< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D770C5AE1 -- 8 Nisan 2021; 0:7:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Algida ile Kazan(Migros)
-
-
Hayirli olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takipte kalalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dondurma kodunu nasıl kazanacağız yarın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TofixGX -- 7 Nisan 2021; 19:23:52 > -
twitter kampanyası bekliyoruz uniliver,algida
Donanım haber ölücülüğü diye bir gerçek var. Adam üşenmemiş evde olan 6 telefon numarasından mesaj atmış birde burada ağlıyor ucuz dondurmalar çıktı diye. Sana o dondurmalar bile çok kardeşim. EKONOMİ UÇUYOR. |
evde 6 numara var, hepsiyle katıldım ama tümüne gökkuşağı ve twister çıktı, kodları bile kaydetmedim ekran görüntüsü de almadım 1-2 liralık dondurmalarla uğraşamam.
zaten her numaraya 1 kere dondurma veriyorsunuz, ona da 1-2 liralık dondurma çıkıyor hepsine, önceki kampanyalarda yine magnum cornetto filan çıkıyordu 3-4 tanesine şimdi hepsine 1-2 liralık dondurma (!) verdi, dondurma da sayılmaz aslında; meyveli buz. |
Bir işin içine küçük esnaf da bir şekilde dahil oluyorsa o şeyden uzak duracaksın. Küçük esnaf adamı silkmeden bırakmaz. |
Bakkallı kampanyalara katılmayın arkadaşlar. İnsan onuru her şeyin üstündendir. Üç beş liralarık dondurma için bakkalla muhatap olmaya değer mi? Kampanyayı yapan ekip de bakkalların kampanya konusunda sorunlu olduğunu en az bizim kadar biliyordur. Böyle kampanyalarla tevessül etmeyin ki düzgün kampanyalar sunsular. |
Olur mu onlar ürün verdikçe onlarada puan geliyor.Bizim millette özgün hasetlikte var.Çekemiyor hocam ulan diyor bu bedava Magnum alacak hea bende insaniyet adına işimi yapicam ama yok resmen adamların zoruna gidiyor.Hayir insan gibi verse ben yanına başka ürünlerde alıp sana katkı sağlıyorum zaten ama yok yalanları bitmiyor.sanki adam cebinden veriyor |
Geçen gün bir bakkala gittiğimde adam algida kazan ile dondurma alabilir miyim demiştim. Adam işim var şu an dedi akşam gel dedi (o esnada kimse yoktu). Neyse ben o gün uğrayamadım. Arada 2 gün geçtikten sonra tekrar uğradığım da sen de en yoğun olduğum zamanda geliyorsun deyip azarladı ben. İyi peki o zaman başka bakkala gidiyorum deyip çıktım. Neyse bugün tekrar gittiğimde vermek zorunda değilim, vermiyorum da istediğin yere şikayet et dedi. Ben bu bakkalı nereye şikayet edebilirim arkadaşlar
|
Her bakkal böyle değil çoğunluğu cahil. Neyi nasıl yapması gerektiğini bilmiyor. Yukjarıda belirttikleri gibi bedava dondurma alıp gitmen onlara psikolojik olarka dokunuyor. Böylelerini üşenmeyip şikayet edin algidaya. Anlaşmalarını bitirsin. |
Algida daha 2 yıl önce kutu dondurma çeşitlerinden veriyordu (aynı karta birden fazla) şimdi twister gibi ucuz ürünlere kadar düşmüş iyice
|
Benzer içerikler
- deli2go ne demek
- unify parfüm erkek yorum
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- bim kokoreç fiyat
- afyon eko sucuk yorumları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X