenlikoğlu da forumda takılıyormuş
  • Burada seni taslarlar ama dogru diyorsun. Yobaz falanda degilsin sadece populer olani takip etmektense dusunmeyi seciyorsun. Tabi dusundugunde populerin disinda sonuca ulasirsan yobazsin bu ulkede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reklamın ne şekilde yapıldığı değil ne ladar işe yaradığı önemlidir hatta o iğrenç campet reklamı sayesinde herkes campeti merak etti marketlerde görünce aa bu iğrenç reklamı olan ürün değilmi diye aldılar reklam işe yaradı aynı mantık diğerleri içinde geçerli

• Adamlar islerini yapiyo sadece cunku bu isler artik boyle viral reklam yapiyosun akilli insanlar sizin gibileri ele aliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Sam

Bir yobaz daha.

ne alakası var kardeşim bunların hepsi aynı yerden yönetiliyor.. yobaz demek de araştırmadan bir şeyi katı kurallarla kabul etmek değil midir? çok değil 2 gün bunları düşünerek tv yi gözlemle o zaman ister hak ver istersen verme ama kimseye de yobaz deme hakkın yok!!

BAKIN BUNLARI KÜÇÜK ÇOCUKLAR BİLE İZLİYOR VE BİR ŞEKİLDE BEYİNLERİMİZE EMPOZE EDİLİYOR BUNLAR..ASIL AMAÇ GENÇ KİTLE.. SEN AKILLI BİR ARKADAŞA BENZİYORSUN BİZİM GİBİ YOBAZ DEĞİLSİN BİLİYORSUNDUR İSRAİLDE DANİNO ÜRÜNLERİNİN SATILMASI YASAK ZEKA GERİLİĞİ YAPTIĞI GEREKÇESİYLE... BİZDE PEYNİR EKMEK GİBİ SATILIR..
  • cinsel eğilimi arttırıcı veye körükleyici reklamlar...

sana katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Sam

Bir yobaz daha.

• geçenlerde buna benzer buna bir konu açmıştım.medya,tv ve sinema bizi sekse ve diğer günahlara özendiriyor.sistem bizi değerlerimizden uzaklaştırmayı amaç edinmiş durumda.tabi ben bunları söyleyince forumun aydınları tarafından yobaz ilan edildim.
  • Tv izlemeyin.
  •  Algida ve Coca Cola reklamlarının MİSYONU!
  • Çok doğru hocam..

Ama tabi amaç ürünleri satmak
    " bunların amacının sadece ürünlerini satmak olmadığına inanıyorum.." cümlesinden sonrasının en son noktasına kadar katılıyorum.
  • Adam kesinlikle haklı, panda reklamlari vs algida reklamlari dersek mesela birinde panda ve dondurma gözümüze sokulurken birinde sadece kadın gözümüze sokuluyor o kızlı erkekli ortam ozendiriliyor, cocacola reklamına gelirsek aynı şekilde ulan kim havada uçarken kola içebilir ki tamamen gençleri özendirmeye yönelik

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsilli serseri

cinsel eğilimi arttırıcı veye körükleyici reklamlar...

sana katılıyorum

hocam adamlar ne yapsın ki avrupada bir zamanlar alman korkusu vardı.. neyinden korkuyorlardı almanyanın bu kadar? silahından mı, teknolojisinden mi, yoksa ekonomik gücünden mi??? bunların hepsi ingiltere fransa abd gibi ülkelerde zaten vardı.. peki onların ne korkusu vardı?? cevap belli: NÜFUS o zamanın şartlarında sürekli savaştılar bitiremediler sonunda kendilerine benzetip dünya nimetlerinden ortak faydalanmaya başladılar..

şu anda türkiyede aynen o konumda.. türkiyedeki kadar genç nüfus hangi gelişmiş ülkede var ki? biz bu halimizle gelecekte dünyanın belki de en güçlü devletlerinden biri olabilecekken bizi durdurmanın yollarını aradılar ve işin en kolayı gençleri özlerinden uzaklaştırmaktı, bizleri uçkuruna düşkün bireyler haline getirmekti ve büyük ölçüde başardılar..şimdi sokaklarda ne hale gelmiş adamlar var..ben 18 yaşında biri olarak bunları görünce üzülüyorum ülke geleceği adına umutlu olamıyorum...

ama millet bunları anlamaz sadece gelip bize yobaz derler.. zaten benim kimsenin fikirlerini değiştirme amacım yok sadece bir farkındalık oluşturmak istedim...

• Mini cornetto reklamının en başında oğlanın kızı çekme biçimi resmen yatağa götürür gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerbow

Adam kesinlikle haklı, panda reklamlari vs algida reklamlari dersek mesela birinde panda ve dondurma gözümüze sokulurken birinde sadece kadın gözümüze sokuluyor o kızlı erkekli ortam ozendiriliyor, cocacola reklamına gelirsek aynı şekilde ulan kim havada uçarken kola içebilir ki tamamen gençleri özendirmeye yönelik

BUYUR HOCAM COCA COLA REKLAM MÜZİĞİNİN SÖZLERİ VE AŞAĞIDA VİDEOSU

bunaldım sıcak falan demem
    durmam hayatı beklemem
    ordayım eğlence nerdeyse
    yaparım canım ne çekerse

bu yaz benim yazım ya eğlenmek istiyorum
    içimden ne gelirse bağırmak istiyorum
    deniz güneş yaz aşkı bekleyin geliyorum
    müsadenle ben bu yaz benim yazım diyorum

video linki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.