Bildirim
Algida Dondurma Fiyatları Uçmuş SS'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
7,5 lira ve yarısı şurup, tatlandırıcı, meyve özütü-konsantresi vs. adı her neyse. Yiyince aşırı şekerden kulaklarım kaşınıyor
-
-
Lüks , yeme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlar yükseliyor, kalitesi düşüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herseyin fiyati uctu.Magnumu eskiden hep alabilirdim ama artik para yetmiycek duzeye geldi nerdeyse.
Neyseki dondurma sevmiyorum
-
Algida seçicilik yapılmış.
-
Ya hadi fiyatı yükselmiş bari kalitesini düşürmesinler. Hem kalite düşüyor hem de fiyatı artıyor.
-
Yaz gelsede bi dondurma yesek diyordum bu gidişle çubuğunu yalarız artık.
-
Şu dondurmacılardan aldığımız dondurmalar daha çok hoşuma gidiyor. Ne zaman Algida ve türevi markalardan dondurma yesem midem bir tuhaf oluyor sevmiyorum.
Algida bozdu golf daha iyi şimdiki algidalar glikozlu buz gibi bir şey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahatlıprens -- 10 Nisan 2021; 16:7:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2-3 lira falanken hem kocamanlardı hem de lezzetliydi.şimdi hem çok pahalı hem de tadı iğrenç.Böyle 1 liraya falan sahte magnum vardı eskiden markasını unuttum ama o bile lezzetliydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

7,5 lira ve yarısı şurup, tatlandırıcı, meyve özütü-konsantresi vs. adı her neyse. Yiyince aşırı şekerden kulaklarım kaşınıyor |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X