Şimdi Ara

Alfalık dersleri (Yeni bir düşünce'nin ışığında) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
15
Favori
3.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alfa erkeğin sözlük karşılığı ahmet çakar'dır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upluyorum bu gün sorduğunuz soruları cevaplıycam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen o tiple kendini alfa saniyorsan isimiz zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mestrant

    Sen o tiple kendini alfa saniyorsan isimiz zor

    Burayı takip et başarısızsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav kardeş başlığı takibe almıştım da sen milletten beta çıktın. her eleştriye dönüp cevap vermek nedir ya ?! bu kadar takan biriysen neyin dersi bu. işine baksana sen, yaz geç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sessizliğim

    yav kardeş başlığı takibe almıştım da sen milletten beta çıktın. her eleştriye dönüp cevap vermek nedir ya ?! bu kadar takan biriysen neyin dersi bu. işine baksana sen, yaz geç.

    Özelden devam ediyorum konuya talep olmuyor özelden yazan çok kişi var. Ayrıca tam ve arıduru anlatma telaşından yanlış anlaşılmasın diye cevap verebiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mad Hatter kullanıcısına yanıt
    yerinde olsam konuya yazardım en azından kalıcı olmuş olur.
  • Hocam alfa olmak nedir?Alfa olmak için illa sarı saçlı mavi gözlü mü olmak gerekir?Neler değişecek bu hayatta alfa olunca?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sophia Princess

    Buradaki insanlar salt başarısız değil, önemli bir kısmı çok ciddi travmatik sorunlar yaşamış insanlar. Gerek ailevi, gerek çevre olarak. Genetik problemler de baş göstermiş olabilir. (Psikolojik açıdan) Sıradan bir insanın zihnine sahip olsalar muhtemelen dediklerin daha kolay uygulanır. Alfa dediğin kişiden olmak için öncelikle sağlıklı bir zihin yapısı gerekiyor, kimse kusura bakmasın.



    Benim alfa tanımlarım şu şekilde;



    Yaptığı işi en iyi şekilde yapan. (Mühendislik, doktorluk, bilim üzerine vesaire)



    Dil öğrenme becerisi yüksek olup, hitap yeteneği yüksek olan.



    Felsefe, bilim, müzik, film, kitap okuma alışkanlığı gibi alanlarda kendini geliştiren ve analiz yeteneği sayesinde iyi çıkarımlar yapabilen.



    Başarılı bir spor hayatı.



    Boş şeylere kafa yormayan. (Salak diziler, programlar gibi, oyun oynamak gibi. Oynanan bilgisayar oyunlarının çok azı insana bir şey katıyordur, şahsen oyun oynamayı bırakalı çok oldu ve zaten çok oynayan biri değildim)



    Ve ne eklemek istersem.



    Bunun haricinde böyle biri zaten istediği kadar kadın bulabilir ama bunun üzerine titremiyorsa, bu onun alfa olduğunu değiştirmez. Belki de sadık biridir, her ne kadar piyasada düzgün kız yoksa da.

    bu saydığın şeylerin hepsine birden sahip olmak imkansız. ben de isterdim öyle biri olmayı ama zamanla fark ettim ki sahip olduğumuz zaman bu tür şeylerin "hepsine" sahip olmak için oldukça yetersiz. örnekle açıklayayım, sen her gün spora gidersen , kitap okumaya vakit bulamazsın. her gün 50-60 sayfa kitap okuyayım dersen sinemayı sıkıştıramazsın araya. yeni müzikler keşfedemezsin, enstrüman çalamazsın. hafta sonlarını dil kursunda harcarsan sosyal aktivelere yeteri kadar zaman ayıramazsın vs.. her şey zamanı verimli, daha doğrusu kendi istediğin gibi kullanmakta geçiyor.

    rpg oyunu gibi düşünebiliriz bunu mesela. kimi puanlarını can'a harcar , kimi kuvvete , kimi dayanıklılığa... belki saçma oldu ama anlatmak için dedim.
    bunun dışında bu başlıkta veya internet aleminde açılan diğer milyonlarca başlıkta bahsedilen alpha tanımının sizinkiyle alakası oldugunu sanmıyorum. daha çok hiçbir şey bilmeyen, kaba saba ama ağzı laf yapan, yavşak tipli ama kızlarla arası her zaman iyi olan , kızlar olsa da olur olmasa da olur kafasında takılmasına rağmen her zaman sevgilisi olan kişidir alpha erkeği. bazı eklemeleri ben yaptım.
    beta erkeği ise bunun tam tersidir, kız için her şeyi yapar , kibardır efendidir ama yukarda bi yerde de okuduğum gibi psikolojik sorunu vardır. yıldızı barışmaz bir türlü insanlarla... eyyorlamam bu kadar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

    Hocam alfa olmak nedir?Alfa olmak için illa sarı saçlı mavi gözlü mü olmak gerekir?Neler değişecek bu hayatta alfa olunca?

    Alfa bir erkeğin Nirvana durumudur diyebilirim. Erkek her alanda başarılı olur, özgüveni erkeği mükemmeleştirir ve zincirlerinden koparır. Dış görünüşün estetik olması sadece özgüvenine fayda sağlar, insanlara doğru hamleleri oynarsan dış görünüşe bağlı kalmazsın. Alfa erkek hata yapar ama bu hatayı ikilemez, bundan ders çıkarıp çıkarımlarda bulunur.



    Alfalık bir yaşam enerjisi gibidir, insanları kendinize çekersiniz. Hayat altın tepside önünüze sunulur. Kısacası mutlu bir zihin yapısında sağlam bir karaktere kavuşursunuz.



    Unutma alfa kendinden başka hiçbir şeye bağlı değildir. Mantıklıdır, yapması gerekeni yapar. Sağlıklı düşünme hali gibi düşün, düşünebiliyor musun bir insanın genelde sağlıklı kararlar verip sağlıklı hareketlerde bulunduğunu. Kartopu gibidir yaptığın her doğru iş sana katkı sağlar. Her zaman büyüyen bir mutluluk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu konuya düşüncelerinizi yazmanız taraftarıyım çünkü herkesin aklına soracak soru gelmiyor birşeyler anlatın o konu hakkında sorusu olan sorsun. Konuyu takip eden arkadaşlara:

    Tipi çok kafaya takmayın alfa olmak için illa sarı saç, mavi göz, six pack sahibi olmak gerekmiyor

    Edit: Birşeyler anlatmışsınız mesaj atınca şimdi gördüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelirteJackson -- 27 Şubat 2017; 23:59:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde sevgilisinden ayrılan arkadaşlarla iletişim halindeyim. Ayrılığın fazla yıpratıcı, kahredici bir şey olmasının sebebi tamamen kıza yüklediğiniz anlam ile paraleldir. Gerçeklerle yüzleşseydiniz ihtiyacınız olan şeyin bir kadın olmadığını görürdünüz.



    Onlara ihtiyacınız yok, onlar sizi yarı yolda bırakıcaklar, onlar sadece egonuzu tatmin edebilir, onları sadece büyüyen kartopunuz için kullanın.



    (Tekrarlamak istemiyorum ama ben yinede kadınlarla iletişim halinde olmamanız kanaatindeyim)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızlarla uzun süredir iletişimim yok. kızlara bu kadar odaklanmanızın nedeni ne ?
  • İlk önerim bir kitap olacak.

    Arthur Schopenhauer - Cinsel Aşkın Metafiziği



    Bu kitabı seneler önce okuyumuştum ve bu yola adım atmamda önemli bir rol oynamıştır. Kitap tamamen doğru değil ama içinde doğrular fazlasıyla çok. İlk adımımı böyle atmıştım sizinde somut olarak ilk adımınızı bu kitabı ve bu konuyu okuyarak atmanızı istiyorum.



    Başaracaksınız çünkü burada tek ihtimalden bahsediyoruz.



    İyi okumalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mezuntmci

    kızlarla uzun süredir iletişimim yok. kızlara bu kadar odaklanmanızın nedeni ne ?

    İlk önce sencesini öğrenelim. Sence neden odaklanıyoruz. Senden ilk istediğim bu konuda iyice düşün ve buraya çıkarımlarını aktar.



    Bu sorunun cevabı bilimsel ve felsefi açıdan çok klişe ve büyük kısmı evrensel olarak doğru ama Türkiyeye gelince duraksıyoruz devreye farklı cevaplar da giriyor. Toplumsal yapıdan kaynaklanan şeyler var ve yine bir kartopu etkisinden bahsedilebilir. Sana ipucunu verdim cevabını bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mad Hatter kullanıcısına yanıt
    bunun cevabını biliyorum ama uzunca yazmaya üşendim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mad Hatter

    Genelde sevgilisinden ayrılan arkadaşlarla iletişim halindeyim. Ayrılığın fazla yıpratıcı, kahredici bir şey olmasının sebebi tamamen kıza yüklediğiniz anlam ile paraleldir. Gerçeklerle yüzleşseydiniz ihtiyacınız olan şeyin bir kadın olmadığını görürdünüz.



    Onlara ihtiyacınız yok, onlar sizi yarı yolda bırakıcaklar, onlar sadece egonuzu tatmin edebilir, onları sadece büyüyen kartopunuz için kullanın.



    (Tekrarlamak istemiyorum ama ben yinede kadınlarla iletişim halinde olmamanız kanaatindeyim)

    iletişim halinde olmayıp da ne yapalım, birbirmizi mi şeyapalım?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfalık öğrenilecek birşey değil. Doğal seçilim.
  • En büyük başarı başarısızlıktır.



    Alfa yolunda ilerlerken bunu unutmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puhahahhahahaha alfa tarikati toplanmis yine. Olum bos isler bunlar dalganiza bakin takilin. Simdi birileri gelecek beta diye bana laf sallayacak. Siz blog mlog takilirken incide takiliyoduk biz bu adamla. Sonra baska sozluge gecti, facebook grubu falan acti. En son cildirmisti bana usta diyin diye. Muridlerim var her yerden, savci hakim burokrat muhendis diye salliyodu ferrariyle geziyomus. Kucukluk akli iste okumus bulunduk o zamana kadar. Tarikat sanki muridlerim var diyor Odev vermisti kendi actigi sozlukte. Saclar uc numaraya vurulacak, neden burdasiniz anlatilacak. Gidin iki kitap okuyun olum bunlar bos seyler alfa beta omega. Alfabe değiliz biz. Ozguvensizliginiz varsa yallah psikologa. Bu sahtekarlardan bir şey beklemeyin yalan dolan alayi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.