Şimdi Ara

Algida Maraş Usulü Baklava - Ekmek Kadayıfı 8 TL A101 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
4
Favori
18.309
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani fiyatlari guncelleme ve kampanyalardan haberdarlık anlaminda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WICARDO kullanıcısına yanıt
    1 er litrelik hocam sise degil kutu olanlardan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler. 5 adet aldım

• biz de aldık . ekmek kadayıfın şerbeti biraz şekerli ama gayet lezzetli. yarın yine alacagım. konu sahibi arkadaşımıza teşekkürler haber verdiği için.

• 10 tane istifledik, evin 3 aylık şeker ihtiyacını karşılar..
  • selamivural kullanıcısına yanıt
    Dondurması için alınır ama fiyat olarak iyi ya bulursanız alın dondurması iyii👍

• Dondurması ve tatlının şerbeti çok ağır geldi şahsi damak tadıma pek uymadı. Normalde baklavaya doymayan biriyim. Dondurması köpük gibi. Maraş dondurması gibi bekledim. Neyse alana afiyet olsun

• baklavalı olandan iftardan önce 1 tane aldım denemek için. baklavası çok lezzetli, şerbeti biraz fazla ama dondurması normal maraşlara göre çok hafif geldi, muhtemelen dengelemek için daha az şekerli yapılmış.

ekmek kadayıflıyı denemedim ama kendi adıma baklavalı olanı çok beğendim, baymıyor insanı. dondurucuda yer varsa 4-5 kutu alıp iftarda misafire ikram etmek için stoklarım. ramazan dışındaki normal zamanlarda şekerle tatlıyla pek işim olmadığı için sonrasına stokluk bir durumu yok benim açımdan ama kan şekerini düzenlemek için ramazanda her türlü gideri var bence.

bu arada fiyat olarak şöyle söyleyeyim, bir kutudan 3-4 porsiyon arası çıkıyor, 1 porsiyonu dışarıdaki basit bir mekanda yeseniz bile 15 liradan aşağı tutmaz, böyle düşününce çok para değil sanki, ayrıca baklavanın dondurmanın kilosuda ekonomi sağolsun etten pahalı. o yüzden 8 liranın bu ürün için gayet makul bir rakam olduğunu söyleyebilirim.

• Dondurma ve tatlıda şeker yetmemiş olmalı ki bir de glukoz-fruktoz şurubunu basmışlar ve bu da tüm tadları aşırı tatlı yaparak ağır hale getirmiş, birkaç kaşıktan sonra yiyememeniz bundan kaynaklanıyor
  • arkadaşlar alamadım diye üzülmeyin. mükemmbel bir tad yok. şerbetle dondurma karışınca tad biraz kötü oluyor.
  • Yeri değil belki de alpedo dondurma aldım geçen gün yunus marketten yok böyle bir lezzet.algida margarin yedirmiş yıllarca dondurma diye bize.

• Bugün aldım.

Şu bir gerçek baklavayı ve dondurmayı aynı kutuda tutmamak lazım.Şerbetli tatlı soğuk yenmiyor.

En güzeli maraş dondurmasını ayrı baklavayı ayrı alıp evde kendine göre baklava ile dondurmayı buluşturmak daha iyi...

havuç dilimi ve maraş favorim :) ama kesinlikle kutuda değil.
  • _GNC_ kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum soğuk tatlı bana göre değil. Sütlü tatlı hariç

• Baklavalısı çok şerbetli. Ona göre alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baklavalısı çok kötü arkadaşlar kadayıflısını alın . içlerinde en iyisi kadayıflı olan

• Konu açan arkadaşımın eline sağlık,zaman ayırıp emek vermiş fakat her iki ürün de resmen glikozu basmışlar,adamın içini bayıyo

• trinidinas kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum dostum

• tadayım diye açtım bitirmek zorunda kaldım, buzlukta yer yokmuş :D

dondurma daha çok koyuı kıvamlı kaymak gibi, baklavası tatbak baklavası kıvamında, ama fena gitmedi. 8 tlnin karşılığını vücutta biriken yağ/şeker olarak almanız garanti
  • Bence tırt. Frigola daha iyidir. Bi maraşlılık göremedim. Alttaki katman safi şeker

• a101 ugradım yoktu.Normal maraş usulu olanlardan var.

Büyük ihtimal bu ürünler tutmadı şubelerin elinde kalanlar indirimli ve her şubede yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.